Írta: Nam Hari Kaur

Fordította: Arató Mónika (Simrat Kaur)

 

2020 decembere a nyugodt lélekkutatás idejét hozza, kombinálva az ember dinamikus változásának vágyával. Érezzük a kimerültséget az idei év eseményeitől, és mégis van egy mély belső tudásunk arról, hogy 2021 nagyszerű lehetőségeket tartogat számunkra.  Tegyük le tehát a december munkás részeit, és menjünk tovább belátással és isnspiráltan a jövő felé.

A december 3-as száma a kreativitás, a táplálás, az étel, a társadalmi energia és a Pozitív Elme témáit képviseli. Mindenképpen élveznünk kell az ünnepeket és kapcsolatba kell lépnünk másokkal, amennyire erre képesek vagyunk, és sajnos, amennyire megengedett. Igen, a járvány megjelenhet a „Grinchként, aki ellopta a karácsonyt”, mégis mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termeket ünnepi világítással ékesítsük fel, miközben zeneszó száll a levegőben.

Ez nekem működik, és biztonságos áthaladást ad az emlékek útján azokhoz az időköz, amelyekben jobban kapcsolódhattunk, és ezért ünnepibbnek éltük meg őket. Támaszkodnunk kell a „boldog emléktérre”, hogy segítsünk hidat létrehozni aközött, ahol emberiségként most tartunk, és amerre  mennünk kell. A pozitív légvárépítésnek megvan a maga helye az idő e pillanatában.

Igazán nagyszerű hely a teljes kikapcsolódásra a konyha! Mivel a 3-as szám az ételek birodalmát testesíti meg, itt található egy link egy 3 perces Youtube-videóra, amely a Gyömbér mártás elkészítéséről szól. A kundalini jógások mindig is ismerték a hagyma, a fokhagyma és a gyömbér fogyasztásának előnyeit. Ezt a különleges mártást rizzsel, burgonyával, babbal, kovászos pirítóssal vagy bármi mással is megkóstolhatod, amit csak a szíved kíván. Tedd ezeket a gyökérzöldségeket az étrendedbe a téli hónapokban, és immunrendszered köszönetet mond érte. Minden apróság segít most.

A 3. szám a májat is képviseli, és ha dühösnek vagy depressziósnak érzed magad, akkor egy 3 napos citromosvíz kúra gyorsan segíthet abban, hogy kihúzd magad ebből. Csak akkor végezd ezt a kúrát, ha az egészségi állapotod megfelelő, ezért a kezdés előtt konzultálj kezelőorvosoddal:))). Kb. egy liter vizet keverj össze egy vagy két citrom levével, attól függően, hogy milyen erősen szereted. Ezután adj hozzá mézet vagy juharszirupot ízlés szerint, de ne készítsd túl édesre! Három napos ívókúra valóban kiveszi az élét a frusztráció és a csalódás heves érzésének. „Food is mood”, ezért legyünk ügyesek,  és kedvesek magunkhoz ebben az ünnepi szezonban.

Decemberben a 7-es szám szerepel az Alapkalkulációba (az Alapkalkuláció a hónap száma 1+2=3, plusz az év száma 2020=4, összesen 7). A 7-es szám befelé néző, szemlélődő, és mindig felteszi a kérdést: „Miért? Miért ilyen most? Nos, erre jelenleg senkinek nincs pontos válasza, ezért nézzük meg, hogyan emelhetjük magunkat a összezavartság és a potenciális tehetetlenség fölé.

Néha, amikor kihívást jelentő helyzetbe kerülünk, hasznos lehet meglátni egy másik, még súlyosabb kihívásokkal küzdő tapasztalatait, és átlépni a másik oldalra.

Az egyik legjobb dolog, amit most megtehetsz magadért, ha megnézed az „Üvegpalota” című filmet.

Jeannette Walls igaz történetén alapul, akit gyermekként 3 testvérével együtt állandóan gyökerestül kitépett az apjuk a környezetükből, mert nem talált állandó munkát. Városról városra vándorolva a gyerekek soha nem mehettek iskolába és nem kaptak megfelelő oktatást, apjuk alkoholizmusa pedig odáig ürítette a család pénzügyeit, hogy nem volt étel az asztalon. 

Egy ragyogó pillanatban a kis Jeannette meglátja élete rettenetes ívét, ha a dolgok nem változnak meg drámai módon. Amikor bátyja és nővérei gondtalanul a földön ülnek és kártyajátékot játszanak, Jeanette kijelenti: „Soha nem fognak vigyázni ránk, ezért nekünk kell ezt megtenni. Mindannyian iskolába járunk, és elkezdünk pénzt megtakarítani, hogy el tudjunk költözni, ha elég idősek leszünk.” Ezt egyedül hajtja végre, mivel édesanyja mentális egészségi problémával bajlódik, és alig tud az életben működni.

Az egész családi helyzet végül kialakul, olyan nehézségek nélkül, amelyek megküzdést és hősiességet igényelnének egy tinédzser részéről. A film megtekintése valami nagyon jót hozhat neked. Ígérem.

Oké, most, hogy felkavartunk egy kis inspirációt, térjünk rá az előrejelzés jó részére! Decemberben a Szívszámunk 5-ös, és ez a jegyünk, amellyel 2020-ból kihajthatunk. Az 5. szám merész, kommunikatív, és hajlandóságot mutat a változás elindítására, és a dobozon kívüli gondolkodásra.

Szinkron rezonancia van a decemberi Szívszám és a 2021-es év egésze között. Ez azért van, mert 2021 összeadva 5-ös évet ad a bolygónak (2 + 0 + 2 + 1 = 5).

A szívedben megindul a lelkesedés a jövőre vonatkozó lehetőségek felé, ha figyelsz. Annak érdekében, hogy fokozzuk annak képességét, hogy tisztán halld és érezd ezeket az üzeneteket, meg kell tisztítanunk a Szívcsakrát az idei csalódásoktól és a megtört szívtől. Sok minden történt. A legjobb gyakorlatod ebben az időben a „Meditáció a megtört szív meggyógyítására”. Ez a meditáció „a középső ujj, valamint a Szaturnusz és a levegő tulajdonságainak pránikus hatását használja fel a maradék érzelmi viharok csillapítására”. Istenem, azt hiszem, mindannyiunknak szüksége van ilyen gyógyszerekre!

Ez most különösen erőteljes lesz számodra, mert december 21-én a Jupiter és a Szaturnusz hatalmas bolygói beköltöznek a Vízöntőbe, amely a Levegő Eleme. Egy megerősítő energia-frissítés lesz, hogy felszabadítsuk annak a halálát, amelyet együtt éltünk át. Olyan lesz, mint egy nyitott erkélyen állni, és kirázni egy szőnyeget, amelyet egész évben tapostál a házadban. Csak nézd, ahogy a por és a morzsák elszállnak.

A merész, kiegyensúlyozott és nyitott szív 2021-ben bármit megvalósíthat, ezért itt az ideje, hogy higgy önmagadban és a magasabb jóindulatú erőkben, amelyek valóban segíteni akarnak neked. Tisztítsd meg magad most egy kicsit, mert hallom, ahogy őrangyalod azt súgja: „Hé, adj nekem valami tennivalót! Áldásom van számodra, és csak egy helyre van szükségem, ahol tarthatom. ”

Szíved tisztasága révén felemelhetnek a védett ösvényre, amely összeköt téged mindazokkal, akik fényben és szeretetben fogják a kezed. Sat Nam.

 

Send this to a friend