napraforgóCsodás ősz ígérkezik. Mikor ezt mondom, írom, pusztán az intuíciómra hallgatok, ami számomra értékesebb információs forrás mindennél. Egyszerűen érzem az ősz energiáját a sejtjeimben. Biztos megtalálod az asztrológiai alátámasztását is ennek, ha keresel. Amit én érzek, az emelkedés a fizikai, szellemi, és spirituális síkon egyaránt. Ha tudatosan megyünk bele egy- egy fontosabb időszakba, sokkal gazdagabban és teljesebben élhetjük meg. Ami nagyon fontos lesz szeptemberben és októberben az, hogy megerősítsük magunkat, főleg az alsó csakráinkat, hogy elég erős alapot hozzunk létre az emelkedéshez, és hogy az életerőnk, kreativitásunk a sötétebb, fénytelenebb hónapokban is velünk legyen.

Ebben a két hónapban, ha szerencsénk van, a természet nagyon kedves hozzánk. Érezd át és csodáld meg a szeptemberi és októberi fényeket, színeket és hangulatokat. Most igazán megerősödhetsz, ha a Földanyával való kapcsolatodra odafigyelsz. Rengeteg új lehetőség, kapcsolódás köszönt be, és ez már most augusztusban is érzékelhető. Fontos, hogy nyisd meg magad az új lehetőségekre, és ez nem jelent mást, mint a szív megnyitását.

A 2014-es év szútrája Jógi Bhadzsan tanításában az, hogy minden akadályból van kiút. A szútrához tartozó mantra:

Aad such, jugaad such, haibhay such, Naanak hosee bhay such

Énekeld te is!

Itt pedig megtalálod az őszi programokat, amelyekre szeretettel várunk. Kedvezményeket is találsz, nézd meg őket!:

* MUNAY- KI gyakorlás beavatottaknak augusztus 30-án!

Munay-KiGyere, találkozz a töbiekkel,

oldódj fel újra az energiában,

oszd meg a tapasztalataid,

gyakorold a rítusok átadását!

Olvass tovább és jelentkezz itt!

* CSENDES – EST – élőzenés mantra est Csendes Csabával, Bognár Zsolttal és Arató Mónikával szeptember 4-én

Csendes-.estEzen az estén olyan fontos mantrákat éneklünk, amelyek segítenek a megerősödésben, a szívnyitásban, és a vágyak valósággá álmodásában. Gitár, dob, ének, a csoport ereje, mennyei kommunikáció és mantrák.

Varázslatos együtt- teremtés. Csatlakozz hozzánk!

Olvass tovább a programról itt!

* Szeptember 6-án JÓL- LÉT TEREMTŐ kundalini jóga workshop

jól- lét „A jólét nem gazdagságról vagy szegénységről, hanem a sorsunk kiteljesítéséről szól. A lényege a tisztánlátás a sok figyelemelterelő és eltérítő körülmény között. Olyan kapcsolatokra összpontosít, melyek kölcsönösen kielégítőek. Ez egy olyan tehetség, mely minden lélek sajátja.

Ugyanúgy rendelkezünk a jóléttel, ahogy az égbolt a nappal. Ha a fény felé fordulunk, felmelegszünk, és feltöltődünk energiával. Ha képesek vagyunk belső útmutató hangunkat meghallani, bizalommal és sikerrel kérhetünk a világegyetemtől bármit, amire szükségünk van.”- Jógi Bhadzsan

Olvass többet a workshopról itt!

* Szeptember 13-án SZERELEM A VÍZÖNTŐ KOR HAJNALÁN- Párkapcsolati workshop nőknek

vízöntő szerelem„A nő tudatalatti szerepét játssza, az állandó szellemet a kapcsolatban. Ő tartja fenn a spiritualitást és a mélységet. Ő viszi át a kapcsolatot az idő és tér viharain. Ha a tudatos és tudat alatti elméje stabil, a pár stabilitása létrejön. A nő testesíti meg azt, hogy „vagyunk”.

Ha a nő úgy érzi, hogy „pozitívak vagyunk, boldogok és harmónia van köztünk” – akkor a kapcsolat jó.”- Yogi Bhajan

Ha tisztában van mindazzal, amit ajándékba kapott az Univerzumtól, akkor képes földi Paradicsommá változtatni önmaga és családja életét.

Válj te is tudatossá a kapcsolatodban! Olvass erről többett itt!

* KITELJESEDÉS 3.0 webkurzus indul szeptember 23-án. Megtanulom szeretni önMAGam, avagy 40 nap alatt közelebb a Teljességhez!

kiteljesedésA kurzus egy 40 napos utazás, amely során minden nap küldök számodra egy feladatot, amely automatikusan eljuttat az önmagaddal kapcsolatos megbocsátásig. A megbocsátás rajtad keresztül, mint a Forrás megtestesülésén, eszközén keresztül történik, a szívedet kinyitva, és megtisztítva.

A kurzusról itt tudsz bővebben tájékozódni!

* Október 9-12. TUDATOS SORSFORMÁLÁS- őszi erőgyűjtő kundalini jóga életmód tábor Máriahalmon!

jóga táborHa az alábbi kérdések közül bármelyik fontos most az életedben, akkor érdemes megtudnod, miről szól ez a tábor:

  • Van-e olyan személyes problémád az életedben, amelyre megoldást szeretnél találni?
  • Szeretnél- e harmonikus emberi párkapcsolatban, emberi kapcsolatokban, kiegyensúlyozottan élni?
  • Van-e olyan egészségügyi, mentális, vagy érzelmi probémád, amit szeretnél tudatosan megoldani?
  • Szeretnéd-e az életedet küszködés helyett, sokkal több örömmel, felszabadultan megélni?
  • Szeretnéd-e az aggódást, negatív gondolatokat átalakítani pozitív, teremtő hozzáállássá?
  • Szeretnél- e kevesebb stresszt, idegeskedést, és több örömet és könnyedséget az életedben?
  • Szeretnéd- e megvalósítani önmagadat, és magabiztosan, sikeresen élni?

A táborról itt megtalálsz minden fontos infót!

* November 8-tól BELSŐ ERŐ” meditációs iskola kibővített tartalommal, és technikákkal!

Belső erőA lélekkel való összekapcsolódás életünk kibontakozását és fejlődését jelentősen felgyorsítja. A lélekhez vezető egyik leggyorsabb út a meditáció. Az álatunk ajánlott, 5 lépcsős meditációs módszer az egyik leghatékonyabb útja annak, hogy életünket a vágyott irányban, tudatosan alakítsuk.

A meditációs iskolában a metafizikai és a kundalini jóga tanítások és meditációk segítségével lehetőséget teremtünk a lelkünkkel való összekapcsolódásra, és a kapcsolat előhívására, bármikor, mikor csak szeretnénk.

A meditációs iskola részleteit itt találod!

* KUNDALINI JÓGA ÓRÁK

Yogi BhajanMinden héten kedden várom a 12. kerületben a kundalini jógázni vágyókat. Növekszik a kis csapatunk. Hamarosan egy tesztcsoport indulásáról is írok!

A Kundalini Jóga, ahogyan azt Yogi Bhajan (ejtsd: Jógi Bhadzsán) tanította, egyszerű jóga technikákból áll, amelyeket életkortól vagy fizikai adottságoktól függetlenül, bárki végezhet. A kundalini jóga egy egységes holisztikus rendszer, egyszerre tudomány és művészet. A kundalini a lélek idegszála, amit a jóga eszköztárával ébresztünk fel, hogy segítsen megtapasztalni végtelen önvalónkat. A kundalini jóga a leggyorsabb út a test, az elme és a lélek kiegyensúlyozott viszonyának megteremtésére. A jógák királynőjének is nevezik, mivel egy gyémánthoz hasonlíthat, melynek oldalai integrálják a jóga ászanák, légzőgyakorlatok, meditációk, és a mantrák varázslatos erejét, és általuk megtapasztalhatjuk eredendő teremtőerőnket.

Az órákról itt olvashatsz bővebben, és jelezheted is a részvételi szándékodat jövő hét keddre!

Szeretettel várlak,

Arató Mónika 

Send this to a friend