Franciaországi utazásom ősi helyszínei most az előző életek emlékeivel kapcsolatos tanulságokat hozták el. Azt az élményt, hogy az, amit jelenlegi életemben tudok, azoknak az előző életeknek emléknyomait hordozza, amelyet nem kell szégyellnem, sőt ezek az emlékek járulnak hozzá ahhoz a tudáshoz, amit jelenleg magamban hordozok.

Az utazás nemcsak azt jelenti, hogy csodálatos helyszíneket barangolhatok be, hanem az időben is utazhatok, még inkább megértve, hogy ki vagyok, és hogy mi a dolgom ebben a jelenlegi életemben. Franciaországtól azt az élményt kaptam, hogy még tisztábban látom, mihez értek igazán, és még bátrabban vállalom azt. Az itteni élmények között megpihenve időnként Coelho: Brida című regényét olvastam, amely utazásról, térről, időről, szerelemről, és az Adottságról szól, amellyel ideérkeztünk, jelenlegi életünkbe.

Az sem véletlen, hogy egy megvilágosító élmény, vagy felismerés éppen Saint Guillome le Desert faluban ért, ami a Santiago de Compostellába vezető Szent Jakab zarándokút egy állomása. Gyönyörű kis falu, ősi monostorral, régi házakkal, és emlékekkel, amelyek élővé válnak az ódon falak között. Amióta a saját választott ösvényemen járok, minden utazás emlékezetes spirituális élménnyé válik. Amióta ilyen szemmel válok az utazásaim részévé, minden élmény egy beavatás is.

A legutóbbi ilyen emlékezetes utazásaim egyike Dél- Nyugat Anglia volt, ahol a csodálatos megélések mellett egy látomást is kaptam ajándékba. Egy másik ilyen Erdélyhez kapcsolódik, ahol egy templomban egy nekem szóló mondatot pillantottam meg, amit soha nem fogok elfelejteni. A mondatot rajtam kívül útitársaim közül senki nem vette észre, nekem pedig az út legmeghatározóbb élményévé vált.

E két helyszínre Veres Kriszta vezetésével utaztam, akinek az az egyik Adottsága, hogy minden hely, ahová elmegy a világban, megnyílik a számára, és mindazok számára, akik együtt utaznak vele. Az utazás során pedig mindenki megkapja a maga tanítását, ami továbblendíti az úton.

Krisztával közösen fogjuk vezetni a szardíniai VAN tábort június 18. és 25. között , ahol több ősi helyszínt is meglátogatunk. 

Az egyik Nora pun- római romvárosa lesz, közvetlenül a Földközi- tenger partján, amely könnyedségével és szépségével számomra az ősi, női energiák erejét hozta el, amikor ott jártam. Egy hosszú fehér homokos partszakasz mentén jutottunk el a városba, ahol a megmaradt gyönyörű szekérút, a házak, a fellelt használati eszközök mind felébresztették bennem az akkori idők emlékét.

Mindezt úgy, hogy megtapasztaltam Szardínia egyik legnagyobb ajándékát: azt a lehetőséget, hogy az ember szinte egyedül lehet a fenséges helyszíneken. A sziget ugyanis nem egyike az elturistásodott helyeknek. A hétvégéket leszámítva, amikor az olaszok áthajóznak az olasz csizmáról, alig van ember. Nora városa olyan, amikor meglátjuk, mintha Vénusz emelkedne ki a habokból.

A másik ősi helyszín, ahová ellátogatunk Baruminiben, Su Nuraxi vaskori fellegvára, amely három méter vastag falaival, erejével, és a köré épült faluval a pásztorkirályok emlékét idézi. Szardínia tipikus építményei a nurághék, amelyek az egyiptomi piramisokhoz hasonlóan habarcs nélkül épültek.

Az év leghosszabb nappalának végén, június 21-én este, az olajfák között itt fogjuk közösen átélni a nyári napfordulót egy szertartással. Su Nuraxiról és a Nuraghe kultúráról azt tartják, hogy itt lehetett valaha az ősi Atlantisz.

Mivel többen jelezték, hogy szívesen utaznának velünk, de csak később tudják az előleget kifizetni, így a kedvezményes jelentkezés lehetőségét május 8-ig meghosszabbítjuk.

Így tehát, ha a jelentkezésedet időben leadod, és elutalod számunkra az előleget, akkor még kedvezményesen, 149 000 Ft-ért vehetsz részt az utazáson.

Jelentkezéseket csak korlátozott számban áll módunkban fogadni. Ezért, és a repülőjegyek kedvező áru beszerzéséért is érdemes minél hamarabb jelentkezni kolleganőmnél, Pákai-Papp Szilviánál a szilvi@simratyogaworld.com címen.

Csatlakozz hozzánk, ha

  • szeretnél egy egész életre szóló élményt szerezni
  • ha szeretnél két papnő vezetésével világok, és életek között utazni
  • ha szeretnéd megkapni a saját üzenetedet, amely utat mutat
  • ha szeretnéd megtapasztalni a sziget által közvetített energiát, a VAN megtapasztalását
  • ha szeretnéd az érzékelésedet változtatni, hogy befogadhasd a rád váró csodákat
  • ha szeretnél ősi, felejthetetlen helyszíneken barangolni
  • ha szeretnéd felfedezni a szardíniai természeti környezet és tengerpart páratlan szépségét.

A június 18.és 25. között megrendezendő szardíniai VAN táborról itt olvashatsz tovább, és május 8-ig kedvezményesen csatlakozhatsz csapatunkhoz.

Várunk Téged Szeretettel!

 

Send this to a friend