A hétvégén a gyógyítói kurzus résztvevőivel volt két teljes együtt töltött napunk. Annyira jó volt látni, mikor a második nap reggelén, – miután már egy teljes napot együtt töltöttünk-, mindenki megszépülve, feltöltődve, élénkebb színekben érkezett meg. A Lélekenergia, amivel dolgozunk, azonnal képes látható csodákat tenni. Ezen a reggelen a csoport nyitottabb szívvel érkezett. Sok mindent megosztottunk egymással: érzelmeket, éjszakai álmokat, történeteket, könnyeket. Újra megsimogatta a szívem az a felismerés, hogy csak így érdemes élni: tapasztalva, hogy az áramló szeretet VAN, létezik, és csodákra képes. Segít abban, hogy magunk mögött hagyjuk az álarcainkat, hogy eltaláljunk legfényesebb önmagunkhoz, ahonnan elkezdődik az igaz élet. Az, amiben csodák történnek, ahol gyöngéd, finom, gyógyító energiák mozdulnak. Az, ahol visszaemlékezhetünk az egységre, ahol érezhetjük, hogy semmitől nem vagyunk elkülönülve, mert minden csoda ott van körülöttünk, amire várunk, és valósággá válhatnak az életünkben, ha rájuk nyitjuk lelkünk ablakát, amelyen keresztül a csoda a részünkké válhat. Felismertem újra, – már sokadik rétegét- a bennem létező illúzió fátylaknak-, amelyek homályosítják a látást, és nehezítik a csodák észlelését. Az áramló lélekenergia azonban minden fátylat képes simogató szívérintéssé alakítani, ahol újra elkezdődhet a visszaemlékezés arra, hogy minden gyógyult, teljes, és egész.

Egy ponton a délután folyamán felolvastam egy imát, amelynek szépsége annyira megérintett, hogy nem bírtam könnyek nélkül tovább olvasni. Az ima talán feléd is eljuttatja azt a rezgést, amelyben a finomenergiákkal való gyógyítás történik:

 

„Csoportunk egyesített lelkének szeretete áramoljon rád, testvérem és hatoljon át tested minden részén – gyógyítson, nyugtasson, erősítsen; és oszlasson el minden akadályt, mely gátol a szolgálatban és a jó egészségben.”

Ha megérkezel egy magasabb rezgésszintű észlelésbe, akkor te is tapasztalhatod a csodák erejét, és a VAN megnyilvánulását az életedben.

 • van szerelem
 • van bőség
 • van egészség
 • van szépség
 • van harmónia
 • van egység
 • van bizonyosság

Nemsokára, február 13-án, hétfőn indul (és január 23-ig kedvezménnyel jelentkezhetsz rá) a

VAN – teremtő

online kurzus

Hogy a nincs helyett a VAN-t érzékeld és éld!

Az életedben rengeteg minden akadályozhatja, hogy azt érzékeld valóságként, amit szeretnél. Nincs időd, nincs erőd, nincs pénzed, nem kapsz elég szeretetet, nem kapsz elég figyelmet és támogatást, nincs szerelem, nincs siker, nincs elégedettség.

Ha a felsorolt dolgok közül bármelyiket is érzed, nagyon jó helyen vagy. Valahányszor észreveszel valamit, ami nincs, azaz felfigyelsz egy hiányra, egy lehetőséget kaptál, hogy megfogalmazd, amit helyette szeretnél.

A négy hetes online kurzus alatt:

 • olyan anyagokat (előadás, olvasnivaló, megerősítések és videó) küldök neked, amivel az érzékelésed átalakul, és egyre többet veszel észre és vonzol a VAN-ból.
 • gyakorlatokat kapsz, amivel folyamatosan emelheted a rezgésszintedet, és teremtőerődet.
 • összefoglalom számodra azokat a gondolatokat, amelyek nekem is működnek, amelyek a leginkább segítenek, hogy megteremtsd és éld a VAN-t az életedben.

A VAN- teremtő online kurzust jó szívvel ajánlom abban az esetben is, ha már elvégezted a Bőségvonzó online kurzust vagy a Lélektárs behívó online kurzust, vagy akár mindkettőt, mert tovább mélyíti a tudásodat.

Az online kurzus díja 4 900 Ft.

Kedvezmény!

Ha legkésőbb január 23-ig jelentkezel, és addig befizeted a díjat,  az alapkurzus díja 4 900 Ft helyett most csak 3 900 Ft.

Az online kurzus alatt lehetőség van arra is, hogy személyesen konzultálj velem, így a saját személyes életedre nézve a kurzus hatékonyságát megnövelheted.

A személyes konzultációt az alábbiak szerint veheted igénybe:

Teljesség – csomag: 4 hét, 4 lecke, 4 gyakorlat, megerősítések, mindennapi VAN teremtő gyakorlatok, saját személyes történeteim, mint segítségek, + személyes visszajelzés e-mailben 2 alkalommal (az általad megválasztott időben).

A Teljesség csomag díja: alapdíj (4 900 Ft) + 2 000 Ft, azaz összesen 6 900 Ft.

A Teljesség csomag kedvezményes díja:

Január 23-ig történő befizetés esetén: a kedvezményes alapdíj (3 900 Ft) + 2 000 Ft – azaz 6 900 Ft helyett csak 5 900 Ft.

Jelentkezz tehát, a tárgysorba beírva “VAN”, itt: szilvi@simratyogaworld.com

A levélben írd meg kérlek: teljes nevedet, és azt is, hogy melyik csomagot kívánod megrendelni (alap vagy teljesség).

A VAN-teremtő online kurzusról itt olvashatsz bővebben.

 

„A szeretet úgy viszonyul a félelemhez, ahogy a fény sötétséghez: az egyik jelenlétében a másik eltűnik. – Marianne Williamson

Ha szeretnéd a finom gyógyító energiákat magad is megtapasztalni, szeretettel várlak

a gyógyításon Jézus és Mária Magdolna energiájával.

Legközelebbi időpont: január 24. kedd, 1 és negyed órás, személyes ülés formájában.

Várlak szeretettel, ha

 • szeretnéd meggyógyítani a kapcsolatodat szüleiddel
 • ha a múlt, jelen és jövő dimenzióiban rendbe szeretnéd tenni családi kapcsolataidat
 • ha elakadt női/férfi energiákat szeretnél élővé varázsolni magadban
 • ha szeretnéd meggyógyítani szerelmi kapcsolatodat, illetve azokat a mintákat, amik eddig korlátoztak a boldog szerelem megélésében
 • ha el szeretnél találni az ősbizalomhoz
 • ha szeretnéd megtapasztani az egységet, és a szeretetet az életedben
 • ha szeretnéd gyógyítani összetört szívedet
 • ha fel szeretnél töltekezni Jézus és Mária Magdolna energiájával

Csak előre bejelentkezéssel tudlak fogadni, a szabad helyek erejéig. Informálódni és jelentkezni itt tudsz: info@simratyogaworld.com. A tárgysorba kérlek, írd be: EGYSÉGBEN

A gyógyításról itt olvashatsz bővebben. 

Szeretettel,

Arató Mónika

Copyright © Arató Mónika

A Teljesség virága honlap és a Lélekcsemegék bármely szövege szabadon idézhető. Ha kiírod a szerző nevét vagy a www.simratyogaworld.com oldalt is, mint forrást, azt külön megköszönjük Neked.

 

Send this to a friend