Ha régebb óta olvasod a blogomat, akkor tudod, hogy imádom a csendes hajnalokat. Ilyenkor szeretek a legjobban írni, meditálni, egészen közel érezni magam Istenhez. Hajnalban a testem még kipihent, és egy új nap csodája áll előttem, amikor egy pár lépéssel közelebb léphetek a Mindenség érzékeléséhez. A „véletlen” úgy hozta, hogy a Párom vezetékneve Csendes, és mikor lánynéven gondolkodtunk a kislányunk születését várva, ő a Hajnalka nevet választotta. Végül megegyeztünk a Hajnal névben, ami engem is nagyon megszólított.

2012.június 5-én megszületett Hajnal, és most már itt szuszog mellettem az ágyon, teli pocakkal, békésen. A szülést itthon terveztük, mégis másképp alakult. Hétfőn, a tízmilliószoros napon még befejeztem a könyvemet, hogy le tudjam adni a kiadónak (jelzem, sikerült), és a keddi napba átlépve elfolyt a magzatvíz. Vártuk az összehúzódások megjelenését, de nem jöttek, így este bementünk a Szent István kórházba, ahol oxitocint kaptam infúzióban. Ennek eredménye egy nagyon intenzív, gyors lefolyású szülésélmény lett, és 1:21-kor Hajnal már a pocakomon kezdte kipihenni a születés fáradalmait.

Nem bánom, hogy így lett. Számunkra a legfontosabb dolog az volt, hogy a születés utáni három „arany órát” együtt tölthessük Baba, Papa és Mama, ez pedig teljes mértékben megvalósult. Lehet, hogy Hajnal választotta ezt a megérkezést, és lehet, hogy tudat alatt mi is. A várandósság alatt nagyon jó kapcsolatunk alakult ki szülész orvosunkkal, Dr. Pop Andreával. Az otthonszülés mellett később döntöttünk, és lehet, hogy az Andreával kialakult bizalmas viszony erősebb hívó jelnek bizonyult. Az ő nyugalma és kedves határozottsága a szülésnél is nagyon sokat segített. Ha itthon szültünk volna, akkor a szülést Schanda Monika és Lukács Judit bábák kísérték volna. Monika velem jött a kórházba, és a vajúdás alatt sokat segített olajos masszázzsal, forró vizes borogatásokkal, homeopátiás szerekkel, és csendes, mégis nagyon erőteljes és támogató jelenlétével. Köszönöm Andreának és Monikának a támogatást.

A Kedvesem is mellettem volt az egész szülés alatt, fogta a kezem, ellátott mindennel, amit csak kértem, és simogatott, ami nagyon- nagyon jól esett. Az egész kórházi bentlétünk alatt, és azóta is folyamatosan táplál, Hajnalnak és nekem is mindent megteremt, amire csak szükségünk van. Örök emlék marad meghatódottsága, amit Hajnal megszületése után rápillantva vettem észre én is örömtől könnyes arcán.

Ő éles szemmel észrevette a kórházi környezet visszásságait is. Például azt, hogy a kismamák „kórtermekben” fekszenek, miközben az állapotuknak semmi köze a betegséghez, vagy azt, hogy a kismamák megnevezésére sem ismernek más kategóriát, mint azt, hogy „nőbeteg”. 21 éves Kitti lányomat nem engedték be hozzám, mikor vajúdtam, nem is tudtam volna arról, hogy ott járt, ha ő nem meséli el nekem. A kórházi személyzet tagjai közül vannak, akik visszautasítóak, gorombák, de szerencsére a kedvesség és a figyelmesség is megtalálható, például az újszülött osztályon dolgozó nővérek munkájában.

Amióta Hajnal megérkezett boldog időtlenség- érzésben töltöm a napokat. Teljesen a jelenben vagyok, olyan, mintha valami hatalmas erő nem engedné, hogy máshol legyek. Most is élvezem a csendes hajnalokat, de most mellettem van az igazi Csendes Hajnal, aki egész nap emlékeztet arra, hogy minden pillanat egy csoda, és végtelen hála van bennem, hogy mindezt megélhetem. Ezúton is nagyon köszönünk minden kedves üzenetet nektek, amelyek százával érkeztek e-mailen, és a Facebookon keresztül is.

Most még néhány hétig csak Hajnalra figyelek, de hamarosan már személyesen is tudok találkozni azokkal, akik erre igényt tartanak. Illetve természetesen mindenkivel személyes kapcsolatban állok, akik az online kurzusok résztvevői, és visszajelzést kérnek tőlem.

Az, hogy ezt az élményt átélhetem nagyban köszönhető annak, hogy évekig dolgoztam azon, hogy a vágyaimat felvállalva, őszintén, félelmek nélkül tudjak élni. Mindazt, amit ezzel a témával kapcsolatban átéltem és megtapasztaltam, most szeretettel átnyújtom a

2012. június 19-én, kedden induló

„Megérkezés a félelemből a szeretetbe”

online kurzus anyagában.

Te mit szeretnél választani? A szegénységet vagy a bőséget, a magányt vagy az összetartozást, az egészséget vagy a betegséget, a félelmet vagy a szeretetet? Választunk minden pillanatban, minden felbukkanó érzelem és gondolat között. Mint, amikor Hamupipőke válogatta a lencsét. Gyere, tarts velem, hogy megtanulj jól választani!

Az online kurzus célja:

 • beazonosítani a félelmeidet minden életterületen
 • megérteni, hogyan voltak hatással az eddigi életedre
 • mi a mögöttük lévő gyökéremlék
 • kigyomlálni a félelem különböző arcait
 • új magokat elvetni, amelyből kinőhetnek új minőségű életed virágai
 • megérkezni a könnyedségbe, és a szeretetbe

Az online kurzus teljes díja 10 500 Ft.

Figyelj! Kedvezmény az elkötelezettségedért!

Ha legkésőbb június 15-ig jelentkezel, és addig befizeted a díjat, a kurzus díja számodra helyett 10 500 Ft helyett csak 9 500 Ft.

Az online kurzus alatt lehetőség van arra is, hogy személyesen konzultálj velem, így a saját személyes életedre nézve a kurzus hatékonyságát megnövelheted. Minden jelentkezőnek két visszajelzés jár, amelynek díját az online kurzus díja tartalmazza.

Jelentkezz tehát, a tárgysorba beírva SZETETET, itt: jelentkezem@simratyogaworld.com

A kurzusról részletesebben itt olvashatsz, és jelentkezhetsz is rá!

Egy másik, nagyon hasznos, vadonatúj programunk, amit akkor tudsz jól használni, ha lépni szeretnél a szabadság, a bőség, és a sikeres hivatás kiépítése felé az

 

Énmárka online kurzus

Te vágysz a könnyed teremtésre? Arra, hogy a hozzád illő, igazi örömet, és elégedettséget adó hivatást végezd? Olyat, ami anyagi biztonságot, és bőséget is biztosít?

Olyan hivatást kellene végezni mindenkinek, amelyben nem kell megtagadni önmagunkat, elrejteni képességeinket, sőt bátran vállalhatjuk, hogy kik vagyunk, milyen értékekkel, gondolatokkal, és érzelmekkel rendelkezünk. Ha ez összetalálkozik azzal, hogy másoknak is örömet okoz, hivatásunkon keresztül szolgálhatjuk embertársainkat.

Akárhány éves is vagy, soha nem késő változtatni. Bármikor végezheted a hivatásodat még nagyobb örömmel, úgy, hogy számodra is nagyobb bőséget teremtsen, ha tisztábban látod önmagadat, saját képességeidet, és értékeidet. Igazi márkává válhat a neved, ha az örömet mások felé is áramoltatni tudod, és kellő tudatossággal építed fel és gyakorlod a hivatásodat. Sőt, bármikor változtathatsz is hivatást, ami jobban illik hozzád, ami teljesebb és boldogabb élethez juttat téged és másokat is.

„Semmi sem véletlen. Lehet, hogy eddigi életed nem hozta meg a kívánt eredményt, de attól még megtalálhatod benne a jövőd magvait, szenvedélyed tárgyát. Nem botorkálhatsz csak úgy végig az életeden, abban a reményben, hogy majd csak jóra fordulnak a dolgok. Képes vagy aktívan megtervezni, és vizualizálni a jövőt.”- Bob Proctor

Nem tudod, mire figyelj, hogy sikeresebb legyél? Nem tudod, hogyan fogj hozzá? Még nem ismered a márkaépítés alapelveit? Segítek neked elindulni.

A legfontosabb alapelveket a 2012. július 17-én, kedden induló, 6 hetes

Énmárka online kurzus

keretében osztom meg a hozzám fordulókkal.

Mi tanulhatsz meg és hasznosíthatsz az életedben ennek az online kurzusnak a segítségével?

Választ kapsz a következő kérdésekre:

 • Mi az énmárka, és mi a szerepe az életedben?Hogyan alakítsd ki személyes márkádat?
 • Hogyan kezdj hozzá?
 • Mi az életcélod? Keressük meg együtt azt, amire születtél!
 • Életcélod alapján milyen hivatás illik hozzád? Ha már tudod, akkor hogyan legyél benne sikeresebb?
 • Milyen célokat állíts fel és hogyan, amelyekben megnyilvánulhat mindaz, amire valójában vágysz?
 • Milyen képességeidre érdemes a hivatásod gyakorlása során?
 • Milyen értékek jelenjenek meg a hivatásodban, melyek belőled fakadnak, és hogyan?
 • Hogyan alakítsd életedet és kapcsolataidat életcélod tükrében?
 • Mit üzenj magadról, kinek, és hogyan?
 • Hogyan alakítsd ki személyes, és márka megjelenésedet (honlapodat, névjegyedet, stb…)

Milyen hatásai lesznek az életedben, ha elvégzed a kurzust?

 • Tudatosabbá válsz
 • Jobban megérted és elfogadod önmagad
 • az önbizalmad
 • Fejlődik az emberismereted
 • Egyértelművé válik, hogy mit és hogyan tegyél, hogy megteremtsd hozzád illő hivatásodat
 • A segítségek vonzásod növekedésével folyamatosan megjelennek az életedben
 • Megkapod a szükséges tudást, hogy anyagi bőséget teremts
 • Felismered, hogy milyen típusú emberekkel érdemes együttműködnöd

A kurzus során közelebb jutsz önmagadhoz, jobban megérted eddigi életedet, és tisztábban fogod látni, hogy merre és hogyan menj tovább. Majd a visszajelzéseim során elmesélem neked, hogy mindazt, amire közösen rájöttünk, hogyan tudod kamatoztatni az életedben.

Sok mindenre rádöbbensz majd, olyan dolgokra, amit már gyermekkorunktól kezdve tudatosítanunk kellene, mégsem erről szól a mai tanítás és nevelés az iskolákban, és a családokban sem.

Az Énmárka online kurzus 6 hetes, és sűrítve kapsz meg benne 12 leckét.

Mit kapsz a kurzus során:

 • 6 alkalommal 12 lecke anyagát
 • személyes kísérésemmel tárhatod fel képességeidet és értékeidet
 • megismered a hozzád leginkább illő utat és módot hivatásod gyakorlásához, ami bőséget is hoz
 • egy önismereti modellt, ami segítségével közösen kialakítjuk énmárkádat
 • gyakorlati tudnivalókat a hogyanra vonatkozóan
 • meditációt
 • megerősítéseket
 • saját tapasztalataimat és történeteimet, mint segítségeket.

A leckéket lementheted, és így saját ritmusodban és időbeosztásod alapján dolgozhatod fel őket, és a visszajelzéseket is ez alapján kapod meg tőlem.

Mit várok tőled?

A kurzust csak azoknak ajánlom, akik igazán elszántak, hogy tanuljanak, és változtassanak. A kurzus a coaching módszerre épül, ami feltételezi aktív részvételedet. Ezért azt kérem, hogy a megoldandó feladatokat, amit küldök, válaszold meg, és küld el rendszeresen számomra.

A kurzus díja:

A kurzus teljes részvételi díja, amely az általam küldött visszajelzéseket is tartalmazza a megoldott feladatokra, 25 000 Ft.

Kedvezmény a gyorsan jelentkezőknek!

Ha jelentkezésedet legkésőbb június 21-ig, csütörtökig jelzed ÉS benne vagy az első 8 jelentkezőben, akkor számodra a kurzus díja 25 000 Ft helyett csak 19 000 Ft, vagyis máris 6 000 Ft-ot, azaz 24%-ot  megtakarítottál.

A programra jelentkezni az alábbi címen lehet, a tárgysorba beírva énmárka: jelentkezem@simratyogaworld.com

„Amit egyszer gondoltam, azzá váltam, amit most gondolok, az leszek.”- Buddha

Nyári kedvezmény azoknak, akik most gyorsabban szeretnének haladni:

Ha több online kurzus témája is megszólított a mostanában induló kurzusok közül, és szívesen jelentkeznél akár többre is, akkor most kedvezményesen tanulhatsz.

Választhatsz az alábbi kurzusok közül:

1.      VAN teremtő online kurzus haladóknak

A kurzus indulása: 2012. június 26.

A kurzusról itt olvashatsz bővebben!

2.     Megérkezés a félelemből a szeretetbe online kurzus

A kurzus indulása: 2012. június 19!!!!!!

A kurzusról itt olvashatsz bővebben!

3.     Énmárka online kurzus:

A kurzus indulása: 2012. július 17

Akció!

 • Ha két kurzusra jelentkezel, akkor az eredeti akciós kedvezményen felül, még további 10% kedvezményt kapsz kurzus árából!
 • Ha három kurzusra jelentkezel, akkor az eredeti akciós kedvezményen felül még további 15% kedvezményt kapsz mindhárom kurzus árából.

Az akciós ajánlat csak 2012. június 18-ig áll fent. Kérlek, jelentkezz itt: jelentkezem@simratyogaworld.com A tárgysorba írd be: ONLINE AKCIÓ

Majd az –emailben írd le kérlek, hogy milyen kurzusunkon szeretnél részt venni. Hamarosan megkapod visszaigazoló levelünket a pontos tudnivalókkal!!!

Végül szeretettel küldök két videót.  Az egyiket ma kaptam egy kedves olvasótól Hajnal születésének alkalmából. A szövegét nagyon meghatónak találom, és lehet, hogy számodra is aktuális, ha életed bármely területén egy új kezdet előtt állsz.Márpedig minden nap egy új kezdet!

A másikat a Kedvesem készítette az eddig elkészült képekből:

Szeretettel,

Arató Mónika

Copyright © Arató Mónika

A Teljesség virága honlap és a Lélekcsemegék bármely szövege szabadon idézhető. Ha kiírod a szerző nevét vagy a www.simratyogaworld.com oldalt is, mint forrást, azt külön megköszönjük Neked.

Send this to a friend