A február nekem nagyon erőteljes megtisztulást hozott, ami minden erőmet igénybe vette, és egy visszavonulásra hívott, mély csenddel. Tél végén még egyébként sem vagyunk túl élénkek, természetes a visszahúzódás. De most minden úgy alakult, hogy nem tudtam megnyilvánulni, mintha a torok csakrám blokkolva lenne. Ez először az influenza miatt alakult így, majd egy családi konfliktus kezdte el megmutatni magát, amelynek a gyógyítása sok energiámat igénybe vette, de erőteljes tisztulást és emelkedést hozott. Minden értünk történik!

Mindez együtt járt egyfajta kiüresedéssel, amikor úgy éreztem, most nincs mit mondanom. Ezért nem is írtam, nem születtek programok, csak figyeltem mi zajlik a testemben, lelkemben, és vártam a megújulást. Újholdkor el is érkezett.

Most már van mit mondanom, és a hallgatást felváltotta a megnyilvánulás. Csodálatos programok születtek meg. Február 20- án elutazom Egyiptomba. Valószínűleg nem nagyon leszek internet közelben, és a programunk is nagyon bőséges. Most szeretném megüzenni, hogy milyen tavaszi program csodák születtek, hogy tudj róla, tervezz velük, ha hívnak.

Nézzük, mi az új, friss, tavaszi kínálat!

 

* Nőnapi jógaóra * nem csak nőknek!

 

Március 8. a nemzetközi nőnap. Ezen a napon tartunk egy olyan jógaórát, amelyen tisztázzuk a nő identitását változó világunkban. Olyan gyakorlatokat, meditációkat és mantrákat veszünk át, amelyek nők és férfiak számára egyaránt hasznosak, és a mögöttük lévő tudás, amit Yogi Bhajan által ismerhettünk meg, helyreállítja a téves meggyőződéseket, és kiigazítja az évezredek alatt kialakult hitrendszereket, amelyek hozzájárultak a megbomlott egyensúlyhoz.

Gyere, ünnepeljük együtt a nőket!

 

Időpont: március 8. csütörtök, 18.30.-tól 20.00- ig

Helyszín: Életfa Spirituális Központ, Budapest, 1085, Salétrom u. 10. 1. emelet 11.

Részvételi díj: Az órának meghatározott részvételi díja nincs. Kérünk, hogy adománnyal támogasd a rendezvényt!

 

A programról itt olvashatsz bővebben!

 

* Kapcsolati határok – kundalini jóga workshop

 

Határokra szükség van, hogy a lehető legönazonosabb életet élhessük. És mivel az ember társas lény, ezekről a határokról időről időre egyeztetnünk kell, hiszen társainkkal együtt megyünk az úton, másokra is odafigyelünk, és másokat is boldognak szeretnénk látni

A workshop során:

  • Megbeszéljük, hogy milyen kihívások jelentenek nehézséget.
  • Tanulunk arról, hogy hogyan jelölhetjük ki, kommunikálhatjuk, és tarthatjuk meg a határainkat.
  • Kundalini jóga gyakorlatokat és meditációkat végzünk, melyek segítségével megszabadulunk a félelmeinktől, megerősítjük a középpontunkat, és rugalmasabbakká, mégis erősebekké válhatunk. Jobban szerethetjük magunkat, és tisztelhetjük az életünket. Eredményesebben kommunikálhatunk, ha a humanológiai tanításokból megértjük, hogy határkijelölés kérdéseit milyen pszichológiai tényezők befolyásolják.
  • Önbizalmat és tudást gyűjtünk, amelyek segítenek a határaink őszinte és tiszta kijelölésében, és megtartásában.

A workshop ideje: 2018. március 10. szombat, 9.30 -tól 13 óráig 

 

A programról olvass bővebben itt, és jelentkezz most, mert telnek be a férőhelyek!

 

* Szándék, fókusz, intuíció * 6 alkalmas kundalini jógaóra sorozat

 

A Vízöntő korban egy új identitást tanulunk meg fokozatosan, hogy jól érezzük magunkat és boldoguljunk. Ebben az új identitásban újra tanuljuk, és újra definiáljuk magunkat, mint isteni létezőket.

Már nem vagyunk azok, akik voltunk, sokkal szélesebb, tágabb spektrumban érdemes érzékelnünk, és élnünk az életünket. Ebben a tanulási folyamatban elveszíthetjük időnként az egyensúlyt, elvéthetjük a fókuszt.

Ha fejlesztjük az elménket, megtanuljuk még erősebben érzékelni az intuíciónkat, megértjük a szándék és a fókusz mibenlétét az új körülmények között, akkor sokkal sikeresebbekké és elégedettebbé válhatunk.

Ebben segít az új kundalini jógaóra sorozatunk március 20- tól!

Az órák során és hatására:

• Megerősítjük a köldökpontot, a glóriát (fényívet), az aurát, és tágítjuk az elme kapacitását.
• Fejlesztjük az intuíciót, a látnoki képességeinket, és megerősítjük a védelmi mezőt önmagunk körül.
• A gyakorlatok által következetessebbé, kitartóbbá és türelmesebbekké válunk.
• Erősebbé válik a vonzásunk a vágyaink megjelenésével kapcsolatban.
• Koncentráltabbak és eredményesebbek leszünk.

Helyszín és időpont:

Keddenként (március 20- tól) 18 órától: Budapest, 13. kerület, Hollán Ernő utca 8. ½. BefogadóTér

Csütörtökönként (március 22- től) 18.30-tól: Életfa Spirituális Központ, Budapest, 1085, Salétrom u. 10. 1. emelet 11. 

 

Olvasd el a program részleteit, és a tudnivalókat, és jelezd részvételi szándékodat, ha hív a program!

 

* ÁLDÁS * kundalini jóga elvonulás a Szent András Kastélyban Bölcskén 2018. május 10- 13. 

 

A jóga egységet, egyesülést jelent. Ez a végtelen megtapasztalása a véges formánkban. A kundalini jóga egy tudomány, amely segítségével a valónk megtapasztalhatja az Önvalót. Ez egy ösvény, amely befelé vezet, hogy megtaláljuk azt az áldást, a saját életünk megtapasztalásán keresztül, amely az emberi létezés lényege.

A lélek vágyódik a teremtés tapasztalására az emberi életen keresztül, és az ember vágyik arra, hogy eggyé váljon a Végtelennel. Ez a való és az Önvaló egyesülése, amelyet keresünk, és érdekes módon ez tesz minket valóban emberré. Az elvonulásunk célja, hogy a valónk közelebb kerüljön az Önvalóhoz, tapasztalhassuk végtelen identitásunkat, felszabadítsuk a lelkünket, és azt éljük, akik valóban vagyunk, egyre nagyobb boldogságban és teljességben. Mindebben a kundalini jóga, a gurbani, a mantrák és rezgések adnak segítséget az elvonulás alatt, gyönyörű, lélekemelő környezetben.

Az elvonuláson vendégtanárunk Kelemen Krisztina (Bhagti Kaur) hangterapeuta, a mantrák szerelmese, és elkötelezett tanítója!

 

Olvass tovább az elvonulás részleteiről és az elérhető kedvezményekről itt!

 

Szeretettel várlak a programokon a tavaszi újjászületés jegyében!

 

Arató Mónika ( Simrat Kaur)

 

Send this to a friend