az élet rendszereHallottál már a rendszerelméletről? Úgy szól, hogyha az életed bármely területét elkezded változtatni pozitív irányba, akkor egy idő után a többi életterület is leköveti a változást. Úgy tapasztalom a rendszerelmélet a családi kapcsolatokban is működik. Azt tapasztalom, hogy a tudatalatti tisztítása, vagyis az önismeret egy folyamat, amiben mindig egyre többet tudunk meg önmagunkról.

Ahogy tisztítjuk magunkat számos tudat alatti minta felemelkedik, tudatossá válik, így lehetőségünk van változtatni.

A változtatás energia befektetéssel jár, és egy ideig talán nem is látszik az eredménye. Olyan is van, mintha minden romlani kezdene, illetve csak a következményei érkeznek el a korábban megtett lépéseknek. Ha őszintén elemzel egy helyzetet, akkor egészen biztosan találsz rengeteg lista írásdolgot, ami épülni kezd, és olyat is, ami pusztul. Akár gondolkodhatsz is velem. Vegyél egy papírt, függőlegesen húzz egy vonalat a közepére. A bal oldalára kezd el listaszerűen összeírni, hogy mi az, amit veszteségként, kudarcként élsz meg az elmúlt öt évedben. A jobb oldalra pedig azt gyűjtsd össze, amit létrehoztál, ami épülésnek indult, amilyen jó dolgok történtek veled ugyanezen időszak alatt. Segítségül használhatod a Teljesség virágának nyolc szirmát, mint útmutatót: egészség, életerő, párkapcsolat, hivatás, anyagi helyzet, szabadidő/barátok, otthon (ahol laksz), és család.

Ennél a gyakorlatnál a családi dolgok kiértékeléséhez érve azt tapasztaltam, hogy írtam néhány dolgot a bal oldalra, ami megjelent a jobb oldalon is. Kiderült egy sor egészségügyi probléma egy családtagnál, ami akár negatív dolognak is tűnhet, de ezeket meggyógyítva elindulhat egy egészségesebb, tudatosabb élet. Az éremnek két oldala van, és ha megcsinálod a fenti gyakorlatot, biztos te is tapasztalod majd a szívedben, hogy az egyik sokkal fényesebb.

Fényesíteni fogjuk magunkat a párkapcsolat témakörében most szombaton is (július 26-án)szerelem a Vízöntő korban a Szerelem a Vízöntő kor hajnalán- Párkapcsolati workshopon. Ebben a támogató női körben tudatosan tisztítjuk és erősítjük magunkat, tanulunk Yogi Bhajan humanológiai tanításaiból. Ezek az ősi tanítások alapvetőek a férfi és nő párkapcsolati boldogságához, az önismerethez, és a tudatos kommunikációhoz. Meditálni is fogunk. Az első meditációnk eltávolítja a nyugtalan gondolatokat a múltból, amelyek felszínre emelkednek a mostban. Kezeli a nehéz helyzeteket a jelenben, és a végtelen kezébe helyezi őket. Egy meditációt annak érdekében végzünk majd, hogy megnyíljon a szívcsakránk, és a félelem helyett, a szeretetet tapasztaljuk önmagunk, és a világ iránt. A harmadik meditációt pedig a vitalitásunk, a kreativitásunk és teremtőerőnk érdekében tapasztaljuk meg együtt. Beszélgetünk, éneklünk, gyógyulunk, táncolunk, megtisztítjuk magunkat, és tudatosítjuk merre, és hogyan szeretnénk tovább haladni a Kedvesünkkel.

A programról itt olvashatsz bővebben, és még jelentkezhetsz is.

Hamarosan, augusztus 8- án indul a Kiteljesedés 2.0 – avagy magamhoz ölelem Édesanyámat webkurzus. Érdemes tudnod, hogy az életed, annak részletei híven Kiteljesedés 2.0visszatükrözik a kapcsolatot, amit a szüleiddel tartasz fent. Ha a kapcsolatod az Édesanyáddal gyógyulásra vár, ha nem bocsátottál meg neki, akkor gondjaid lehetnek a kapcsolatok, különösen a párkapcsolat területén. Ha Édesapáddal vannak még megoldatlan sérelmek az életedben, ha nem bocsátottál még meg neki, akkor a nehézségek a hivatásod területén jelentkeznek. Amennyiben kiigazítod az energiát az Édesanyáddal és Édesapáddal való viszonyodban, úgy az életed is kiteljesedik.

A kurzus egy 40 napos utazás, amely során minden nap küldök számodra egy feladatot, amely automatikusan eljuttat az Édesanyáddal kapcsolatos megbocsátásig. A megbocsátás rajtad keresztül, mint a Forrás megtestesülésén, eszközén keresztül történik, a szívedet kinyitva, és megtisztítva. A feladatok nem igénylik azt, hogy szenvedj, nem igénylik azt, hogy a fájdalmas múlton merengj. A mában, az elmédet lecsendesítve, a szívedet megnyitva, a szereteten keresztül juttatnak el a vágyott állapotba.

Olvass a programról részletesebben, és jelentkezz itt.

Szeretettel, 

Arató Mónika 

Send this to a friend