bolondos áprilisSzombaton tartottuk az Eleven Gyémánt workshop sorozat 2. találkozóját, ahova kicsit szélfúttan érkeztek meg a résztvevők. Olyan áprilisi káosznak indult az eleje, de aztán gyönyörű rendbe fésültük az energiáinkat.

Nézzük, miről is szól ez az április?

„Vigyázz, miért imádkozol, mert könnyen valóra válhat!” Ez lehet április hó mottója. A szavaknak még erősebb hatása van ebben a hónapban, és ezt az erőt jól és rosszul egyaránt használhatjuk.

Az egyenlet megoldásában a fordulópont a Semleges Elme. A Semleges Elme a negatív és a pozitív elme után a gondolkodási folyamat harmadik állapota, ahol azt kérdezzük: „Mi a semleges, egyensúlyt és védelmet egyaránt nyújtó cselekvés most?”

Ha a szavaid és a tetteid nem követik e három feltételt, könnyen drámai helyzetben találhatod magad, ami hatalmas energiát von el tőled.

Sok vadász használ csapdát. A figyelmes vadász csalit, csalétket is rögzít a csapdához, hogy közelebb csalja a vadat. A mostani napokban, hacsak nem fejlesztesz ki és tartasz fent egy nagyfokú tudatosságot, könnyen fejjel lefele lógva találhatod magad amiatt, ha kevésbé tudatos vagy.

Április nem a hetyke hozzáállás időszaka, hanem a pontos intézkedéseké. Ne hagyj ki lépéseket, ne gondold, hogy a másik érti a finom jeleket. Légy körültekintő, fogalmazd meg a fontos üzeneteket.

Most lehet, hogy azt gondolod: „Április, elég szívás. Ugorjunk át inkább májusra!” Azért mondom el most mindezt, mert így nem fogsz szenvedni a félreértelmezett szavak vagy tettek következményétől az elkövetkezendő hónapokban, ugyanis ez az energia a következő három hónapra is kihat. Ugye nem akarsz később a Plútó sötét oldalán kikötni azért, mert félreértelmeztél egy szituációt, amit már most el lehetett volna rendezni?

Az elkövetkező három hónapban ügyelj rá, hogy tudatos legyél az öt tattvát vagy elemet (föld, víz, tűz, levegő, éter) illetően, mert ezzel megalapozod az elkövetkező hónapok alapenergiáját. Írtam már róla korábban is hogy 2017-ben nagyon fontos, hogy odafigyeljünk az egyensúly kialakítására életünk minden területén.

Az emberek általában azért reagálnak túl dolgokat kapcsolatokban és kommunikációban, mert egy vagy több elem (tattva) nem működik kiegyensúlyozottan bennük. Amikor egyensúlyban vagy, akkor a jelenléted automatikusan semlegesíti a szituációt.

„Ha a jelenléted nem működik, semmi sem működik.” (Yogi Bhajan)

Szabadulj ki, csinálj új dolgokat, találkozz új emberekkel, különben kikészíted a körülötted levőket, vagy pont fordítva.

Az emberek gyakran gondolnak ilyenkor a pénzre, azonban ez a kifejezés találóbb az energia birodalmára vonatkoztatva. Kérdezd meg magadtól: “ Van energiám törődni magammal kedves és szerető módon?” vagy “ Van extra energiám, hogy megálljam a helyem ebben a helyzetben?” És a legfontosabb: “Valóban rendelkezem azzal, ami ahhoz kell, hogy megtartsam azt az embert az életemben, akinek annyi figyelmet szentelek?”

Használd ezt az időszakot arra, hogy megalapozd az év hátralevő részét. Hipnotizáld magad ezzel a mondattal: “Létrehozom az alapom, erőset és szilárdat, hogy támogassam önmagam, és sugárzó jelenlétemet a világban.” Használd ezt az állítást, mint iránytűt mindahhoz, amit teszel, és ahogyan irányítod önmagad a mindennapjaid áramlásában.

Ha szeretnél azért tenni, és technikákat megismerni, hogy a szervezetedben egyensúlyban legyen az öt elem, akkor szeretettel várunk június 25. és 30. között Somogyvámosra,

Az elemek egyensúlya női kundalini jóga és Shakti tánc elvonulásra.

Kattints a képre a részletekért!

az elemek egyensúlya

Ha pedig jólét és bőség ügyben szeretnél rendet tenni, akkor várlak szeretettel a

Jólét és bőségteremtő 1.0 online kurzus

résztvevői közé, amelyben urak és hölgyek jelentkezését is szeretettel várjuk! Élj jólétben a saját belső békédben, a belső erődben, és amikor gyengének érzed magad, hívd be a lelked és a prána energiát. Kevesebbe kerül, mint egy telefonhívás.

Kattints a képre, hogy többet tudj meg!

jólét és bőségteremtő 1.0 online kurzus

Mindkét fenti programra április 13-ig van kedvezményes részvételi lehetőség!

Fontos: Ha kedvezményes részvételi díjat szeretnél, akkor ügyelj rá, hogy jelentkezésed és átutalásod április 13-ig megérkezzen hozzánk.

Szeretettel várunk,

Arató Mónika

Send this to a friend