paradoxonAz emberek többsége a boldogságot keresi egész életében. A boldogság azonban egy teljesen szubjektív megélés, nem létezik az Univerzumban egy boldogság nevű energiahalmaz, amire csak rá kellene csatlakozni, és automatikus az eredménye. Mivel a polaritás világában élünk, a boldogsághoz vezető út paradoxonokkal (ellentétekkel) van kikövezve.

1. paradoxon: Illetve igen, létezik, de más értelemben, mint ahogy általában gondolkodunk erről.

Mikor boldogtalan vagy, valójában azért vagy boldogtalan, mert boldog próbálsz lenni. Ez azonban egy illúzió, mert semmi nem tud boldoggá tenni. Ha kívülről várod a boldogságot, az csak ideig- óráig lesz veled. Akik megszabadultak ettől a próbálkozástól, azok boldogok, mert feladták az igényt arra, hogy boldogok legyenek.

2. paradoxon: Boldog úgy lehetsz, ha elengeded azt az igényt, hogy boldog légy.

Akik elengedték azt az igényt, hogy boldogok legyenek, azoknak tetszik bármi, ami történik. Bármi!

3. paradoxon: Tetszik az is, ami nem tetszik.

Akik boldogok, azok nem állnak ellen semminek, hanem egyszerűen megtapasztalják az életet, annak minden ellentmondásával együtt. Ha tudod szeretni a polaritást, az ellenkező végletet is (ami a földi élet jellemzője), akkor nem befolyásol többé az ellentétek világa. Elfogadsz.

4. paradoxon. Mást, másokat csak úgy tudsz elfogadni, ha először szereted és elfogadod önmagadat. Boldog tehát úgy lehetsz, ha előbb szereted, és elfogadod magadat.

Mi az elfogadás, és a szeretet kulcsa? A megbocsátás. A múlt elengedése, és elfogadása. Azonban a tudatos énünket számos tudatalatti szabotőr gondolat, és érzés befolyásolja, és akadályozza meg a vágyak megvalósulását. Attól tudatalatti, hogy nem tudunk róla.

5. paradoxon. Tudatossá csak úgy válhatsz, ha megismered, és elfogadod a tudatalattid világát, és szövetséget kötsz vele.

6. paradoxon. Hálás vagyok minden felismerésért, és tudásért, ami azért találhatott meg, mert elindultam megkeresni a boldogságomat. 🙂

A következő programokon várlak szeretettel, ha a boldogságodért tenni is szeretnél:

Most igazán jó alapokat építhetsz ahhoz, hogy elfogadd, és szeresd önmagad a Kiteljesedés 3.0 webkurzus segítségével. A kurzus hamarosan, május 31-én indul, és egy gyengéd, és szeretetteljes támogatást ad ahhoz, hogy önmagaddal kapcsolatos tudatalatti mintáid megváltozhassanak.

A kurzus legközelebb csak ősszel lesz elérhető. Kattint ide a részletekért!

szívkikeletAmi először változni kezd a boldogság felé vezető folyamatban, az a spirituális szíved. A tudatosodás folyamatában a szív transzformációja egy állandóan jelenlévő dolog. Ne aludj hát tovább, ébredj fel! Május van, amikor a legtöbbet tehetsz önmagadért, és a szívedért. Gyere el a Szívkikelet jógaműhelybe, jógázz, meditálj, és énekelj velünk a szíved nyitásáért!

Olvass tovább a részletekért, és jelentkezz itt!

Az egyik általam ismert, és használt hatékony tudatalattit megtisztító, és a tisztulást elősegítő Munay-Ki energia a Munay- Ki szeretetenergiája. A Munay- Ki egy ősi inka beavatás sorozat, amely segítségével felismerheted önmagadban mindazt, ami elválaszt a boldogságtól, és a beavatás hatására az energiatested, és ezzel az életedet eddig meghatározó mintáid tisztulni kezdenek.

Hogyan fog az életed változni a Munay-Ki- val?

• A Munay-Ki kilenc beavatási rituáléból áll, amelyek segítenek megemelni a rezgésszintedet

• Mélyebb kapcsolatokat alakítasz ki magasabb rendű éneddel

• Felébred a kezeidben a gyógyító erő

• Könnyebben meglátod majd a teljes képet és az életet egy magasabb perspektívából fogod szemlélni

• Tudod ki vagy és szereted önmagadat

• Egyre jobban azzá válsz, aki igazából vagy: a lelked, a bölcsebb éned, az Isteni önmagad

A Munay-Ki beavatásokhoz két módon juthatsz hozzá, és tovább is adhatod az energiát! A Munay-Ki  további csodás hatásairól olvass tovább, és jelentkezz itt!

Szeretettel,

Arató Mónika

 

Send this to a friend