Te is vágyod azt az érzést, hogy tökéletesen a középpontodban vagy, semmi és senki nem tud onnan kibillenteni? Erős az önbizalmad, és minden célodat kitartó szándékkal valósítod meg? Minden, amit mondasz, annak ereje van, és eléred a célodat a szavaiddal és a kitartásoddal? Uralni tudod az elméd és az érzelmeidet? Jó az emésztésed, elegendő tűzenergia van benned? Egészséges az egész tested, kiegyensúlyozott vagy? Hiszel önmagadban, és a Gondviselésben?

Jóga-anatómiai szempontból mindezt a napfonat csakrád, kundalini jóga nyelven szólva egész pontosan a köldökpontod irányítja. Az ősi tanítások azt állítják, hogy, minden jóga a köldökpontnál kezdődik. Van egy régi indiai történet, ami nagyon jól bemutatja ezt a pontot. Egyszer, egy fiatal tanítvány megkérdezte mesterét, milyen messzire kell utaznia, hogy megtalálja a megvilágosodást és az Önvaló igazi ösvényét. A mester szélesre tárta ujjait és azt mondta: „A hüvelykujjtól a kisujj hegyéig tartó távolságot kell beutaznod. Ha széttárt ujjaidat a hasadra helyezed úgy, hogy a kisujjad érintse a Köldökpontot, a hüvelykujjad épp a szív központig ér. Ez az a misztikus ösvény, amit a tudatosságnak be kell járnia.

„ A has közepén, a Manipuraként ismert csakrában fekszik a köldökközpont. A köldök és a gerincoszlop utolsó csontja közt helyezkedik el a Köldökpont, mely tojás alakú. 72.000 ideg kiinduló pontját foglalja magába, melyek közül 72 alapvető fontosságú és a 72 közül 10 a legfontosabb.”- Yogi Bhajan

A Köldökközpont nem azonos a fizikai testünkön található köldökkel, bár kapcsolatban áll vele. Maga a központ az étertestben található, néhány hüvelykkel a köldök alatt, a derék előtt. Nagyon fontos szerepe van, mivel energiacsatornák ezrei találkoznak itt, melyek az életenergiát szállítják testünkben és ezek áramlatai, aránya, valamint az áramlásuk intenzitása innen ered, és itt állítódik be. Annak leellenőrzése által, hogy a Köldökpont a megfelelő helyen, középen van-e, és megfelelő-e az innen eredő energia intenzitása, képesek vagyunk diagnosztizálni önmagunkat és gyógyítani számos olyan betegséget, melyeket meglehetősen nehéz lenne egyéb terápiás módszerekkel kezelni.

A köldökközpont beállításában egyszerű kundalini jóga gyakorlatok is segítenek. A kökdökpont, egy olyan középpont, amit nyugodtan nevezhetünk Benső Napnak, vagy Benső Életfának, hiszen az innen kiinduló idegek behálózzák az egész testet, életenergiát, meleget, és tudatosságot szállítva a test minden részébe.

A köldökpontod állapota alapvető a hited kérdésében is. Ha ez a központod gyenge, akkor gyenge a hited és az önbizalmad is. Nem vagy egyensúlyban, nem vagy az Univerzumod közepében.

Ha erős hitet szeretnél, ami minden akadályon átvisz, kitartást és erőt ad, akkor törődj magaddal, törődj a középpontoddal!

A hamarosan induló A Hit megerősítése online kurzusban olyan gyakorlatokat és tudást is kapsz, amivel megerősítheted és fejlesztheted a középpontodat, ezzel az önbizalmadat, a szándékaid erejét, a kommunikációdat, és hitedet.

A 4 alkalmas online kurzus során heti egy leckével segítünk a hited megerősítésében, a szándékaid fenntartásában, abban, hogy szeresd és becsüld magad, és tisztelt az utadat.

Amit küldünk számodra a 4 hét alatt:

  • 4 tudásanyagot
  • 2 videófelvételt: 1 kriját és 1 meditációt, amelyek segítségével velem gyakorolhatsz, így a legnehezebb pillanatokban sem vagy egyedül.
  • Megerősítéseket, imákat, recepteket rendszeres napi rutinokra, amelyek működnek, és segítenek, hogy kitörj a blokkjaidból, és fenntartsd a tudatosságodat.
  • E- mailen keresztüli támogatást, ami 3 kérdezési lehetőséget jelent.

További információk:

Az online program indulási időpontja: 2018. február 15. Újhold napja

A kurzuson való részvétel nem igényel semmilyen tudást vagy előképzettséget. A tudásanyagot heti rendszerességgel küldjük, és akkor foglalkozhatsz vele, amikor időd van rá.

Részvételi díj: 10 000 Ft/fő

Kedvezmény “korai ébredőknek”

Ha jelentkezésedet január 26. 15 óráig jelzed, és befizeted a részvételi díjat, akkor nagyon kedvező áron, 10 000 Ft helyett 6 600 Ft- ért rendelheted meg a kurzust! 

Jelentkezni itt tudsz! Az e-mail tárgysorába írd be kérlek: HIT

Az üzenet beállításainál add meg az olvasási visszaigazolás kérését, hogy lásd, biztosan megkaptam- e az üzenetedet.

A jelentkezést rövid időn belül visszaigazoljuk. Ha nem kapsz visszaigazolást, akkor valószínűleg mi sem kaptuk meg az üzeneted. Kérjük, ebben az esetben jelentkezz újra!

A jelentkezés után kérünk, a részvételi díjat fizesd be a következő bankszámlaszámra: 

Arató Mónika

K & H bank

10404247-90190130-01420000

A közlemény rovatba kérjük, add meg a nevedet, és számlázási címedet!

A jelentkezést és befizetést visszaigazoljuk számodra, ahogyan a befizetés megjelenik.

 

 

Szeretettel várlak,

Simrat Kaur (Arató Mónika)

 

Send this to a friend