barlangA november a mély önmagunkba nézés és a transzformáció ideje. Ilyenkor sok karmikus dologra döbbenhetünk rá, és a mélyebb megértés hozzájárul ahhoz, hogy a sorsunk alakításáért nagyobb felelősséget vállaljunk. Ilyenkor úgy érezheted magad, mint egy bányász, aki csak halad-halad egyre mélyebbre, egyre sötétebb helyeket bejárva, és néha azt is megtapasztalhatod, hogy nem tudod különválasztani magad a sötétségtől. A sötétség magába ránt, elveszel benne, ami nagyon elkeserítő lehet az adott pillanatban. Főleg, ha olyan téma érint meg, amivel már rengeteg foglalkoztál, és azt hitted, már túl vagy rajta. 

Mindenkinek van néhány ilyen fő témája. Van, akinek a gyermekkori sérelmek gyógyítása, van, akinek a szülőkhöz fűződő kapcsolatának rendezése, van, akinek az anyagi biztonság megteremtése, és van, akinek például a párkapcsolati boldogság megtalálása. Olyan időszak is lehet, amikor úgy érzed, ez mind egyszerre nyomaszt, és senki nem annyira szerencsétlen a Föld nevű bolygón, mint amilyen te vagy. Ha ideáig elérkeztél, akkor nagyon jó helyen vagy a megvilágosodás felé vezető úton, és arra biztatlak, semmiképp ne add fel, menj tovább.

Miért javaslom ezt? A metafizikai tanítások szerint a személyiség a Lélek járműve. Vagyis a tested, a kisugárzásod, az érzelmeid, és a gondolataid olyanok, mint egy négy kerék meghajtású autó, ami a Lélek hordozója. A jármű minősége azonban folyamatosan fejleszthető. Lehet, hogy az utad elején úgy érzed, ez a jármű nem jobb, mint egy Trabant, de ahogy fejlődsz, egyre szebb karosszériát teremthetsz, és akár egy Rolls-Royce is válhat a korábbi Trabantból. 

A karosszéria minősége egyetlen úton javítható. Úgy, ha egyre nagyobb területet fedezel felFilozófusok kertje önmagadból, ha egyre jobban megérted, ki is vagy Te valójában. Ebben pedig nagyon sokat segítenek a tanítások. Ismered a Filozófusok kertjét a Gellérthegyen? A kertben van egy kör alakú szoborcsoport, ahol a körben álló Mesterek egyetlen pontra figyelnek, a kör közepén lévő ezüst színű gömbre, amely maga a Mindenség. Földi halandóként úgy érthetjük meg a gömb lényegét, ha a tanításokon keresztül egyre nagyobb szeletét ismerjük meg a valóságnak. Minden nézőpont, minden tanítás egy- egy energia, ami benned szabadít fel blokkokat, és kulcsokat ad a lezárt ajtók, a benned lévő potenciálok felszabadításához. A tanításokat követve pedig egyre inkább megismered belső mesteredet is, a Guru Devát, az isteni tanítót. 

Minél mélyebbre hatolsz a barlangodban, annál több sötétséget tudsz magadban felfedezni, és annál közelebb jutsz a bánya mélyén lapuló gyémánthoz. Megérted, hogy az elakadásaid valójában a gurujaid, a mestereid, mert a megértésük, és átalakításuk teszi lehetővé, hogy tökéletes karosszériát alakíts ki magadból a lelked esszenciájának hordozásához. Ez mantra éppen ezt a belső mestert ünnepli, és az üteme úgy gyorsul, ahogy a lelked járműve is egyre gyorsabban repít önvalód megértéséhez. 

Menj hát bátran mélyebbre és mélyebbre, akár milyen fájdalmas, mert egy ponton minden átfordul, és kincseket találsz.

Ha nem hiszel a negatív elmédnek, csak hagyod, hogy legyen, és megfigyeled, akkor megérezheted az a pillanatot, a fordulópontot, amikor átadja a helyét a pozitív elmédnek. Örülj neki! Ha pedig elcsendesedsz, és befelé, és felfelé figyelsz, akkor megkaphatod a semleges elme ajándékát, amely meggyógyítja az ellenállásaidat és feljebb emel.

Szeretnélek emlékeztetni két határidőre, ami a ami napon még érvényes. November 11-én, hétfőn indul a

Kiteljesedés 1.0

webkurzus

Megadom a tiszteletet Édesapámnak és MAGamnak

avagy

40 nap alatt közelebb a Teljességhez

apaHa a mai napon jelentkezel, és be tudod fizetni a részvételi díjat, akkor velünk lehetsz az indulásnál! A kurzus hozzájárul, hogy az Édesapádnak való megbocsátáson keresztül önmagadnak is megbocsáss, és felszabadíts olyan blokkokat, amelyek eddig akadályoztak elsősorban a karriered, a hivatásod kibontakozásában, az elismertség megtapasztalásában. A kurzus egy 40 napos utazás, amely során minden nap küldök számodra egy feladatot, amely automatikusan eljuttat az Édesapáddal kapcsolatos megbocsátásig. A megbocsátás rajtad keresztül, mint a Forrás megtestesülésén, eszközén keresztül történik, a szívedet kinyitva, és megtisztítva.

Tarts velünk, olvass tovább a programról, és/vagy jelentkezz itt!

Munay- KiA mai napon még kedvezménnyel tudsz jelentkezni a decemberi 3 napos Munay- Ki beavatásra és oktatói képzésre is. A csapat már alakul, legyél köztünk Te is.

A Munay- Ki egy élő energia, ami átalakítja a Fénylő Energia meződet, az utadra rak, és segít a benned levő magasabb dimenziól felfedezésében, a kreatív lehetőségedi feltárásában.

Minderről itt olvashatsz bővebben, és csatlakozhatsz a beavatott Földőtző táborához!

  

Szeretettel,

 

Arató Mónika

 

Send this to a friend