Tudod-e, hogy érzéseink és tetterőnk pontosan követik azt, ami a Természetben történik. Minden, ami a Természet része, és körülvesz minket, pontosan visszadja az évszakok változását. Mi, civilizált emberek városainkban élve, gyakran elfelejtünk arra figyelni, hogy mit jeleznek vissza számunkra az érzéseink, hogyan állnak kapcsolatban a Természet változásával, és mire érdemes figyelnünk mindennek tükrében.

Ahhoz, hogy megértsük mi történik a természetben, csak tudatosítanunk kell azt az energiamintázatot, amely nemcsak a Természetet, hanem bennünket is működtet, és amelyet érdemes ismernünk saját teremtőerőnkkel kapcsolatban is. Ez az energiamintázat az Évkör, amely hatással van ránk, érzéseinkre, gondolatainkra és tetteinkre egyaránt. Az Évkör nyolc, hat hetes időszakból áll, és ismerete megkönnyíti életünket, és tudatosítja, hogy éppen mivel van feladatunk. Röviden leírom számodra, hogy hogyan épül fel az Évkör, és ezután bővebben kitérek a most aktuális, és a soron következő időszakra.

Az Évkör tehát a következő hat hetes időszakokból áll:

 1. február 1- március 20: gyógyulás, belső erő és új kezdet
 2. március 21- április vége: víz- áramlás és egyensúly
 3. május 1- június 20: szer-elem és szenvedély
 4. június 21- július vége: tűzerő és teremtés
 5. augusztus 1- szeptember 20. beérés és hálaadás
 6. szeptember 21- október vége: föld- stabilitás, betakarítás
 7. november 1- december 20: elengedés és transzformáció
 8. december 21- január vége: levegő- lecsendesedés és életünk újraálmodása

(forrás: Veres Kriszta)

Ha ismered az Évkör működését, akkor megkönnyítheted a saját dolgodat, hiszen a természet energiáit segítségül hívhatod a saját boldogulásod érdekében.

A mostani és a  következő időszak nagyon fontos hivatásunk szempontjából, hiszen – úgy mint a természetben- fontos, hogy elvessük a magokat, kidolgozzuk az ötleteinket erre az évre vonatkozóan, majd utána tápláljuk őket, hogy növekedni tudjanak.

Mindkét időszakra ajánlunk programokat mindazoknak, aki szeretnék a hivatásukkal kapcsolatban letisztázni a gondolataikat, kérdéseikre választ találni, kidolgozni ötleteiket, és sikeresen termőre fordítani azokat.

Ezeknek a képzéseknek az a lényege, hogy tapasztalati tanulás során megértsd, és átérezd mindazt, amiről tanulsz, hiszen csak így válik a tudás valóban részeddé.

Gondolataidnak és szavaidnak önmagukban nincs hatalmuk az életed fölött, csakis az érzéseid révén. Nap, mint nap megannyi gondolat fut át az agyadon, amelyeknek nem lesz semmi hatásuk, ennek pedig az az oka, hogy sok közülük nem ébreszt erős érzéseket benned. És az számít, amit érzel.

Gondolj úgy a gondolataidra és a szavaidra, mint egy űrhajóra, az érzéseidre pedig úgy, mint az üzemanyagra! Az űrhajó egy statikus eszköz, üzemanyag nélkül nem képes semmire- az üzemanyag adja az erőt, hogy a magasba emelkedjen. Ugyanez a helyzet a gondolataiddal, és a szavaiddal. Eszközök csupán, amelyek semmire nem képesek az érzéseid nélkül, hiszen a hajtóerőt számukra az érzések jelentik”- Rhonda Byrne: Az erő című könyvéből.

A programokat úgy építettük fel, hogy hasznos, és jól alkalmazható tudáshoz jutsz, és át is élheted, és érezheted mindazt, amit tanulsz, hiszen így válik sejtszintű tudássá.

A belső erő és új kezdet időszaka, amit most írunk nagyon kedvez annak, hogy tiszta lappal indulj, és mindazt a tudást és belső erőt, amely benned lakozik, kiegészítsd, és elvesd a rád váró sikereknek a magvait.

Erre az időszakra ajánljuk neked nagy szeretettel a HoliCoach Énmárka Szemináriumot, amelyen választ kaphatsz a hivatás témakörében 10 +1 fontos kérdésre, amelyet érdemes ismerned sikered érdekében. Ezen kívül megismerkedsz egy hasznos módszerrel, amely segítségével kidolgozhatod mindazokat a sikertényezőket, amelyek eredményesebbé tesznek hivatásodban és, amit a szemináriumon közösen kezdünk el kialakítani.

A szemináriumon értékes ajándékkal, és kedvezményekkel várunk minden kedves tanulni vágyót. Többek között a résztvevők 10% kedvezménnyel jelentkezhetnek márciusi, dobogókői elvonulásunkra is, amelyről lejjebb olvashatsz.

Az ajándékról, kedvezményekről, és a szemináriumról itt olvashatsz bővebben, és február 15- ig jelentkezhetsz!

A következő időszak, ami március 1-től indul, az Évkör szerint a víz, és az egyensúly időszaka. Ebben az időszakban érdemes figyelmet fordítani arra, hogy táplálni kezdd mindazt, amit ez előző időszakban elvetettél, hogy a tavasz megérkezésével a te teremtőerőd, és ötleteid is szárba szökkenjenek.

Erre szerveztük meg a következő dobogókői elvonulásunkat a Teljesség virága programok részeként.

FONTOS: Ha a HoliCoach szemináriumon is részt veszel, akkor 10% kedvezményt kapsz az elvonulás részvételi díjából. Az elvonásra a Szemináriumon való részvétel nélkül is részt vehetsz.

 

Flow- áramlás a lét könnyedségében

Elvonulás valódi hivatásod és szabadságod megteremtéséért

Március 18-19-20-án ismét Dobogókőre hívunk, hogy a tavasz megérkezésével együtt bontsuk ki a Teljesség virágának három szirmát.

Gyakorlatok, tánc, meditáció, és a dobogókői táj lüktetése támogat minket abban, hogy közelebb kerüljünk három fontos fogalomhoz, ami a hivatás, a szabadság, és az inspiráció.

Várunk téged,

 • ha a mindennapokban szabadabban, és könnyedebben szeretnél élni
 • ha szeretnéd megtalálni életcélodat, és valódi hivatásodat
 • ha szeretnéd átélni a lelkedből fakadó inspiráció erejét
 • ha szeretnéd jobban megismerni önmagadat
 • ha értékes, és alkotó életre vágysz.

Az elvonulásról itt olvashatsz bővebben.!!

Szeretettel várunk!

Hallgasd meg ezt a dalt, és fedezt fel lüktetésében az élet gyönyörűségeit!

 

 
 

Send this to a friend