A nő 6alma- Belőled jön létre minden! Újhold volt szombaton, és ezzel beléptünk a tűz kakas évébe. Fogadj tőlem szeretettel néhány maggondolatot, amely meghatározhatja az éved boldogságát és teljességét. Ahogy tapasztalom az életet, bizton állíthatom: egy nő helyes önértékeléssel, és erős intuícióval csodákra képes.

„A nő a tengelye a teljes teremtésnek. Miért nőnek a virágok? Azért, hogy a férfiak letéphessék, és elhozzák neked. Miért nő a gyapot? Azért, hogy ruha válhasson belőle, és ajándékként neked adják.” Yogi Bhajan

A legnagyobb kihívást adó koncepció a modern nő számára az, hogy elfogadja – mélyen a csontjaiban -, hogy ő a Nő. Nőként, egyrészt nem értjük az identitásunk bennünk rejlő erejét, vagy ha igen, akkor nem akarjuk elfogadni a felelősséget, ami ezzel az erővel együtt jár. Mindeközben a kultúra azon dolgozik (és remélem ez már inkább múlt idő), hogy bebizonyítsa számunkra, hogy az egyetlen út, hogy túléljünk és boldoguljunk a világban az, ha férfiakká válunk – de mi nem vagyunk férfiak! Annyi mindenek vagyunk mi Nők, de nem vagyunk férfiak!

Valójában semmit nem kellene tennünk, csak, mint egy virág, megajándékozni a szépségünkkel, lényünkkel és kedvességünkkel a világot. Semmi mást nem kellene tennünk, csak sugározni az Önvalónkat, igaznak és önazonosnak lennünk. Igaznak lenni az Önvalónkhoz, igaznak lenni női identitásunkhoz nem könnyű a mostani világban, de egyre könnyebb, ha a helyünkön kezeljük önmagunkat.

Nőként úgy érkezünk meg a világba, hogy a teremtőerőnk teljes mértékben jelen van bennünk. A petefészkeink tartalmazzák a teljes életünkre való petesejt készletet. Az édesanyánk teljes genetikai kódjával születünk meg, az őseinket hordozva magunkban, és ugyanakkor bennünk rejlik a potenciálunk és jövőnk is. Ez az alapvető kreativitás a születésünknél fogva megillető előjogunk, ez a biztonságunk és az erőnk. Sok szempontból a petesejt, a tojás a női létezés metaforája is. A petesejtek a petefészek szövetébe merülnek, és várakoznak. Nem mennek sehova, és nem keresnek semmit. Egyszerűen csak ragyognak, mint sugárzó gömböcskéi a potenciális életnek és a fénynek. Csak várnak arra, hogy megtalálják őket, és mindent tesztelnek, ami jön. A spermiumok ténylegesen nagyon sokszor megkerülik a petesejtet, mint a hódolók, mire a petesejt megengedi egynek, hogy belé hatoljon, és egységre lépjen vele. A petesejt az, aki dönt, nem a spermium az, aki meghódít.

Ez az erő nem azt jelenti, hogy fogamzóképesnek kell lennünk ahhoz, hogy érezzük, és a miénk legyen, hiszen az újszülött leánycsecsemőben is már ott vannak a petesejtek. A menopauza idejére bár elfogynak a tüszők, de addigra a nők általában már sokkal bölcsebbek, és a tudatosság fejlesztésének lehetősége akkor is rendelkezésünkre áll.

Hogyan segít ez a kis történet, hogy megváltoztassuk a női létünk történeteit? Engedd egy pillanatra, hogy ez a valóság megérkezzen beléd: Te választasz, a létezésed legmélyebb helyéről, sejtszintű rezgésedből- Te választasz!

“Fejlesztened kell a szemeidet, hogy lássa az Univerzumot annak létezésén túl. Ismerned kell a fókuszt, így láthatod a hatalmas fát, és annak gyümölcseit, és láthatod az apró magokat, amelyeket Isten alakított ki ebben a fában és még mindig ott vannak benne.” – Yogi Bhajan

Mit jelent Nőnek lenni? Te megtanultad ezt teljes mértékben az Édesanyádtól? Van valami tankönyv erre? A kurzussal hat almát adok át Neked, a női bölcsesség, tudatosság és titkok almáit, amelyek elvezetnek azokhoz a minőségekhez, privilégiumokhoz, amit Isten a nőknek ajándékozott. A privilégiumok jogokat, és felelősségeket jelentenek, befogadásukhoz megnyílni érdemes, és méltósággal a részeddé tenni mindazt, amit adnak. Ez egy mély belső átalakító, örömteli folyamat, amelyben végig kísérlek tudással, támogató anyagokkal, női segítő erőmmel és szeretetemmel.

Kattints a képre, tudj meg többet, és jelentkezz most!

A Nő 6Alma- belőled jön létre minden 3. a

Szeretettel,

Arató Mónika

a

Send this to a friend