Neked milyen emlékeid vannak az iskoláidról? Melyik adott közülük valódi értéket? Van a tudásnak határa? Mi a valódi tudás?

Hamarosan becsengetnek a „Belső erő” meditációs iskolában, hiszen jövő hét szerdán, január 26-án találkozunk először, az öt alkalomból álló iskola első találkozóján, 18.30- tól 20.30-ig.

Ennek kapcsán visszaemlékeztem eddigi iskolai élményeimre. A gimnáziumban 15 perces szüneteink voltak, 10 perc után volt egy jelzőcsengő, azután 5 perc múlva a „nagycsengő”. Szerelmes voltam. A szerelmem két évfolyammal járt felettem, az osztálytermük épp a miénk mellett volt. Szünetekben az osztályteremből kiszaladva egyből találkoztunk egy ablakmélyedésben, és az egész szünetet együtt töltöttük. Igazából csak a szünetek miatt szerettem iskolába járni, nem éreztem akkor még a tudás értékét.

Később, mikor átvettem a főiskolai diplomámat nagyon meghatódott voltam. Éreztem, hogy kemény tanulás árán eljutottam egy magasabb szintre, és hogy a diplomám kapukat fog megnyitni számomra. Így is lett. Pár évvel később az egyetemi diplomaosztón talárba öltözve már nem voltam annyira meghatódott, de akkor is éreztem, hogy ez egy újabb szintet, dimenziót nyit meg az életemben.

Utána a spirituális úton felbukkanó iskolák hozták el a valódi tudást, a szeretet tanulását, az ötödik dimenzió kinyílását. Évekig jártam különböző iskolákba, és jelenleg is járok. Alig várom, hogy eljöjjön a következő alkalom, mert minden egyes találkozó után érezhető, kézzel fogható jelei vannak a fejlődésnek. Szeretem, hogy tágul körülöttem a világ, hogy eltávolíthatom a blokkokat a teljesség érzékelése elől.

 

 

A mostani „Belső erő” meditációs iskolában eddigi meditációs tudásom esszenciáját fogom átadni a jelentkezőknek. Amióta ilyen módon meditálok olyan, mintha össze lennék kötve egy soha le nem merülő elemmel, ami az energiámat biztosítja. Folyamatosan inspirált állapotban vagyok, rengeteg új, megvalósítandó ötletem van. Az ötleteim megvalósításához igaz társak csatlakoznak hozzám, és a szeretet újabb és újabb dimenziója nyílik meg.

Ezt a tudást kellene megosztani a hagyományos iskolákban a sok száraz tényanyag helyett-mellett. Az a jó hír, hogy meditálni bármikor megtanulhatunk. Soha nincs későn, mert a kapuk mögött lévő erők szeretettel és türelemmel várják, hogy végre benyissunk hozzájuk, és megtapasztalhassuk mindazt a gyönyörűséget, ami a fényben megtalálható.

Gyere el, ha szeretnéd megtapasztalni ezt az élményt! Akkor is ,ha régóta meditálsz, biztosan  fogsz újat tanulni, ha nyitott vagy.

Az időpontok és témák a következők

1. találkozó

Koncentráció- Ha fókuszált vagyok, mindent könnyebben megvalósítok, amire vágyom 

2010. január 26.szerda, 18.30-20.30 óráig

2. találkozó

Meditáció- Képes vagyok kapcsolódni az Univerzummal

2010. február 9, szerda, 18.30-20.30 óráig

3. találkozó

Kontempláció- Befogadok, feltöltődöm

2010. február 23, szerda, 18.30-20.30 óráig

4. találkozó

Az intuíció megerősítése- Belső bölcsem vezet

2010. március 9, szerda, 18.30-20.30 óráig

5. találkozó

Az Univerzum bennem van

2010. március 23, szerda, 18.30-20.30 óráig                                                                 

A találkozókon

  • rövid elméleti részt veszünk át
  • gyakorlunk
  • beszélgetünk
  • megosztjuk jók működő tapasztalatainkat
  • tanulunk egymástól, és bátorítjuk egymást
  • meditációban közösen teremtünk, és gyógyítunk

Akik végig mennek a folyamaton, tudatosságuk egy magasabb szintjére érkeznek meg, ahol mindaz, ami a lelkükből fakad, érzékelhetőbbé válik önmaguk, és mások számára is. Belső erőnk életre kel, és lehetővé teszi, hogy eddig ismert képességeinket túlhaladva megvalósítsuk önmagunkat. Mindezt játékos formában gyakoroljuk, fantáziánk, kreativitásunk és intuíciónk ébresztésével.

Részvétel szándékodat kérlek, jelezd legkésőbb a jelzőcsengőig, 2011. január 24-ig a tárgymezőbe az UNIVERZUM szót írva, ide kattintva.

Becsengetés: 2011. január 26. szerda, 18.30. Helyszín: Sóker Kristálysó barlang, 1066, Budapest, Mozsár u.7.  (www.soker.hu)

A sótéglából készült és megvilágított helységben a só gyógyító hatását többszörösen használhatjuk. A kristálysó erős egészségtámogató erők forrása, amely a testre és lélekre is pozitív hatással van.

Az iskola 5 alkalmának részvételi díja összesen 15 600 Ft+ ÁFA, összesen 19 500 Ft. Részvételi szándékodat a díj 50%-ának (9 750 Ft) befizetésével véglegesítheted.

Az életed az általad vágyott módon megváltoztathatod. Szóval csatold be a biztonsági övedet, mert gyorsítunk…!!

Jelentkezz MOST- ITT!

 

Send this to a friend