Emlékszel gyermekkorodból milyen érzéseid voltak a szellemvasúton? Én úgy emlékszem, hogy borzongató volt és félelmetes, mégis kíváncsian mentem be, mert valahol mélyen megvolt bennem a bizalom, és tudtam, hogy semmi bajom nem történhet. Emlékszem, ahogy a kocsi közeledett egy csontváz, vagy egy félelmetes szellemalak felé, amely, amikor mellé értünk, huhogni, és mozogni kezdett. Persze erre mindenki felsikoltott, de utána nevetésben törtünk ki. Majd jó volt újra megérkezni sötétségből a fényre, és új kalandok felé indulni.

Valahogy így élem meg mostanában a nehézségeket és félelmeket is. Még mindig a sötétség időszakában járunk, és ilyenkor teljesen természetes, hogy a félelmeink felerősödnek. Én mostanában sok ilyen tanító „szellemmel” találkozom önmagamban.  Minden kihívást, félelmetesnek tűnő dolgot úgy élek meg manapság, mintha szellemvasúton ülnék. Először egy pár pillanatra bekapcsol a régi reflex, jön az aggódás: „Jaj, most mi lesz?”. Azután eszembe jut, hogyha megtartom magam a hitemben, és tudatosítom, hogy minden az érdekemben történik, akkor úgy nézek az adott helyzetre, mint a szellemvasút egy figurájára. Rögtön megszűnik félelmetesnek lenni, felismerem a Jóisten humorérzékét, bennem is újra éled a hit, és a problémára hamarosan jön valahonnan valami megoldás. Hálás vagyok azokért a tanításokért, amelyek elérkeznek hozzám, mert mindegyik lehetőséget ad arra, hogy egyre jobban megélhessem a bizalom érzését, hogy meghaladjam saját régi berögződéseimet, gondolati és viselkedési mintáimat.

Most vasárnap már a harmadik gyertyát gyújtjuk meg az adventi koszorún, közeledünk a Fény újjászületéséhez, ami érzelmi szinten is elhozza a megkönnyebbülést. Nemcsak azért, mert elérkezik a Karácsony, és ezzel véget ér az ajándékok utáni keresgélés, és megpihenhetünk szeretteink ölelésében, hanem azért is, mert az Évkörön egy új időszakba lépünk. Ha túljutsz a Szellemvasút kihívásain, akkor bebocsátást kapsz egy birodalomba az álmaid megvalósulása felé.

A csend, a megpihenés, és életünk újraálmodásának időszakába lépünk hamarosan. Januárral új év kezdődik, a megvalósítandó álmok elképzelésének, az új kezdetek energiájának, a célok kitűzésének időszaka. Ilyenkor szívünk legmélyebb vágyait tárjuk fel, és ha elég bátrak vagyunk ahhoz, hogy kérjünk, és hiszünk is abban, hogy megkapjuk, akkor minden esélyünk megvan arra, hogy el is érjük őket. Igaz ez az anyagi biztonság, a bőség megteremtésével kapcsolatban is. Az új kezdetek energiájával újra indul januárban Bőségvonzó online kurzusunk.

Az Élet három legfontosabb pillére a fizikai síkon: az egészség, a bőség, és a szerelem. Természetes, hogyha arra vágyunk, hogy ez mind a miénk legyen, mikor egy új korszakba lépünk.

A Bőség-vonzó online kurzus  2012. január 23-án, az Újhold megújító, elindulást támogató energiájával indul. A kurzus segítségével megérted, hogy minek a következménye, ami eddig történt az életedben. Meggyógyíthatod, és elengedheted mindazt, ami egy torz valóság megteremtésében eddig veled volt, és belekezdhetsz annak az életnek a megteremtésébe, amire valóban vágysz. Magadba gyűjtheted azt a belső erőt, ami ahhoz kell, hogy valóban változtatni tudj az általad kívánt valóság irányába. Megérkezhetsz a szeretetbe, ami a bőség és gazdagság alapja is.

 

Nincs annál nagyobb kaland, mint mikor az álmaiddal összhangban élsz.”- Oprah Winfrey

Most különösen kedvező Karácsonyi ajánlattal lepünk meg!

A nyolc hetes Bőségvonzó online kurzust 11 000 Ft helyett, most 5 és 8 000 Ft között annyiért rendelheted meg, amit jó szívvel ki tudsz fizetni. Nemcsak arra kiváló alkalom, hogy te magad elindulj a bőség felé, hanem arra is, hogy megajándékozd vele a szeretteidet. Az online kurzushoz személyes kísérést is kérhetsz tőlem. December 22-ig élhetsz ezzel a kedvezményes lehetőséggel!

Olvass minderről tovább  itt!

 

Szeretettel,

Arató Mónika

Copyright © Arató Mónika

A Teljesség virága honlap és a Lélekcsemegék bármely szövege szabadon idézhető. Ha kiírod a szerző nevét vagy a www.simratyogaworld.com oldalt is, azt külön megköszönjük Neked.

Send this to a friend