a boldogság kék madaraAz élet nagy kérdése, amire szerintem csak tapasztalati úton lehet megnyugtató választ találni, az eleve elrendeltség versus szabad akarat témája. Valóban meghatározott keretekkel születünk. Az asztrológiai, és numerológiai képletünk, az ország, ahova születünk, a szüleink rengeteg mindent előre megszabnak az életünkben. Mégis változtathatunk! Ennek az elengedhetetlen alapja önmagunk alapos megismerése. Leginkább konkrét helyzetek, és kapcsolódások által, és rajtuk keresztül ismerhetjük meg önmagunkat, tudatosan odafigyelve a reakcióinkra, és a választásainkra.

A szabad akarat pedig onnantól lép be, amikor felfedezzük a számukra legfontosabb értékeket az életben, és elköteleződünk mellettük. Olyan értékekre gondolok például, mint a szeretet, szolgálat, hűség, becsületesség, szépség, harmónia, tudatosság, jelenlét, öröm, jólét, és még sorolhatnám. Olyasmi tapasztalás ez, mintha te lennél az Univerzuműrhajós űrhajósa, aki lebeg a végtelen kozmoszban, egy sűrített levegőt tartalmazó tartály van a hátán, és két szelep a két kezében, ami a tartályhoz kapcsolódik. Mikor tudatosan változtatni akarsz a sorsodon, akkor egy kis levegőt kiengedsz az egyik, vagy a másik szelepből, és ezzel befolyásolni tudod az irányt, amerre tartasz.

Mikor elköteleződünk a számunkra legfontosabb értékeke mellett, az élet általában számtalan helyzetet hoz, amiben kipróbálhatjuk, valóban az elköteleződésünk mentén tudunk-e dönteni. A próba nem egyszer jön el, hanem legalább háromszor. Ha kitartasz mindeközben, és mindig következetesen választasz, akkor már a szabad akaratod működteted, és ezzel együtt a sorsodon, és az előre meghatározott kereteiden változtatsz. Ekkor tapasztalod meg igazán a teremtőerődet, és azt, hogy Istennel együtt hogyan vagy képes azt az életet kialakítani, amit önmagadnak szeretnél. Ez a folyamat maga a csoda, és végtelen hálával tölti el az ember szívét. Igényli azt is, hogy lépésről- lépésre elengedjük az önkorlátozó meggyőződéseinket, az „én ezt nem tudom”, „nekem ez nem jár”, „nem sikerülhet” típusú önmarcangolásokat, vagyis a kicsi, hitetlen énünket. Visszatekintve annyira egyszerűnek tűnik lehámozni magunkról egy- egy egóréteget, de a folyamat közben minden véresen komolynak tűnik.  

Ha több próbán is átmész, egy idő után megérkezel a bizonyosság, hit, és könnyedség állapotába, ami abból adódik, hogy eszedbe nem jut többé egyedül dönteni, a kicsi énedet működtetni, hanem veled marad a tágabb éned, a végtelen isteni szeretetenergia állandó érzékelése. Az értékek, amelyek mellett elkötelezted magad, folyamatosan jelennek meg, és veled maradnak, a részeddé válnak. Ez maga a Jólét.

A jólét körülöttünk, és bennünk van. Annak a képességét jelenti, hogy megtaláljuk, szervezzük, és felhasználjuk azokat a forrásokat, melyekre szükségünk van legmagasabb szintű sorsunk, és azonosságunk beteljesítéséhez. A legtöbb ember háromféle hozzáállás valamelyikét választja: szűkösség, bőség vagy jólét.

Június 6-án szombaton, 16 és 20 óra között egy különleges programra hívlak, amelyen a kundalini jóga csodálatos jólét teremtő meditációival dolgozunk.

Jólét teremtő workshop

Jólét

Ezen a workshopon annak érdekében teszünk, hogy növeljük a tisztánlátásunk, harmonizáljuk az elménk működését, és megtapasztaljuk a semleges elme állapotát, ami úgy alakít át, hogy meg tudd teremteni, és be tudd fogadni a jólétet. Ha a megfelelő módon működik az elméd, a megfelelő dolgokkal foglalkozol, harmonikussá válik a viselkedésed, és a szavaid, és a megfelelő emberekkel találkozol.

A workshopon Yogi Bhajan által tanított kundalini jóga meditációkkal dolgozunk, és a tanításait is megismerjük a bőség, és jólét területeire vonatkozóan. Mindezt úgy, hogy a saját életünk tisztul meg, és minősül át, és érthetővé válik számunkra az út, ami a múltból jött, és a jövőbe vezet. Öt területet érintünk a meditációkkal:

 • a léted kitágítása
 • a blokkok eltávolítása
 • az elme tisztítása és az intuíció megerősítése
 • a szavak ereje
 • a siker megteremtése és mások szolgálata

Hozzájulás a fejlődésedhez : 5 900 Ft / fő.

Előjelentkezési kedvezmény!

Ha jelentkezésedet május 28-ig jelzed, és befizeted a részvételi díjat, akkor számodra a workshop most csak 5 300 Ft!

Jelentkezni itt tudsz, az e-mail tárgysorába írd be kérlek: Jólét workshop

A programról itt olvashatsz bővebben!

A Jólét része az is, amikor egy olyan párkapcsolatban élsz, amely mély szereteten, elfogadáson és elismerésen alapszik. Több dimenzióban valósul meg, éppen ezért ebben a szerelemben mindkét fél fejlődik, és önmaga legfényesebb minőségét élheti meg, Unio Mystica- avagy misztikus egységben.

Unio Mystica

Út a teljességet adó szer-elemhez

Online kurzus

Unio mystica

6 hét- 6 lecke- meditáció- gyakorlatok-6 visszajelzés e-mailen

Az Unio Mystica online kurzus 2015. június 12 -én indul.

Ebben az online kurzusban:

 • megtudod, hogy melyek a misztikus szerelem ismérvei
 • felismered, hogy vonzhatod be
 • megtisztulhatsz a régi, fájdalmas emlékektől
 • megismered az oda vezető út „csapdahelyzeteit”, és elköszönhetsz tőlük
 • megnyílhatsz a Teljességet adó szerelem befogadására
 • eltalálhatsz az önmagadon belüli egységhez
 • megtudod, hogy kerülheted el a kapcsolat buktatóit
 • megérted, hogyan tarthatod meg

A kurzus évente csak egyszer indul. Ebben az évben június 12-én!

A kurzusról többet megtudhatsz itt, és jelentkezhetsz is rá.

Hamarosan elérkezünk 2015 első félévének végéhez, de az igazi teremtő játék, az év felépítő szakasza csak most indul. Eddig az elengedéssel, és gyógyulással voltunk főleg elfoglalva, és közben tyúklépésében haladtak előre a dolgaink. A nyár során fontos, hogy a fókuszunkban maradjon, és tovább finomodjon mindazt, amit szeretnénk, hogy aztán ősztől beinduljanak a dolgok. Készülj rá te is tudatosan!

Varázslatos Nyár meditációs est

Varázslatos nyár

amely során közösen hálát adunk a mögöttünk álló hónapokért, megnézzük, hol tartunk eddig a pontig a teremtésünkben, és ráfókuszálunk a nyári vágyainkra.

Az est időpontja: június 20. szombat 16-20 óráig

A meditáció estről olvass tovább itt, és jelentkezz most!

 

Szeretettel várlak,

Simrat Kaur/ Arató Mónika

 ਸਤਿ ਨਾਮੁ

Send this to a friend