hurrikánEz az évindítás, amit jelenleg tapasztalsz, tényleg hurrikánszerű, kimozdít az eddigi komfortzónádból, és változásra késztet, ha akarod, ha nem. Többet nem üldögélhetsz kényelmesen a jó meleg kis mocsárban, hanem mindenképpen változtatnod kell. Átalakulhatnak most kapcsolatok, élethelyzetek, és nem kell félned, mert abszolút jól jöhetsz ki a folyamatból, ha tisztában vagy a céljaiddal, világosan látod, hogy mit szeretnél. Közben elérkeznek hozzád a felismerések, hogy miben kellene változtatnod, neked miben kellene változnod, ahhoz, hogy az általad vágyott élet alakulhasson ki. Egy problémát nem lehet arról a szintről megoldani, ahol létrejött. Ezt a bölcsességet biztosan ismered. Kérlek, ismerd most fel, hogy mi volt a lemez, amit eddig játszottál, és mit szeretnél ezután! Kérlek, ismerd fel, hogy mi az, amit eddig ismételgettél a gondolataidban, és az életedben! Ismerd fel, hogy mi az, ami ebből jó a számodra, és a céljaid felé visz, és mi az, ami nem. Hajlandó lennél-e mindezekből azokat elengedni, amelyek nem pozitív hozzájárulások számodra, és megengedésben lenni mindazzal kapcsolatban, amire vágysz?

Numerológiai előrejelzés 2015-re

Írta: Hari Nam Kaur, fordította: Meher Bhagti Kaur

angol forrás, és a teljes írás: https://www.3ho.org/2015-numerology-forecast-kindred-spirits-and-common-causes

A mennyek eltolódtak, itt az Ébredés ideje, aminek energiája most csak úgy sugárzik le a Föld nevű bolygóra. A tudatosság ezen új áramlata időnként majd drámai hatással bír, mivel poláris világban élünk, így ez az intenzív energia lesz tapasztalható a pozitív és negatív viselkedés egész skáláján. Jelen pillanatban azonban fókuszáljunk inkább az év pozitív hatásaira.

Egyesülő tudatosság

Egyre több ember gyűlik össze a közös ügy és vízió érdekében. Habár a szándék és a szenvedély intenzitása néha nézeteltéréseket okoz, ha figyelmen kívül hagyjuk a különbözőségeket annak érdekében, hogy egységes szellemet alkossunk, a közös cél felé haladhatunk. Most mindannyian kellő motivációt érzünk, hogy nekilássunk terveink megvalósításának. A tudatosság egyesítésének ideje van itt, ami megemeli a kollektív tudat szintjét, ahonnan már senki nem maradhat ki. Meglesz a lehetőségünk felismerni a Vízöntő kor első szútrájának üzenetét : „Ismerd fel, hogy a másik is te vagy.”

Szeresd önmagad és vonz be a sorsod

Ahogy ezen az új úton navigálunk, gyorsan fel fogjuk ismerni, hogy gondolatainkat és tetteinket hamarabb megvalósíthatjuk, mint eddig valaha. Ez a tapasztalás arra hasonlít, amikor a kisgyerek a játékboltban leemeli a legújabb játékot, és elkezdi kivetíteni mit szeretne, azonnali hatást eredményezve. Ez lehet egy kicsit ijesztően hangzik, talán jobb először rendet tenni az érzelmi házunk körül, mert most akár 100 pizzát is kiszállítanak az ajtónk elé, de mi van, ha nem is tartunk házibulit?

A kulcs a megfelelő manifesztációhoz az önbizalom. 2015 ajándék száma a 6-os (1+5=6). A 6-os a szeretetet, önbizalmat, családot, közösséget, védelmet és az immunrendszert szimbolizálja. Most nagyban meghatározza az a teremtés minőségét, hogy mennyire szeretjük önmagunkat, és mennyire vagyunk hajlandóak törődni magunkkal és az immunrendszerünkkel.

A tíz test rendszerében a 6-os szám a fényívet jelenti, a kivetítést (projekció). A 6-os az ajándék számunk erre az évre, ez teszi lehetővé, hogy igazán képesek leszünk bevonzani azt, amit szeretnénk, akár a rokon lelkünket is. Habár a múlt év a lövészárokban telt, 2015 nagy álmokat válthat valóra, mint pl. megtalálni a tökéletes partnert, a legjobb házat, vagy a legmegfelelőbb iskolát a gyermekünk számára. A szellemmel való kapcsolat az, amiről a Vízöntő kor szól.

Természetesen ne feledkezzünk meg 2015 uralkodó számáról se, ami a 8-as (2+0+1+5=8). A 8-as képviseli az erőt, a pénzt, a gyógyítást és a félelem nélküliséget. Ha szeretnél a jógában elmerülni, vagy az aerob mozgásfajtákban fejlődni, annak most van itt az ideje, mert a 8-as test, mint a pránatest, ezt az életenergiát képviseli.

Minden félelem elszáll

Mivel az élet a tanulás és tapasztalatszerzés útja, néha visszatérhetnek régi félelmeink, hogy legyőzhessük őket. A 8-as szám mindig a terjeszkedés, az új lehetőségek és a „szerencsés találkozások” száma. 2015-ben számunkra fontos emberekkel találkozhatunk, és ismerkedhetünk meg. Ez jelenthet üzleti, baráti, vagy jó szomszédi kapcsolatot, akik friss szellőként lépnek majd be életünkbe. Természetesen a meditatív szűrő most is szükséges (fényív), hogy el tudjuk különíteni a barátot az ellenségtől.

A 8-as szám a ritmus száma is, ahogy Yogi Bhajan mondja :”Minden ami ritmusban van, boldog.” Elkapni a saját ritmusunk, összehangolódni a légzéssel, kiegyenlíteni a két agyféltekénket a kulcs minden siker felé vezető úton ez évben.

A megnövekedett tudatosság minden félelmet elsöpör, és természetesen vezet minket arra az útra, ahol az érzékszerveink által igazi varázslatot tapasztalhatunk, összeolvasztva a kollektív víziót, hogy egy magasabb oktávon manifesztálódjon a vízöntő kori tapasztalás.

„A motiváció nem más, mint a gondolatod. Amikor a gondolathoz hozzáadod a kreativitásod, az tapasztalattá alakul. Miután tapasztalattá vált, valóság lesz belőle.” (Yogi Bhajan – 1977 – 9 – 26)

A jelenlegi csillagállásokból pedig ezt tudhatod meg:

“Egy korszakalkotó konstellációról kell most írnom, amely hónapokon keresztül közvetít üzenetet számunkra. Ez a Plútó–Holdcsomópont kvadrát, amelynek gyakorisága évtizedes nagyságrendű. Amúgy is végletes időket élünk, ám ezekben a hetekben sok minden megmozdul a világ eseményeinek színterén is. A Plútó egy messianisztikus égitest, ami azt jelenti, hogy nagy jelentőségű, ám lassú folyamatok jelölője. A mindennapi életünkben nem igazán érzékeljük a hatását, csak utólag látjuk, hogy egyik hónapról a másikra mégis hatalmas dolgok történtek velünk. A Plútó a minőségi átalakulás szimbóluma, amikor GYÖKERESEN változik meg valami. Szokás a halál, elmúlás szimbólumának is tartani, hiszen például a fizikai test halála igencsak gyökeresen átalakítja azt a nézőpontot, ahogyan a világot szemléled. De persze most nem a halálra kell gondolni, hanem változásokra, amelyek során mintha újjászületnél. Nem is érted hogyan, de egyszer csak alig ismersz már magadra, és nem érted hogyan működhettél valaha is másképp. Összefoglalva: ebben a hónapban a régi mintáid gyökeres átalakuláson mennek keresztül – ha megengeded. Ha ellenállsz, akkor erővel és erőszakkal jön létre a változás, esetleg egy sokkal fájdalmasabb módon, de ha elébe mész az eseményeknek, akkor szinte röpíteni fog ez az energia. “ Kis Balázs Kunó

Ha tudatosan szeretnél teremteni ebben a fontos időszakban, szeretettel várlak az alábbi programokon:

Varázslatos 2015Most szombaton, január 10-én szeretettel várunk a Varázslatos 2015 meditáció esten, ahol tudatosan álmodhatod, és tervezheted meg az évedet! Már szinte teljes teltházunk van, ha gyorsan jelentkezel, talán még beférsz Te is.

A programról itt olvashatsz bővebben, és jelentkezhetsz is!

Amikor megtartottam a múlt évben az első Shakti workshopot, az olyan volt számomra, mint egy felébredés. Ashakti workshop teremtő energia egy új szintje jelent meg bennem, egy újabb szintjét értettem meg a szeretetnek, és önmagam szeretetének, és annak, hogyan hozhatom ezt összhangba a külvilágommal. Olyan fontos, és alapvető ez az energia, hogy folyamatosan dolgozom vele, és osztom meg másokkal.

A következő Shakti worshop január 31-én lesz, és a témája a személyes kisugárzás.

Olvass erről többet, és jelentkezz itt!

Access BodyTovábbra is találkozhatunk személyesen, ha fejlődni szeretnél. Ami ezekben a napokban a legnagyobb hozzájárulás lehet az életben, az a Végtelen rugalmasság helyreállítása, és rezgésharmonizáló Acces Body kezelés!

Elérhető időpontok:

Január 13. 10 óra

Január 14. 10 óra, és 14 óra

Január 15. 10 óra

Január 20.(Újhold) 10 óra

Január 21. 10 óra és 14 óra

Itt olvashatsz a kezelésről bővebben, és jelentkezhetsz is!

Szeretettel várlak!

Simrat Kaur/ Arató Mónika

ਸਤਿ ਨਾਮੁ

 

Send this to a friend