A nyári napfordulóval egy újabb korszak következett be. A tűz időszakába léptünk, amely megtisztít és kiéget belőlünk minden lejárt szavatossági idejű érzelmet és gondolatot, annak érdekében, hogy egy magasabb tudatossági szintre léphessünk. A tisztító tűz olyan, mint egy újjászületés folyamata, kicsit fájdalmas, kicsit komfortzóna szétporlasztó. Olyan energiák mozognak most, amelyek elvezethetnek a teljes felelősségvállaláshoz, és ezzel ahhoz az élményhez is, hogy képes legyél minden megtenni, hogy életedet kedvezőbb irányba fordítsd.

Egyszer egy kedves barátnőm, mikor éppen ráismert a személyiségében rejtőző egó attribútumokra, egy szkafanderhez hasonlította az egóját, amely mindeddig rabságban, az Élettől elzártan tartotta őt. Több ilyen szkafandert is magunkon hordozunk, és mind egyes fejlődési ugráskor megszabadulhatunk egy vagy akár több szkafander rétegtől is. Ráadásul most nagyon intenzív energiák mozognak, kicsit hasonló érzés, mintha egy centrifugában ülnénk, amely olyan gyorsan pörget, hogy lehámozza rólunk ezeket a szkafander rétegeket. Ahogy a centrifuga „vetkőztet” minket ott maradunk az összes félelmünkkel: mi lesz velünk, ha meztelenek maradunk, mindenféle szkafander- védelem nélkül. Nos, nem tudjuk meg, csak ha kipróbáljuk. Kipróbáljuk azt, hogy milyen „védőbástyák” nélkül élni. Lehet, hogy ott van az igazi szeretet?

Húú, de hát én nem is vagyok méltó rá. A családomban eddig senki nem volt az? Most miért pont én?”

Miért ne? Legyél te az első, aki generációk óta először boldognak merészel lenni! Aki nem fél odaadni magát „meztelenül”, mindenféle védőbástya nélkül. Jönnek majd megpróbáltatások? Igen, lehet. Ha jönnek, annál értékesebb lesz számodra a megszerzett tapasztalat. Hasonló lehet ez, mint a szülés élménye. A napokban nálunk járt Schanda Monika, aki dúlaként a szülésemet kísérte.

Elmélkedtünk a szülésről, és a Párom megkérdezte tőle, hogy szerinte miért fáj a szülés. Monika válasza nagyon érdekes volt: egyrészt azért fáj, hogy észrevegyük, hogy szülünk. Másrészt, hogy értékelni tudjuk azt, amit létrehoztunk. Egyfajta beavatás ez az élet mélyebb rétegeibe. Minden egyes spirituális szkafander- réteg levétele is egyfajta beavatás, azért, hogy emlékezzünk rá, hogy képesek vagyunk megállni a helyünket a beavatásokon, illetve, hogy legközelebb szenvedés nélkül is fejlődni tudjunk, ha tudatosságunk már olyan magas szinten van, hogy a szenvedés helyett a Fényt választjuk.

Ezekben az időkben minden eszköz, amit fel tudsz használni segítségül ahhoz, hogy a Fény felé tudj fordulni, nagyon hasznos lehet. Néha csak egy új gondolat kell, és máris elég erőt nyersz belőle, hogy az elkeseredettség helyett újra szeress. Ha pedig szembe mersz nézni legalapvetőbb félelmeiddel, akkor akár végleg el is köszönhetsz tőlük. Ehhez nyújtunk ilyen segítő eszközöket mi is. Nézz körül nálunk, mit találsz!

Nagy, nyári online-kurzus kedvezmény ÚJDONSÁGOKKAL, azoknak, akik most gyorsabban szeretnének haladni!

Ha több online kurzus témája is megszólított a mostanában induló négy kurzus közül, és szívesen jelentkeznél akár többre is, akkor most kedvezményesen tanulhatsz!

Akció!

 • Ha két kurzusra jelentkezel, akkor az eredeti akciós kedvezményeken felül, még további 10% kedvezményt kapsz mindkét kurzus árából!

 • Ha három vagy négy kurzusra jelentkezel, akkor az eredeti akciós kedvezményeken felül, még további 15% kedvezményt kapsz minden, általad választott kurzus árából.

Az akciós ajánlat csak 2012. július 16-ig áll fent. Kérlek, jelentkezz itt: jelentkezem@simratyogaworld.com A tárgysorba írd be: ONLINE AKCIÓ

Választhatsz az alábbi kurzusok közül:

 1. ÚJDONSÁG!!!

Összekapcsolódás a Lelkeddel”

online kurzus

A kurzus indulása: július 24.

Mindenkinek van egy magasabb rezgésszintű, az isteni dimenzióhoz kapcsolódó énje, amit egyszerűen Léleknek nevezünk. A Lélek egységre, boldogságra, összhangra vágyik. Ami ettől eltávolít, az mind személyiségszintű blokk vagy ellenállás. Amennyiben sikerül a személyiségedet a Lélek rezgésszintjére hangolnod, akkor eltűnik az életedből a szenvedés, és megélheted a teljességet és a boldogságot.

Ez az online kurzus 4 leckén keresztül kísér, hogy megmutassa neked azt a belső erőt, amely képes minden döntésednél a Lélek rezgésszintjét választani, és ezzel elvezetni a szeretet megtapasztalásához a szenvedés helyett. Ha megérted, hogy milyen egyszerű ez alapján az iránytű alapján választanod, akkor már csak gyakorolnod kell, és mesterévé válasz a teremtésnek.

A négy hetes online kurzus alatt:

 • olyan anyagokat küldök neked, amelyek segítségével megtapasztalhatod a Lélek dimenziót

 • gyakorlatokat kapsz, amivel folyamatosan emelheted a rezgésszintedet, és teremtőerődet

 • megkapod azt az iránytűt, amivel minden helyzetben jól tudsz majd dönteni, és ami a szeretet felé vezet

 • összefoglalom számodra azokat a gondolatokat, amelyek nekem is működnek, amelyek a leginkább segítenek.

Az online kurzus szerkezete:

 • 4 hét

 • 4 lecke

 • 4 gyakorlat

 • megerősítések

 • mindennapi teremtő gyakorlatok

 • hanganyag

 • saját személyes történeteim, mint segítségek

Az online kurzus díja 6 200 Ft.

A személyes konzultációt az alábbiak szerint veheted igénybe:

Lélek – csomag: 4 hét, 4 lecke, 4 gyakorlat, megerősítések, mindennapi VAN teremtő gyakorlatok, hanganyag, és saját személyes történeteim, mint segítségek, + személyes visszajelzés e-mailben 2 alkalommal (az általad megválasztott időben). A visszajelzéseim alapján könnyebben távolíthatod el személyiségszintű blokkjaidat, és találhatsz el a Lelkedhez.

A Lélek csomag díja: alapdíj (6 200 Ft) + 2 000 Ft, azaz összesen 8 200 Ft.

Július 4-ig kedvezménnyel jelentkezhetsz!

Ha július 4-ig jelentkezel, és benne vagy az első 8 jelentkezőben, akkor számodra az alapkurzus 6 200 Ft helyett csak 4 900 Ft! Ha a Lélek csomagra jelentkezel, akkor a részvételi díj 4 900 Ft + 2 000 Ft.

Jelentkezz tehát, a tárgysorba beírva “ÖSSZEKAPCSOLÓDÁS”, itt: jelentkezem@simratyogaworld.com

A levélben írd meg: teljes nevedet, és azt is, hogy melyik csomagot kívánod megrendelni (alap, vagy Lélek).

 1. Énmárka online kurzus

A kurzus indulása: 2012. július 17.

A kurzus abban segít, hogy hivatásodat nagyobb örömmel, eredményesebben tudd végezni, életfeladatoddal összhangban, úgy hogy tevékenységed igazi márkává váljon, és elhozza számodra a bőséget, és a boldogságot. Ha pedig még nem tudod, miben bontakozz ki, segít számodra megtalálni és kinyitni saját utad bejáratát.

A kurzus teljes részvételi díja, amely az általam küldött visszajelzéseket is tartalmazza a megoldott feladatokra, 25 000 Ft.

Kedvezményes jelentkezési lehetőség július 10-ig!

Ha jelentkezésedet legkésőbb július 10-ig jelzed ÉS addig el is utalod a kurzus díját a megadott bankszámlaszámra, akkor számodra a kurzus   csak 22 000 Ft

A programra jelentkezni az alábbi címen lehet, a tárgysorba beírva énmárka: jelentkezem@simratyogaworld.com

A kurzusról itt olvashatsz bővebben!

 1. Bőségvonzó Online kurzus

A kurzus segítségével megérted, hogy minek a következménye, ami eddig történt az életedben. Meggyógyíthatod, és elengedheted mindazt, ami egy torz valóság megteremtésében eddig veled volt, és belekezdhetsz annak az életnek a megteremtésébe, amire valóban vágysz. Magadba gyűjtheted azt a belső erőt, ami ahhoz kell, hogy valóban változtatni tudj az általad kívánt valóság irányába. Megérkezhetsz a szeretetbe, ami a bőség és gazdagság alapja is.

Az online kurzus elvezet új valóságod megteremtéséig, mindezt úgy, hogy végre valóban változtatsz, még akkor is, ha már sokat foglalkoztál a témával

A kurzus indulása: július 24.

Az online kurzus díja 11 000 Ft.

Kedvezmény a leggyorsabbaknak, az első 8 jelentkezőnek!

Ha benne vagy az első 8 jelentkezőben és a díjat  legkésőbb 2012. július 4-ig befizetedkedvezményesen az alapkurzus díja Neked 8 000 Ft. Így 27%-os kedvezménnyel vehetsz részt a kurzuson.

Az online kurzus alatt lehetőséged van továbbá személyes, e-mailben történő konzultációra velem, így a saját személyes életedre nézve a kurzus hatékonyságát megnövelheted. Itt is igénybe veheted a kedvezményeket!

A kurzusról, és a különböző díjcsomagokról itt olvashatsz bővebben!

Jelentkezz tehát, a tárgysorba beírvaBőségvonzó”, itt: jelentkezem@simratyogaworld.com.

A levélben írd meg: teljes nevedet, és azt is, hogy melyik csomagot kívánod megrendelni (alap, rubin vagy gyémánt). 

 1. Lélektárs behívó online kurzus

A kurzus mindazoknak szól, akik szeretnék figyelmük egy részét lélektársuk megtalálására felajánlani, és ezáltal megnövelni vonzásukat, amely a legmegfelelőbb időpontban elhozza számukra valódi társukat.

A kurzus indulása: július 31.

Az on-line kurzus részvételi díja  9 600 Ft + ÁFA/ hó, tehát 12 000 Ft. Összesen a 3 hónap 36 000 Ft.

Különleges EXTRA kedvezmény az első 8 jelentkezőnek!

Ha benne vagy az első 8 jelentkezőben és legkésőbb 2012. július 4-ig egyösszegben befizeted a díjat, kedvezményként az alapkurzus díja számodra 36 000 Ft helyett csak 15 000 Ft!

Így közel 60%-os kedvezménnyel vehetsz részt a kurzuson!

Az online kurzus alatt lehetőséged van továbbá személyre szóló, e-mailben történő kíséretre is, így a saját személyes életedre nézve a kurzus hatékonyságát megnövelheted és itt is igénybe!

A programról és a kedvezményes csomagokról is tovább olvashatsz itt!

Szeretettel várlak,

Arató Mónika

Send this to a friend