Amikor a belső hang súg, az minden esetben egy teljesen egyértelmű tapasztalás. Nincs kétségbelső hang, hogy a belső mester szólít meg, és az üzenetére érdemes odafigyelni. Ma délelőtt megengedtem magamnak, hogy kiüljek egy kicsit a nyugágyra, és élvezzem a tavaszi napsütést. Annyira jó érzés minden tavasszal átadni a testemet az első csalogató napsugaraknak, megengedni, hogy feltöltsön életenergiával, és fénnyel. Ahogy ott sütkéreztem a napon, egyszer csak megszólalt a belső hang, és azt üzente: Engedd meg! Az élet tele van ajándékokkal, amelyek el szeretnének érkezni hozzád. Mind rád vár, ha nem állsz ellen nekik. ( az illusztáció Lea Lovberg műve)

Sokat beszélgettünk a Kedvesemmel a napokban a Valóságról, vagy amit annak hiszünk. Mindketten tudjuk, hogy a Valóság a szeretet tartománya, ahol nincs félelem, nincs ego, és ahol megnyilvánulhat rajtunk keresztül a szeretet magas rezgésszintje. Ehhez képest szinte mindannyian úgy éljük az életünket, hogy rövidebb- hosszabb ideig beleragadunk abba az észlelésbe, amikor Valóságnak egyedül a fizikai dimenziót érzékeljük, az összes korlátjával, és csapdájával együtt. Jót nevettünk azon, hogy mi emberek 97%-ban nem anyagi lények vagyunk, és mégis szinte az életünk 97%-ban amiatt a 3% miatt aggódunk, ami az anyagi dimenzióhoz köt minket.

álom és valóságAmikor örömmel összpontosulsz életed jelen pillanatába- engedve tágabb részedet tökéletesen keresztüláramlani magadon, és a kellemes élettapasztaltok morzsáiért felfedezni a most pillanatát-, minden hiányérzeted megszűnik. Jelen pillanatod oly mámorító és lenyűgöző lesz, hogy sem időd, sem kedved nem lesz sóvárogva a múltra gondolni, vagy a jövőt rövidnek érezni. Lassan ráébredsz, hogy Örökké élni fogsz.- Esther és Jerry Hicks

Lehet, hogy te is időnként aggódsz például a tested, az egészséged, a kinézeted, az életkorod miatt. Ha azonban megérted, valóban megérted, hogy 97%-ban nem anyagi lény vagy, akkor azt is megérted, hogy 97%-ban mindenért tudsz tenni, ahelyett, hogy kívülről várnád a megoldást. Belegondoltál már, hogy az emberek, főleg a hölgyek mennyit aggódnak a külalakjuk, a testük, a bőrük állapota miatt, és főleg, hogy mennyit költenek rá? Egy jó, igazán minőséginek számító arckrém több ezer forint, és az esetek többségében nem oldja meg azt a problémát, amiért megvásárolják. Pedig benne van az új formula, tudod, amit most fejlesztettek ki…

Az új formula benned van! Te vagy az, aki képes változtatni az életedet befolyásoló tényezőkön, azon keresztül, hogy te magad változol. Ehhez nincs szükség másra, csak, hogy megszerezd a tudást, és a tudatosságot, amely azon a rezgésszinten tart, ahol mindazt megtapasztalhatod, amit szeretnél.

Március 29-én, szombaton 14- től 19 óráig egy olyan műhelyre várlak, ahol megtanulhatod, hogyan legyél, és maradj sugárzó, életerős, energikus, és fiatal. Hogyan szívódjanak fel a ráncaid, és hogyan legyen szép a tested? Olyan tudást adok át neked, amelyet évezredekig tökéletesítettek, és őriztek a Kundalini jógában, hogy most, a Vízöntő korba lépve felébredj, és igénybe vehesd. Szeretettel várlak a

Női jógaműhelybe a tökéletes testért és az ellenállhatatlan kisugárzásért

kisugárzás

Minden szépség annyit ér csak,

Mire becsüli magát;

Ne add magad egy világért,

S többet érsz, mint egy világ.

Ezen a programon:

• újjászületünk és megerősödünk nőiességünkben

• speciális jógakrijákat végzünk a magával ragadó szépségért, és a gyönyörű testért

• meditálunk és mantrát éneklünk a kisugárzásunkért

• gyógyulunk

• támogató női körben egymást erősítjük.

A programon való részvétel nem igényli az előképzettségedet. Akkor is szívesen várunk, ha korábban még soha nem jógáztál.

A szépség a lélek sugárzása, amely átfénylik a fizikai megjelenésen. Ez a gyakorlatsor a tudatosság szintjére emel, ahol átélheted az új energia beáramlását. Csak engedd meg!

Helyszín: Budapest, 12. kerület, Arató köz 1.

Részvételi hozzájárulás: 6 000 Ft.

Jelentkezés 3 000 Ft előleg befizetésével. A maximális létszám korlátozott, a jelentkezés sorrendjében tudjuk a jelentkezőket regisztrálni.

Jelentkezni itt tudsz, az üzenet tárgysorába írd be kérlek: női műhely- március 29.

Munay- KiA másik, jelentős tudatosságemelést adó technika, a tiszta energiaátadással működő Munay- Ki Földőrző beavatás. A Munay- Ki hatására gyógyulnak a régi mintáid, a családodtól örökölt blokkok, és a tested is változni kezd.

Kilenc rítust adunk át, köztük a nyolcadik az egyik kedvencem, amely közvetlenül a Forrásból hozza le számodra az energiát, hogy a tested, és az energiarendszered változni kezdjen.

Nyolcadik Rítus: Csillagőrzők Rítusa

E rítus biztonságban átjuttat téged a változásokon, amelyeket az Aranykorba lépve jönnek majd. Mikor részesülsz ebben a rituáléban, fizikailag elkezdesz Homo Luminous- szá válni, lelassul öregedésed, DNS-ed új információkkal gazdagodik, és ellenállóbbá válsz a betegségekkel szemben.

Szeretettel várlak áprilisban, amikor lesz egy napos energiaátadás, amikor megkapod mind a kilenc rítust. Részt vehetsz szintén áprilisban a három napos Munay- Ki programon is, ahol a rítusok továbbadását is megtanulhatod.

A Munay- Ki rítusokról és a beavatásról itt tudhatsz meg többet, és jelentkezhetsz is rá.

 

Szeretettel várlak,

Arató Mónika

 

Send this to a friend