tiszta vizet a pohárbaAz őszinteség mindig gyógyít, és megelőzheted vele a szőnyeg alá sepert problémák felhalmozódását, ami csak robbanást okoz a későbbiekben, és talán már nem teszi lehetővé, hogy helyreállíts dolgokat. Az őszinteség azt jelenti, hogy elmondod, felvállalod, azt, amit az adott pillanatban a saját igazságodnak érzel. Lehet, hogy később kiderül róla, hogy nem volt igazság, de abban a pillanatban, amikor érzed, és kimondod, akkor az a te igazságod. Az igazság pedig mindig jót tesz, még akkor is, ha először úgy tűnik, hogy rombol.

Amit a kundalini jógában, a közösségi élet gyakorlásában a legjobban szeretek például az, hogy mindenki elmondja egy adott témáról a véleményét, néha szenvedélyesen, és ez azt hozza, hogy egyrészt számtalan, más nézőpontot megismerhetünk, ami magunktól eszünkbe sem jutott volna, másrészt csodálatosan kibontakozik valami nagyobb igazság, ami a szintézise a sok kis apró igazságnak.

Ugyanez van a párkapcsolatban. A párunk, pillanatnyi igaznak vélt őszinte megnyilvánulása lehet, hogy valóban az igazság, ami rányitja a szemünket a saját elakadásainkra, vagy éppen erősségeinkre, másrészt, lehet, hogy csak fél igazság, de akkor hozzátéve a mienket, kialakulhat a kettőből egy harmadik, nagyobb igazság, ami mindkettőnket felemel.

Ehhez türelemre van szükség, minden félnél meg kell, hogy történjenek az érési folyamatok, ami által befogadóvá válik az igazság egy új szintjére. Azért írok erről most, mert nagyon szép tisztító napok következnek, ahol helyükre kerülhetek dolgok, kapcsolatok. Ez jelenthet elengedést is, de akkor az a pillanatnyi igazság. Hétvégén telihold van. Az igazság pedig mindig gyógyít. Sat Nam!

December 5-ig lehet kedvezményesen jelentkezni a  következő két programra:

Mi lenne, ha nem a külvilág határozná meg, hogy alakul az életed, hanem Te magad? Ha nem a főnököd és a környezeted határozná meg az értékedet, hanem Te fedeznéd fel Önmagadban, és aztán ezt a kisugárzást képviselnéd a világnak, ami által megteremtenéd az új valóságodat?

Válj Igaz Valósággá! (VIV)

webkurzus

hogy megtaláld és megvalósítsd önmagad

Válj Igaz Valóssággá3

 

A webkurzus témái

1. Családi kapcsolatok rendezése, gyógyítása

2. Megbocsátás

3. Kapcsolati feszültségek rendbetétele

5. Önismeret

6. Önbizalom

7. Bizalom, bátorság, gyermeki énünk

8. Önmegvalósítás

Mi lenne, ha nem a külvilág határozná meg hogy alakul az életed, hanem Te magad? Az út hosszú volt a tudatossághoz, és még nincs vége, hiszen a világ hatalmas, végtelen lehetőségekkel. Te miért korlátoznád be magad?

Mekkora hozzájárulás lehetsz az új választásaiddal és a tudatosságoddal magadnak, a testednek, a környezetednek és a világnak?

A fenti területeken és kérdéseken végigvezetünk a Válj Igaz Valósággá! (VIV) 7 hetes webkurzus segítségével!

Mivel támogatunk téged a folyamatban?

• 7 héten keresztül heti egy leckével a fenti témákban

• Két vezetett meditációval hanganyag formájában

• Egy videóval, amiben megismertetünk, és végiggyakorlunk egy meditációt, amivel megáldod önmagad

• Számos olyan kérdéssel, amivel tágíthatod a tudatosságod, és megnyithatod magad a lehetőségeidnek

Hogyan épül fel a webkurzus, és meddig tart?

Miután jelentkeztél, és befizetted a részvételi díjat, arra kérünk majd, hogy fogadd el a szerzői jogdíjról szóló megállapodást, és jelentkezz fel a webkurzus levelezőrendszerébe. A webkurzus az új év energiájával, 2015. január 7–én indul, ekkor fogod megkapni az első leckét.

A leckékben lesznek olyan megközelítések, és információk, amelyek növelik a tudatosságod az adott témában. Kérdéseket, és elgondolkodtató feladatokat kapsz, amelyek nem megterhelőek, ellenben gyógyítóak, és megkönnyebbülést hoznak. Gyógyító meditációkat is kapsz, amelyek helyreállítják az energiákat egy adott témában. A folyamat megadja neked azt a megtapasztalást, hogy könnyebb és örömtelibb legyen az életed.

Hozzájárulás a fejlődésedhez

A Válj Igaz Valósággá! (VIV) webkurzus most 8 800 Ft helyett csak 7 200 Ft, amennyiben december 5 -ig jelentkezel, és befizeted a kurzus díját!

Amennyiben december 5-ig jelentkezel, és befizeted a díjat ajándékot is kapsz tőlünk!

Az ajándék

ebookVálj Igaz Teremtéssé!- 108 megerősítés a céljaid elérése érdekében e-book , melynek értéke 1 100 Ft. Ezt ajándékba kapod meg a kurzus indulásának első napján.

A webkurzus és az ajándék értéke tehát december 5 -ig 9 900 Ft helyett 8 300 Ft.

További kedvezmények

Ha szeretnél másokat is hozzásegíteni az örömtelibb élethez és megajándékozni a webkurzussal, arra is van lehetőség. Minden további megrendelésed a sajátod mellé 9 900 Ft helyett most csak 4 400 Ft/fő.

A kurzus indulásánál már mindenkit regisztrálunk név és e-mail cím alapján, és a leckék az egyedi e-mail postaládába érkeznek.

Hogyan tudsz résztvevője lenni a webkurzusnak?

Jelentkezni a Válj Igaz Valósággá! (VIV) webkurzusra itt tudsz, a tárgy mezőbe írd be kérlek: VIV

Bővebb információt itt találsz a webkurzusról!

Te is érezted már Szilveszter és Újév táján, hogy nagyon jó, hogy bulizunk, ünneplünk, de valahogy más minőségben is jó lenne felkészülni az új évre? Jó lenne kicsit visszahúzódni, csendben lenni, álmodozni, teremteni? Hiszen a fenti kérdésekre vonatkozó összes válasz bennünk rejlik. Nagyon könnyű teremteni, ha tudatosan tesszük. Belül felkészülve, a szívünket felébresztve, aggódás nélkül, bizalommal haladni az úton, tudva, hogy minden fontos pontnál ott vár minket a segítő energia a megvalósuláshoz.

Mire is készüljünk most?

A 2015-re vonatkozó szútra vagyis bölcsesség a következő: Amikor rád kerül a sor, indulj, és a nyomás  megszűnik.

A Vízöntő jegyének egyik archetípusa a “feltaltáló”. Ahogyan egyre beljebb lépünk a Vízöntő korba, ez mind nyilvánvalóbbá válik. És nem csak a számtalan modern felfedezés miatt folytonosan átalakuló kommunikációban és gazdaságban, hanem a sémákon túlmutató gondolkodás képességében és szükségességében is.” – Yogi Bhajan.

Főleg abban! 2014 egy olyan év volt, ami mélyen tisztító hatással bírt. Megmutatta az összes nem kívánt dolgot a külső és a belső világodban, és így segített eldönteni, hogy mire vágysz valójában. Választanod kellett, választanod kell! Milyen hozzájárulással akarod a világot gazdagítani? Bármi is az, az elkövetkező évben és években nyílik majd útja-módja, hogy elérd. Készülj rá, és készítsd fel magad tudatosan!

2015. január 10 -ére, szombatra, szeretettel meghívunk a

„Varázslatos 2015” című meditációs estünkre,

íjász3

amely során,

  • hálát adunk a 2014-es évért,
  • megálmodjuk a 2015-ös évet,
  • útra bocsájtjuk félelmeinket és régi mintáinkat,
  • kiküldjük az Univerzumba vágyaink nyilait a legfontosabb életterületeinkre vonatkozóan, mint a párkapcsolat, bőség, egészség, hivatás, kikapcsolódás, spiritualitás…
  • megérkezünk az örömbe, abba a létállapotba, ahonnan kezdve a belső utazás teremtéssé válik,
  • közös szeretetmeditációt tartunk, melynek célja, hogy segítsük az emberiség békés és tudatos változását.

Korlátozott számban tudunk jelentkezőket fogadni, a jelentkezés sorrendjében.

Időpont: 2015. január 10. szombat. 16:00 órától 20:00 óráig

Helyszín: Budapest, XII. kerület. A pontos címet jelentkezésed esetén levélben küldjük el számodra az összes tudnivalóval együtt.

Részvételi díj: 5 900 Ft/fő.

Előjelentkezési kedvezmény!

Ha részvételi szándékodat december 5-ig jelzed, és befizeted a részvételi díjat, akkor számodra a meditációs est 5 900 Ft helyett, csak 4 400 Ft.

Várunk szeretettel, ha azt szeretnéd, hogy vágyaid nyilai 2015-ben célba érjenek. Add meg a nyilaknak az irányzékot…, hogy felkészülve, önfeledten érkezhess meg az Új Évbe!

Jelentkezni itt tudsz, a címsorba kérlek írd be ”Varázslatos 2015″.

Az idei Karácsonyra bőséggel találsz itt szép ajándékokat szeretteidnek is:

Iránytű kártya – 2200 Ft + 800 Ft postaköltség, összesen 3 000 Ft, a készlet erejéig, illetve utolsó postázási nap december 12. Katt ide a részletekért!

A következő ajándékutalványok elérhetőek december 19-ig, mindig az aktuálisan elérhető kedvezményekkel és árakon

*A szex és (pár)kapcsolat automata válaszadó rendszereinek eltörlése és megsemmisítése Access Body kezelés

*A démonokkal megfertőződött szervek tisztítása és életenergia visszaállítása Access Body kezelés

  • Access Bars és egy Access Body kezelés együtt: bármelyik fenti három linken megtalálod!

A Lélek karácsonya 2014.

Az ajándékutalványok megrendelésénél kérlek, add meg számunkra annak a nevét, akinek ajándékozni szeretnéd. Mi elkészítjük a névre szóló ajándékutalványt, és JPG formátumban elküldjük számodra az összes tudnivalóval együtt. Az ajándékutalványt kinyomtathatod, így át tudod adni a fa alatt.

Az ajándékutalvány megrendeléséért írj nekünk ide,az üzenetben add meg kérünk, a program nevét, a megajándékozott pontos nevét. A tárgysorba írd be, kérünk: A Lélek karácsonya

Mahabandha-címlapVasárnap, december 7-én este szeretettel várunk a Mahabandha élőzenés mantrakoncertjére. Teliholdas hétvége lesz, ilyenkor még erősebb az együtt éneklés! A hét vízöntő mantrával, telliholdat köszöntő mantrával várunk Benneteket! A szívünkből is fogunk teremteni élő hanggal, élő zenével. Gyertek! További részletek itt!

Szeretettel, 

Simrat Kaur/ Arató Mónika

ਸਤਿ ਨਾਮੁ

Send this to a friend