Sokan vágyunk a könnyed teremtésre. Arra, hogy a hozzánk illő, igazi örömet, és elégedettséget adó hivatást végezzük. Olyat, ami anyagi biztonságot, és bőséget is biztosít. Amelyben nem kell megtagadni önmagunkat, elrejteni képességeinket, sőt bátran vállalhatjuk, hogy kik vagyunk, milyen értékekkel, gondolatokkal, és érzelmekkel rendelkezünk. Ha ez összetalálkozik azzal, hogy másoknak is örömet okoz, hivatásunkon keresztül szolgálhatjuk embertársainkat.

Körülbelül tíz éve kutatom, és hat éve tanítom is ezt a témát. Néha dilemmában vagyok, hogy mit meséljek el Nektek olvasóknak, és a programjaimra járóknak önmagamról. Sokáig úgy gondoltam, hogy mesterem, Gill Wright példáját követem ebben, aki csak nagyon keveset árul el privát életéről. Az ő célja az, mint ahogy az enyém is, hogy mindenki találja meg a saját ösvényét. Aztán A békés harcos útja című könyvben azt olvastam: Nem tarthatom meg magamnak a történetemet. Úgy döntöttem tehát, saját életemből néha elárulok olyan részeket, amelyek másokat is inspirálhatnak.

Megélt tapasztalataimhoz a témában saját hivatásom keresése közben jutottam. Multinacionális vállalatoknál dolgoztam vezető beosztásban tíz éven keresztül, majd trénerkedni kezdtem. Sokat tanultam, és tapasztaltam abban az időszakban. Hálás vagyok azért, hogy anyagi biztonságot és vezetői jártasságot kaptam. Mégis egy idő után egyre intenzívebben jelzett a belső hangom, hogy váltanom kell. Önmagam egyre jobb megismerésével és sok tanulással párhuzamosan alakult ki a jelenlegi hivatásom. Most már csak gyógyítással, és tanítással foglalkozom, így minden időmet és figyelmemet arra fordítom, amit a legjobban szeretek.

„Semmi sem véletlen. Lehet, hogy eddigi életed nem hozta meg a kívánt eredményt, de attól még megtalálhatod benne a jövőd magvait, szenvedélyed tárgyát. Nem botorkálhatsz csak úgy végig az életeden, abban a reményben, hogy majd csak jóra fordulnak a dolgok. Képes vagy aktívan megtervezni, és vizualizálni a jövőt.”- Bob Proctor

Sokan jártak már nálam Énmárka tanácsadáson, úgy, hogy eddig nem is írtam róla itt, a honlapon. Mivel nagyon szeretem ezt a fajta négyszemközti ülést, így most írok is róla, és szeretnék ezen keresztül is mind több embernek segíteni abban, hogy elinduljon a saját útján, vagy ha már rátalált, sikeresebb legyen benne.

Mi történik ezen a személyes, négyszemközti találkozón?

Beszélgetésünk során választ kapsz a következő kérdésekre:

 • Milyen célokat állíts fel, amelyekben megnyilvánulhat mindaz, amire valójában vágysz?
 • Milyen képességeidre érdemes figyelned?
 • Milyen értékek mozgatnak?
 • Mi az életcélod?
 • Életcélod alapján milyen hivatás illik hozzád?
 • Hogyan alakítsd életedet és kapcsolataidat életcélod tükrében?
 • Mi az énmárka, és mi a szerepe az életünkben?
 • Hogyan alakítsd ki személyes márkádat?
 • Hogyan kezdj hozzá?
 • Mit üzenj magadról, kinek, és hogyan?

Milyen hatásai lesznek az életedben?

 • Tudatosabbá válsz
 • Jobban megérted és elfogadod önmagad
 • az önbizalmad
 • Fejlődik az emberismereted
 • Egyértelművé válik, hogy mit és hogyan tegyél, hogy megteremtsd hozzád illő hivatásodat
 • A segítségek vonzásod növekedésével folyamatosan megjelennek az életedben
 • Megkapod a szükséges tudást, hogy anyagi bőséget teremts
 • Felismered, hogy milyen típusú emberekkel érdemes együttműködnöd

Mire számíts a találkozón?

Biztonságos, és békés környezetben beszélgetünk rólad 3 órán keresztül. Azért ennyi idő, mert kérdések során haladunk, amire közösen megtaláljuk a választ, majd elmesélem neked, hogy mindazt, amire közösen rájöttünk, hogyan tudod kamatoztatni az életedben.

Sok mindenre rádöbbensz majd, olyan dolgokra, amit már gyermekkorunktól kezdve tudatosítanunk kellene, mégsem erről szól a mai tanítás és nevelés az iskolákban, és a családokban sem.

Hogyan vélekedik róla, aki már megtapasztalta?

„Az énmárka tanácsadást először túlzónak éreztem magamra nézve, hogyan jövök én ahhoz, hogy saját énmárkám legyen és egyáltalán, nem inkább egy nagy cég vezetőjének, vagy híres embereknek van csak szükségük énmárkára?

E sorokat írva gondolkodom most el rajta, hogy hiszen az ember már egész kicsi korától a körülötte látott emberekről, rokonokról, barátokról, s ha értelme még inkább kitágult, a híres emberekről vesz példát. Miért is ne lehetne, sőt, miért is ne lehetne hasznos, ha tudatosan teremteném meg az én hiteles énmárkám, ami ráadásul nem csupán mások, de magam előtt is amolyan jó példává lenne, amivel megéri törődni, ápolgatni és nem utolsó sorban tisztában lenni vele, azaz önmagammal?

Visszahozott egy csodálatos érzést bennem, hogy újra magamra találtam és én mennyire örülök mindannak, amit ez jelent. S van még egy érdekes vonzata a dolognak, mégpedig az, hogy ismerős ez a jóérzés. Ismerős az érzés, hogy én már voltam ebben az állapotban s most nem valami gyökeresen újat találtam meg, hanem egy, gyermekkorból már ismerős jó érzés éledt fel bennem újra.

Elmondhatatlanul jó érzés, összesűrűsödik benne az a rengeteg energia és tudás, ami – most már hiszem, hogy – gyermekként a sajátom volt, de valahogy megkopott és a feledés homályába veszett. Köszönöm, drága Móni, hogy segítettél emlékezni!

Tudom, érzem, hogy még csupán most indultam, most tértem vissza az én utamra s az úton maradni bizony „melós”… De ha egyszer már megtapasztalom felnőtt fejjel is ezt a magamra találást, nem akarom elengedni semmi pénzért sem.” Beáta

Az Énmárka tanácsadás ideje 3 óra, díja 28 000 Ft. Július 6-án, szerdán kedvezményes napot tartok, ekkor a tanácsadás díja csak 25 000 Ft.

Két jelentkezőt tudok fogadni, az alábbi két időpontban:

 • 10.30 – 13.30-ig
 • 14.30 – 17.30-ig

A programra jelentkezni az alábbi címen lehet, a tárgysorba beírva énmárka: info@simratyogaworld.com

Következő kedvezményes nap: Július 20.

„ Amit egyszer gondoltam, azzá váltam, amit most gondolok, az leszek.”- Buddha

Szeretettel várlak, ha te is szeretnéd meglelni Ösvényedet!

 

Send this to a friend