Az igazzá válás azt jelenti az értelmezésemben, hogy megismered önmagadat lélek és személyiségA lélek fénye szinten, és olyan választásokat teszel az életedben, amelyek a lelked igazsága felé vezetnek. Ezek általában olyan választások, amelyek hosszabb távon hoznak eredményeket, és személyiségszinten jelenlétet, a gondolataid megtisztítását, és a fájdalomtestektől való megszabadulást jelentik. A fájdalomtestek a múltban keletkezett, feldolgozatlan érzelmi traumák tudatalattiban rejtőző nyomógombjai.

Az igaz választások a jelenlét állapotából fakadnak, de a jelenlétet a múltadból fakadó fájdalomtestek próbálják megakadályozni. Ezek a fájdalomtestek az élet legfontosabb területeihez köthetők, és mindegyikük gyógyítható szeretettel. Az élet legfontosabb területei a fizikai síkot tekintve az egészség, a párkapcsolati boldogság, és az anyagi biztonság. Ezeken a területeken érzékelhető leginkább a fájdalomtestek jelentkezése, és ezeket a területeket veszélyezteti leginkább, ha nem szabadulunk meg tőlük. Ezek a területek azonban csak belső világunk fizikai dimenzióba létező tükrei.

Személyiségfejlődésünk spirális, vagyis ahogy emelkedünk, időről- időre ugyanazokkal a területekkel találkozhatunk, amelyek gyógyulásra, tökéletesítésre várnak. Ha elkötelezettek vagyunk a saját fejlődésünkben, akkor a spirálon felfelé haladunk, így ugyanazokat az életterületeket egyre magasabb szintről látjuk. Életünk alapjait a szüleinkkel és önmagunkkal való kapcsolatunk eredendően meghatározza.

„A fájdalomtest felbukkanásakor valahányszor jelenlevő maradsz, a fájdalomtest negatív érzelmi energiájának egy része „elég” és jelenlétté transzmutálódik. A fájdalomtest maradéka gyorsan visszavonul, és jobb alaklomra vár, hogy újra megjelenhessen. Vagyis olyan alkalomra, mikor kevésbé vagy tudatos.”- Eckhart Tolle

Ez azt jelenti, hogyha párhuzamosan dolgozol azon, hogy minél inkább jelenlévő, minél tudatosabb legyél, és emellett tisztítod a tudatalattidba visszahúzódó fájdalomtest maradványokat, akkor tudsz a leghatékonyabban tenni önmagadért. Ez az igazzá válás ösvénye.

Három olyan fontos program is lesz a közeljövőben, amelyek a legalapvetőbb életterületek javítását szolgálják. Ezek időrendi sorrendben a következők:

Szeptember 6-án szeretettel várunk a Jól- lét teremtő kundalini jóga worskshopra. Ezenjól-lét3. a workshopon eltávolítjuk az energiarendszerünkből a jól- lét megteremtését akadályozó blokkokat. Olyan gyakorlatokat végzünk, amelyek vonzzák a jólétet és megnyitják a szív központot. Lehetővé teszik, hogy a jólétet egy szívközpontú tudatossággal közelítsük meg, vagyis a vonzás síkjáról. Ezt a tudatosságot így lehet összegezni:

Minél jobban megnyitom magam, annál jobban tudok vonzani. Nem kell, hogy küzdjek, meg van a képességem, hogy magamhoz vonzzam a lehetőségeket.”

A programban olyan meditációk és mantrameditációk is szerepelnek, amelyek gyógyítják a tudatalatti fájdalomtesteket, és segítenek a jóléthez kapcsolód magasabb tudatosság megteremtésében.

Erre a programra augusztus 15-ig lehet kedvezménnyel jelentkezni. Olvass tovább róla itt!

szerelem a Vízöntő korban2Szeptember 13-án szeretettel várjuk a hölgyeket a Szerelem a Vízöntő kor hajnalán párkapcsolati workshopra. Fontos, hogy a nőknek legyen olyan terük, ahol a párkapcsolatukra egy intim, megtartó, bitonságos közegben nézhetnek rá. Ezen a worshopon megismerjük Jógi Bhadzsan humanlógiai tanításai a párkapcsolatokra vonatkozóan. Elkötelezett vagyok a tanítások mellett, mert önmagam és a párom megismerésében, és kapcsolatunk tudatos alakításában rengeteget segítenek. A tanítások megismerése mellett olyan meditációkat is végzünk, amelyek segítenek önmagunk szeretetének megteremtésében, erősítik a vonzerőnek, a rayogásunkat, és mélyebbé varázsolják az érzelmeinket.

A programra augusztus 19-ig kedvezményes jelentkezési lehetőséget biztosítunk. Többet itt tudhatsz meg róla!

Szeptember 23-án indul el a Kiteljesedés 3.0 webkurzus, amely önmagad szereteténekkiteljesedés 3.0 megteremtésében segít. A kurzus egy 40 napos utazás, amely során minden nap küldök számodra egy feladatot, amely automatikusan eljuttat az önmagaddal kapcsolatos megbocsátásig. A megbocsátás rajtad keresztül, mint a Forrás megtestesülésén, eszközén keresztül történik, a szívedet kinyitva, és megtisztítva. A feladatok nem igénylik azt, hogy szenvedj, nem igénylik azt, hogy a fájdalmas múlton merengj. A mában, az elmédet lecsendesítve, a szívedet megnyitva, a szereteten keresztül juttatnak el a vágyott állapotba. A szemléletmódod, a világ és önmagad észlelése változik meg benned, így végre abbahagyhatod az önbüntetést, és elkezdhetsz valóban élni.

A programra augusztus 19-ig kedvezménnyel lehet jelentkezni! Olvass róla tovább itt!

Szeretettel,

Arató Mónika

 

Send this to a friend