Március 20- án találkoztunk a „Szándék, fókusz, intuíció” hat alkalmas kundalni jógaóra sorozat keddi csoportjával először. A bemutatkozó körben többen megemlítették, hogy úgy érzik, valami véget ért az életükben, de még nem látják pontosan az új irányt. Ez okoz némi káoszt, elveszettség érzést, talán félelmet is. Azzal a szándékkal csatlakoztak a csoporthoz, hogy intuitív úton, a lelküktől kapják meg az iránymutatást a hogyan továbbra.

Beszéltünk az idei év lehetőségeiről. A tantrikus numerológia szerint 2018 ajándékszáma a 18- as, vagyis összeadva a 9. A 9- es szám a Finomtestet jeleníti meg. Ez a szám egy óriási támogató energiával ajándékoz meg minket ebben az évben arra, hogy a lelkünkhöz közelebb álló szándékot találjunk magunknak, és hogy ezt a szándékot elkezdjük megvalósítani. A szándék megtalálása az első év feladata, a megvalósítás a második félévé. Aki elkötelezetten dolgozik most ezen a témán, az nagy valószínűséggel jól megalapozza a következő 9 évét.

2018 összeadva 11- et ad, ami a Párhuzamos Valóságokat, vagy azt isteni megtestesülést jelenti. Ez egy hatalmas lehetőség arra, hogy emberi lényként fejlődjünk, megértsük mélyebben az Istennel való együttműködés Vízöntő kori tudatosságát, és újraértelmezzük és tapasztaljuk magunkat isteni lényként. Ebben az az egyik kihívás, hogy az elménket tágítani érdemes a Végtelen felé, ugyanakkor egy erős fókusszal kell rendelkeznünk, hogy megvalósíthassuk azt, ami lélek szintről szándékként érkezik. Látszólag ellentétes irányokról beszélünk, mégis együtt érdemes megvalósítanunk őket.

A régifajta akarat, a szándékaink erőből való átnyomása már nem működik. Meg kell engednünk, hogy mögöttünk, bennünk legyen az Univerzum szándékenergiája, és vele együtt sokkal tovább juthatunk. Ideje hát új határidő naplót nyitni, új lendülettel, új szándékokkal, új áldással.

Ezen az órasorozaton többek közt ezzel a céllal dolgozunk. Májusban azonban még tovább mélyítjük, gazdagítjuk a témát az Áldás elvonuláson, amire március 22- ig lehet most még kedvezményesebben jelentkezni, mint az eredeti kiírás szerint. Jómagam most kezdem érzékelni egy új szinten, hogy mit jelent valójában emberként élni. Egy áldást, egy csodát jelent számomra ez az új érzékelés. Amióta így érzékelek annyi öröm ér, hogy folyamatosan a hála állapotában vagyok, és a hála még több csodát hoz.

„Olyan nehéz elhinni ezt „Humee Hum Brahm Hum,” „Vagyunk, akik vagyunk, Istenek vagyunk.” Még 100 évig taníthatnék, de nem lennék képes valóban meggyőzni téged arról, hogy Isten vagy. Néha talán még azt sem hiszed el, hogy Isten része vagy. Talán azt sem hiszed, hogy Az, aki forgatja ezt a Földet, gondoskodhat rólad, és a napjaidról. Attól a naptól, hogy felismered: Isten vagy, az Anyatermészet elkezd dolgozni érted. Meg kell tanulnod lenni. Csak ülj le, csukd be a szemed, nyugodj meg, és legyél. Légy önmagad! Ne valaki más. Légy egy teremtő emberi lény.”
Yogi Bhajan

 

Csatlakozz hozzánk az Áldás elvonulásra március 22-ig kedvezménnyel, és tapasztald ezt a másfajta érzékelést, létet és teremtést. Tapasztald velünk az áldás örömét és az ebből nyíló új lehetőségeket!

Itt találod a részleteket!

Áldás * májusi kundalini jóga elvonulás a Szent András kastélyban

 

Szeretettel várunk!

 

Send this to a friend