tavaszi újjászületésTavaszodik, pattognak ki a rügyek, és ez nem csak az érzelemvilágunkra hat pozitívan, hanem az elménkre, a gondolatainkra is. Ez az év a változás éve, amikor nagyon fontos dolgok dőlnek el. Illetve én úgy érzem a lényegi, gyökeri része mindannak, amit meg szeretnénk tapasztalni, már eldőlt. Az, hogy minek gondolod magad, már nagyjából összeállt. Innentől a megvalósítás következik. Ez nem jelenti azt, hogyha még finomhangolást szeretnél végezni önmagadon, illetve a céljaidon, ne lenne lehetséges. Lehetséges, de már ne sokáig húzd vele az időt! Tudd, hogy mi akarsz, és tegyél érte!

Isten azt gondolja rólad, amit te gondolsz magadról!

„Siker, boldogság és a bőség áramlása a jutalma annak, aki képes úrrá lenni az elméjén. Az elme a lélek, vagyis az Atman szolgálója. Ugyanakkor az elme egyben egy hatalmas rendszer is, melynek megvannak a maga jellegzetességei és lendülete. Amikor az elme összehangolódik a lélekkel, minden, az intellektusból felmerülő gondolatot tisztán és valóságosan érzékelünk és játszunk végig. Amikor az elme tele van tudattalan azonosulásokkal, érzelmekkel, kivetítésekkel, szándékokkal és ragaszkodással, a gondolatot másnak érzékeljük, mint ami valójában. Ez az álcázott gondolat lesz később a gyökere számtalan hamis ítélkezésnek és eredménytelen elköteleződésének. ” – Jógi Bhadzsan

Ha képesek vagyunk kontrollálni az elmét, és ezáltal az elme minden gondolatot tisztán érzékel, és megadja magát a Lélek szándékának, akkor a külső és belső béke állapotába kerülünk. Ha képesek vagyunk kontrollálni az elmét, akkor összhangban vagyunk a testünkkel, és életünk területei gyógyulni kezdenek, rend alakul ki bennünk, és körülöttünk.

A múltkoriban tettem egy felajánlást, ami egy online kurzuson való díjmentes részvételt tartalmazott. Olyan jó érzés adni, hogy még 8 felajánlást teszek sorban olyan programokra, vagy meditációkra, amelyek segítik a lélek és a személyiség összhangba kerülését. A felajánlások vagy díjmentességet vagy jelentős kedvezmény tartalmaznak.

A következő felajánlás, sorrendben a második az, hogy március 31- én, hétfőn 18.30.-tól 20kundalini jóga2 óráig Kundalini jóga órát tartok, amely során egy olyan gyakorlatsort, kriját fogunk elvégezni, amely a tavaszi megújulás jegyében tisztítja a vért, ellenállóbbá tesz a stresszel szemben, és egészségesen tartja az elmét. Sok hátrányunk származik abból, ha stressz alatt vagyunk. Nem lélegzünk helyesen, a negatív elménk hatása alá kerülhetünk, betegségeink alakulhatnak ki. A mostani gyakorlatsor megerősít bennünket, és azonnal érezhető pozitív hatásait otthon is bármikor előhívhatod. A jóga óra most díjmentes. Összesen tíz ember tud jelentkezni a terem befogadóképességét figyelembe véve. A jelentkezéseket beérkezési sorrendben rögzítjük.

Jelentkezni itt tudsz, a tárgysorba kérlek írd be: március 31.

Tavaszi programajánló:

Hölgyek számára március 29-én szombaton, 14-től 19 óráig tartok Műhelyt a tavaszi megújulás jegyében. Mától  még inkább törekszem a magyar kifejezések használatára:).

Női műhely a tökéletes testért és az ellenállhatatlan kisugárzásért

női kisugárzás

A Műhelyről itt olvashatsz bővebben és jelentkezhetsz is rá. Tíz hölgyet tudunk fogadni a jelentkezés sorrendjében!

A tárgysorba kérlek írd be:  női műhely- március 29. 

Ha időhiány vagy földrajzi távolság miatt inkább az online tanulást választod, két olyan kurzus is indul a közeljövőben, amelyek segítenek a belső blokkok lerombolásában, az elme feletti hatalom megszerzésében. Ha úgy érzed, megérdemled a bőséget, és szeretnéd is nap, mint nap tapasztalni, akkor jelentkezz most kedvezménnyel a hamarosan újra induló Bőségvonzó online kurzusra.

Az Élet három legfontosabb pillére a fizikai síkon: az egészség, a bőség, és a szerelem. Természetes, hogyha arra vágyunk, hogy ez mind a miénk legyen!

Bőség-vonzó online kurzus

indul 2014. április 17- én!

„Nincs annál nagyobb kaland, mint mikor az álmaiddal összhangban élsz.”- Oprah Winfrey

bőségvonzás

A kurzus segítségével megérted, hogy minek a következménye, ami eddig történt az életedben. Meggyógyíthatod, és elengedheted mindazt, ami egy torz valóság megteremtésében eddig veled volt, és belekezdhetsz annak az életnek a megteremtésébe, amire valóban vágysz. Magadba gyűjtheted azt a belső erőt, ami ahhoz kell, hogy valóban változtatni tudj az általad kívánt valóság irányába. Megérkezhetsz a szeretetbe, ami a bőség és gazdagság alapja is.

Az online kurzus elvezet új valóságod megteremtéséig, mindezt úgy, hogy végre valóban változtatsz, még akkor is, ha már sokat foglalkoztál a témával.

A Bőségvonzó online kurzusról itt tudhatsz meg többet és jelentkezhetsz is rá! Március 14-ig kedvezményes a jelentkezés!

A fejlődés során elengedhetetlen, hogy tudatába kerülj, milyen viselkedési mintákat és szokásokat hozol a szüleidtől, amelyek támogatnak, és milyen blokkokat, amelyek viszont akadályozzák az életed kiteljesítését. Ha felismerted ezeket, akkor fontos, hogy le tudd magad választani azokról a mintákról, amelyek visszahúznak, és hogy meg tudj bocsátani mind önmagadnak, mind a szüleidnek.

Megbocsátani? Jó, de hogyan? Hiszen ez a legnehezebb. Most egy olyan programra hívlak, ami segít kiigazítani a szüleiddel való kapcsolatodat, így kiteljesíteni az életedet. Most az Édesapával foglalkozunk, és hamarosan indul a 3.0 önbecsülés program, illetve augusztusban az Édesanyához kapcsolódó program is.

Kiteljesedés 1.0

webkurzus

Megadom a tiszteletet Édesapámnak és MAGamnak

avagy

40 nap alatt közelebb a Teljességhez

apa

A kurzus egy 40 napos utazás, amely során minden nap küldök számodra egy feladatot, amely automatikusan eljuttat az Édesapáddal kapcsolatos megbocsátásig. A megbocsátás rajtad keresztül, mint a Forrás megtestesülésén, eszközén keresztül történik, a szívedet kinyitva, és megtisztítva. A feladatok nem igénylik azt, hogy szenvedj, nem igénylik azt, hogy a fájdalmas múlton merengj. A mában, az elmédet lecsendesítve, a szívedet megnyitva, a szereteten keresztül juttatnak el a vágyott állapotba. Minden reggel érkezik hozzád egy rövid feladat, amelyet bármikor a nap folyamán elvégezhetsz. Lesznek napok, mikor a feladatok csak néhány percedet igénylik, és néha lesz olyan is, amikor fél órát is érdemes a feladatra fordítanod. Azért, hogy letisztítsd az életedet, nem is olyan nagy időráfordítás, igaz?

Olvass tovább a webkurzusról, és jelentkezz itt! 

Március 17-ig kedvezménnyel várunk!

Szeretettel,

Arató Mónika

 

Send this to a friend