Az Élet folyamatosan megajándékoz, ezért semmi miatt nem érdemes aggódni. Látszólag elmegy valami, de ha nem aggódsz, hamarosan kiderül, hogy csak azért történt így, hogy valami sokkal jobb érkezzen. Akkor tudod leginkább megismerni önmagad, és az irányításra való hajlamodat, ha megfigyeled, hogy váratlan helyzetekben mire hogyan reagálsz.

Egyszer, még spirituális utam elején ért egy nagyon érdekes tapasztalás. Éppen egy három éves képzésre jártam, mikor az első év végén átestünk egy beavatáson. Egy fogadalommal, és egy, az alkalomra varratott szép ruhával is készülnünk kellett, ezért az én fejemben ez az esemény úgy élt, mint egy szép ünnep. Arra nem gondoltam, hogy olyan módon leszek szembesítve egy árnyékrészemmel, ami még napokig nagyon fog fájni.

A délelőttöt egy túrával töltöttük a hegyekben, majd estére visszaérkeztünk a csoport székhelyére, és csak annyit tudtunk, hogy ekkor fog következni a fogadalomtétel, illetve lehetőségünk lesz lefürdeni és átvenni a ceremóniára készült ruhánkat. Többször is rákérdeztem, hogy biztosan lesz-e lehetőségem nyugodtan megtisztálkodni, felvenni a ruhámat és az ékszereimet. Mégsem az lett, amit számítottam.

Először is bekötött szemmel bevittek egy szobába, ahol meztelenre kellett vetkőznöm. Majd lefürdettek nagyon hideg forrásvízzel. A félig nedves testemre kellett felhúznom a ruhám, tükröt nem tudtam használni, mert nem volt. Az ékszereket és a sminket el is felejthettem, már mennem kellett fogadalmat tenni. Miközben a saját fogadalomtételemre vártam, eleredtek a könnyeim, és csak sírtam és sírtam. Annyira megviselt, hogy nem az lett, amire számítottam, hogy végül a fogadalmat is csak könnyek között tudtam elmondani, és nagyon becsapottnak éreztem magam egész este. Csak másnapra tisztult ki a látásom, és értettem meg, hogy sokkal boldogabb lehetettem volna, ha nincsenek elvárásaim, és nem akarom irányítani a helyzetet.

Ha igazán erős vagy, és hiszel önmagadban, akkor érzékeled, mikor kibillennél az egyensúlyodból, és korrigálsz. Mély levegőt veszel, összeteszed a három ujjad, vagy egy pillanatra behunyod a szemed, mint mikor meditálsz. Ha tudatos vagy, az általad választott, neked megfelelő technika segít megőrizni a nyugalmadat. Bármilyen helyzetben képes vagy meglátni a teremtés lehetőségét, ha nem aggódsz, és ha ismered a módját az energiák átalakításának.

Ha eljössz, közösen gyakorolhatjuk is életed adott szituációin keresztül, hogy hogyan transzformáld a félelmet teremtéssé!

Augusztus 8-ig kedvezménnyel jelentkezhetsz!

 

„Aggódás helyett Örömteli Teremtés”

 gyógyító és energizáló workshop

 Szeptember 22. szombat

 …mert mikor azt hiszed, hogy már eléggé bízol önmagadban és a Teremtésben, rádöbbensz, hogy az út még mindig vezet tovább…”

Az aggódás korunk egyik legjellemzőbb kóros tünete, amelyet generációról generációra, évezredek óta örökítünk tovább. Rendkívül rossz annak, aki műveli, és annak is, aki vagy a miatt aggódunk, mert az aggódásban nyilvánul meg bizalmatlanságunk a Teremtésben, és saját irányításhoz való ragaszkodásunk. Ha az aggódást át tudjuk transzformálni teremtő energiává, az felszabadító, gyógyító és könnyű is, ha megtanuljuk azt a pár egyszerű lépést, ami segít ebben. Energetikailag az aggódás és a teremtés egy helyről fakadó, különböző rezgésszintű erők, amelyek azonban nagyon különbözőképpen alakíthatják életünket és sorsunkat. Ha aggódunk, nagy eséllyel rontunk el lehetőségeket, és teremtésre alkalmas helyzeteket, míg ha teremtünk, azzal nemcsak saját, hanem mások életét is boldogabbá tehetjük.

Ezen a worskhopon:

  • megbeszéljük az aggódás és a       teremtés anatómiáját, tudatosítjuk az energetikájukat, és a saját energiarendszerünkben való jelenlétük minőségét.
  • megtanuljuk azt a 4 egyszerű lépést, amely segítségével minden aggódásra okot adó helyzetet átalakíthatunk teremtéssé, vagyis előnyt kovácsolhatunk belőle.
  • gyakorlatias lépéseket teszünk a 4 lépéses, „aggódás helyett teremtés” módszer elsajátításával saját, konkrét, jelenlegi élethelyzeteink átalakítására
  • beazonosítjuk a gyökerét, és meggyógyítjuk önmagunkban az aggódás régi mintáját
  • támogatjuk egymást
  • feltöltődünk energiával, és szeretettel
  • megtanulunk pozitív élethelyzeteket teremteni, hogy életünk a vágyott irányban alakulhasson

A workshop időpontja:

2012. szeptember 22., szombat, 14-től 18 óráig

A workshop helyszíne:

Budapest, XII. kerület

A workshop részvételi díja:

5 500 Ft/fő

Kedvezményes jelentkezési lehetőség!!!

Amennyiben jelentkezésedet legkésőbb augusztus 8-ig jelzed, a te részvételi díjad 12 000 Ft helyett csak 4 200 Ft.

Jelentkezésedet kérjük, jelezd itt: jelentkezem@simratyogaworld.com, a tárgysorba írd be: worskhop

Te mit szeretnél választani? A szegénységet vagy a bőséget, a magányt vagy az összetartozást, az egészséget vagy a betegséget, a félelmet vagy a szeretetet? Választunk minden pillanatban, minden felbukkanó érzelem és gondolat között. Mint, amikor Hamupipőke válogatta a lencsét. Erről szól minden, amit te is használhatsz azokból az eszközökből, amit előkészítettem erre a jelentős időszakra. Gyere, tarts velem!

2012. szeptember 12-én,szerdán indul a

 

„Megérkezés a félelemből a szeretetbe”

online kurzus

Az online kurzus célja:

  • beazonosítani a félelmeidet minden életterületen
  • megérteni, hogyan voltak hatással az eddigi életedre
  • mi a mögöttük lévő gyökéremlék
  • kigyomlálni a félelem különböző arcait
  • új magokat elvetni, amelyből kinőhetnek új minőségű életed virágai
  • megérkezni a könnyedségbe, és a szeretetbe

A Megérkezés a félelemből a szeretetbe online kurzus szerkezete:

  • 7 hét
  • 7 lecke
  • 7 gyakorlat
  • 8 életterület, ahol közösen rendet rakunk
  • megerősítések
  • mindennapi teremtő gyakorlatok
  • video és hanganyagok
  • saját személyes történeteim, mint segítségek

Az online kurzus teljes díja 10 500 Ft

Kedvezmény Neked, ha benne vagy az első 8 jelentkezőben!

Ha legkésőbb augusztus 17-ig jelentkezel, és addig befizeted a díjat, a kurzus díja számodra 10 500 Ft helyett csak 8 400 Ft!

Az online kurzus alatt lehetőség van arra is, hogy személyesen konzultálj velem, így a saját személyes életedre nézve a kurzus hatékonyságát megnövelheted. Minden jelentkezőnek két visszajelzés jár, amelynek díját az online kurzus díja tartalmazza.

Jelentkezz tehát, a tárgysorba beírva SZETETET, itt: jelentkezem@simratyogaworld.com

 

Szeretettel várlak,

 

Arató Mónika

 

Copyright © Arató Mónika

A Teljesség virága honlap és a Lélekcsemegék bármely szövege szabadon idézhető. Ha kiírod a szerző nevét vagy a www.simratyogaworld.com oldalt is, mint forrást, azt külön megköszönjük Neked

 

 

 

Send this to a friend