Az egy törvényeManapság a reggeli sadhanám része az is, hogy pozitív gondolatokat olvasok. Ma reggel Rhonda Bryrne: Az Erő című könyvét lapoztam fel. Megosztom veled is, amit találtam: „Az életben minden felkínálja magát neked, hogy kiválaszthasd, mit szeretsz, és mit nem, de csakis a szeretet hozza el, amire vágysz. Az élet katalógusa sok olyan dolgot is tartalmaz, amit nem szeretsz. Ezeket ne válaszd ki azáltal, hogy rossz érzéseket táplálsz irántuk. Ha ítélkezel egy másik ember fölött, és rossznak gondolod, negativitást vonzol magadhoz. Ha irigy és féltékeny vagy valakire, negativitást vonzol, és hatalmas erővel taszítod el magadtól azt, amire te is vágysz. Ne feledd, csakis a szeretet hozza el, amit akarsz!

Az Egy törvénye- a Te törvénye! A Vonzás törvénye valójában a Te törvénye. Egyedül te létezel neki, senki más. A vonzás törvényének szempontjából mindenki más is te vagy, hiszen bármit érzel valaki mással kapcsolatban, azt magadhoz vonzod.”

Megosztom most veled, hogy miért vagyok boldog és hálás ebben a pillanatban, azért, hogy te is választhass hasonló tapasztalatokat, ha tetszenek. Egy ideje hetente rendszeresen találkozom két baráttal, akikkel egymásra találtunk az alkotásban, mert hasonló tapasztalataink, és vágyaink vannak. Még csak az ötletelés fázisában vagyunk, de ennek minden pillanata nagyon örömteli.

Hétvégén egy nagyon kellemes tapasztalásom volt. Újra úgy éreztem, hogy van lehetőségem befolyásolni az időt. Kertészkedtünk vásároltunk, főztünk, ettünk nagyokat, házi munka is volt jócskán, és még szabad levegőn is voltunk sokat. Mindezt nagy szeretetben, harmóniában, és belső békében tapasztaltam. Vasárnap délután 4 óra körül, mikor minden elkészült, és megvalósult, amit terveztem, nem hittem a szememnek, hogy még ennyi szabadidő maradt estig.

A május nekem egy nagyon izgalmas energiájú hónap. Nagy vágyam volt, hogy csapatban alkossak ismét, és ez megvalósul, mert a közeljövőben két olyan program is invitállak, ami társakkal valósítunk meg.

Az egyik a szerelem okán egy műsorváltozás. A május 20-ra tervezett meditációs est 21-én valósul meg, mert ekkor a Kedvesem is velünk fog zenélni dobon. Ráadásul ez tízmilliószoros nap is, és egy gitárosunk is lesz, Bognár Zsolt.

Május 21- szombaton Teliholdkor és egyben tízmilliószoros napon

Teliholdas élőzenés hálaadó kundalini jóga esten 

teliholdas est

találkozunk, hogy átadva a testünket, lelkünket a hálának, megpihenjünk, feltöltődjünk, és folytassuk tovább az utunkat ebben az emelkedett rezgésben. Ezen a napon nemcsak a Telihold hatása erősíti fel mindazt, amiért hálásak vagyunk, tovább növelve a vonzásunkat, hanem a tízmilliószoros nap ereje is.

Az élő zenét Csendes Csabának és Bognár Zsoltnak köszönhetjük.

A hála attitűdje lehetőségeket hoz számodra, minden elképzelésedet túlszárnyalva. Mikor az ima a lélek, az elme, és az önvaló imájává válik, képesek vagyunk csodákat létrehozni. – Yogi Bhajan

A program:

  • Bemutatkozó kör
  • kundalini jóga gyakorlás
  • mantrameditációk és mennyei kommunikáció
  • Hálaadó zárókör

Az est időpontja: május 21, szombat, 18-tól 21 óráig

Az est helyszíne: Budapest, 12. kerület, Arató köz 1.

Az est részvételi díja: 6 500 Ft/ fő

Előjelentkezési kedvezmény május 13. péntekig!

Ha jelentkezésedet május 13. péntekig jelzed, és befizeted a részvételi díjat, az számodra 6 500 Ft helyett 5 800 Ft.

A csoport kis létszámú, a résztvevőket jelentkezési sorrendben regisztáljuk.

Jelentkezni itt tudsz, az üzenet tárgysorába kérlek, írd be: hála

A másik program május 28-án lesz, és a Szer-elemről szól.

Az ötödik elem, a szerelem folyamatosan ott van körülöttünk legfeljebb nem vesszük észre, vagy nem hisszük el, hogy velünk is megtörténhet.

A május a szerelem hónapja, és egészen a nyári napfordulóig ( június 21.) minden természeti erő azt támogatja, hogy észrevegyük, befogadjuk, és áramoltassuk a szerelmet.

Szeretnétek elengedni blokkjaitokat? Arkangyali kapcsolatteremtő gyógyító térben ellazulni, beengedni a gyógyító energiákat, megengedni az elengedést?

Tisztító, lelki blokkoldó rezgésekkel teli együttlétre, ének-hangfürdőre várunk Benneteket.

a Szerelem ünneplő gyógyító és meditációs esten

május 28-án, 17-től 20 óráig!

szer-elem3

 Az este során vezetetett meditációval, kristálytálakkal, sámándobbal, mantrákkal és érintéssel  gyógyítjuk a korábbi téves észleléseinkből, és félresikerült kapcsolatainkból származó sérüléseinket, és felkészítjük testünket, érzelmeinket, és gondolatainkat a Szer- elem érzékelésére és befogadására.

Akkor is várunk, ha még várod azt a valakit, akivel átélheted a szerelmet, és akkor is, ha már melletted van, de szeretnéd a szerelem érzését mindkettőtök számára felerősíteni, érzékelhetőbbé varázsolni. Várunk, ha szeretnéd az Életet több szerelemmel a szívedben tapasztalni.

Május 28-án este Szer-elemmel kapcsolódunk, fókuszban a szívcsakra lesz. A meditációs est célja, hogy fizikailag feltöltődjünk, kiegyensúlyozzuk érzelmeinket, meggyógyítsuk régi fájdalmainkat és sérüléseinket, szer- elemmel töltsük fel önmagunkat, és megnyissuk a szívcsakránkat.

  1. csakra ( szívcsakra) A mellkas közepén helyezkedik el.

Segít az érzelmek megélésében, a szeretetteljes kapcsolatok kiépítésében.

Hozzátartozó mirigyek és szervek: csecsemőmirigy, szív, keringési rendszer, bolygóideg

Vezetett meditációval, hangterápiával, sámándobbal, hangtálakkal, s a csakrákhoz tartozó mantrák éneklésével, énekhang rezgésével tisztulunk, elengedjük amire nincs szükségünk, s emeljük a csakrák frekvenciáit.

A meditációs estet vezetik:

  • Karacs Ildikó (hangterapeuta, művészeti terapeuta, mantraénekes): ének, kristálytálak, hangtálak, sámándob, mantrák, vezetett meditáció
  • Arató Mónika (jógainstruktor, gyógyító, író): érintéssel gyógyítás, vezetett meditáció, mantrák

Ildikó csodálatos énekhangjával, és azzal a képességével varázsol el minket, hogy a hangszerek lelkével lép kapcsolatba, és úgy szólaltatja meg őket. Olyan neves rendezvények résztvevője, mint az Everness Fesztivál, Ozora Fesztivál, Spirifeszt, Moksha nap, Everness weekend, Vegetáriánus Fesztivál, Magyar Pszichiátriai Társaság Kongresszusa, stb.

Ezen a gyönyörű videón átérezhető az energia, amit hoz magával:

A Szerelem ünneplő meditációs est pontos időpontja: 2016. május 28, szombat 17:00-tól 20:00-ig

A Szerelem ünneplő meditációs est pontos időpontja: 2016. május 28, szombat 17:00-tól 20:00-ig

Helyszíne: Budapest, 12.kerület Arató köz 1..

A meditációs est díja: 6 500 Ft.

Kedvezményes jelentkezési lehetőség!

Ha május 13. péntekig jelentkezel, és befizeted a részvételi díjat, akkor az 6 500 Ft helyett 5 800 Ft!

A gyógyítás hatékonysága miatt kis csoporttal dolgozunk. A résztvevőket a jelentkezés sorrendjében regisztráljuk.

Jelentkezni itt tudsz, a tárgysorba kérjük írd be: szer-elem

Szeretettel várunk!

Send this to a friend