A szombati napomnak lehetett volna azt a címet adni, hogy „Győzelem az ego felett”.győzelem az ego felett Persze a győzelmet a harc előzte meg. A belső vívódás, ami a jobbik énem folytatott az egoval. Szombaton hajnalban indult a Kedvesem Prágába, hogy ott zenéljen. Hajnali 5 órakor kellett indulnia itthonról. Szereti, ha a támogatásommal jelen vagyok az indulásainál. Ingvasalás, szendvicskészítés, kávéfőzés. Ezek a feladatok ilyenkor rám várnak, és szeretem is őt így támogatni. De szombaton hajnali 4 órakor az egom jelzett: „Nehogy már felkelj ilyen korán! Egész nap tanítani fogsz, megérdemled a pihenést. Nem várhatja el tőled, hogy felkelj, és kiszolgáld. Nem, és nem!” Ez volt az ego.

A jobbik énem ezt mondta: „Kelj fel, készíts neki valami finomat. Tartsd neki a teret! Öleld át finoman a szíved melegével, és indítsd szeretettel az útjára!” Harcoltam egy kicsit önmagammal, aztán csak a gondolati pingpongozást figyeltem, végül győzött a szeretet. Tudnám fokozni a reggel szépségét, ha kapnék egy újabb lehetőséget, de azért ennek is örülök. Örülök, hogy meg tudtam tenni, örülök, hogy képes voltam kifejezni a szeretetemet. A Kedves hazaérkezésére ennek fényében már tudatosabban készülök. Ilyen apró győzelmeken múlik az emelkedés, és a felszabadulás az ego fogságából.

„Az ego elkülönülést teremt, s az elkülönülés szenvedést. Az ego tehát egyértelműen kóros valami. A negativitás nyilvánvaló formái – harag, gyűlölet stb. – mellett léteznek finomabb formái is, amelyek oly gyakoriak, hogy általában nem is tekintik őket negativitásnak. Például a türelmetlenség, az ingerlékenység, az idegesség és a „torkig vagyok” érzés. Ők alkotják azt a „háttér-boldogtalanságot”, ami oly sok ember alapvető belső állapota. Rendkívül ébernek és tökéletesen jelenlevőnek kell lenned ahhoz, hogy a negativitásnak ezeket a formáit is észre tudd venni. Valahányszor megteszed, az a fölébredés, az elmével történő azonosulás megszűnésének egy-egy pillanata.”- Eckhart Tolle

shakti2A Kedvesem hajnali 5 órakor rendben elindult, és én ott maradtam a teendőimmel. Tudtam, hogy 9.40-kor már gyülekezni fognak a Női kör résztvevői, addig el kell indítanom a reggelt a kislányommal: pelenkázás, reggelizés, öltöztetés, mosakodás, fésülködés. Ebédkészítés, az oktatóterem kitakarítása, fürdés, hajmosás, teafőzés. Ruhakiválasztás, vasalás, öltözködés, lelki hangolódás a programra. A dadus fogadása, elmondani neki mindent, amit a kislányommal együtt töltött idejét segíti. Korábban képes voltam meghasadni az ilyen felpörgetett készülődésben. Most nyugalom, és béke volt bennem. Utána pedig egy csodálatos nap a lányokkal, ahol kiöntöttük egymásnak a szívünket, ráláthattunk egymás kihívásaira, és tanultunk belőlük. Beszélgettünk szerelemről, szexről, gyereknevelésről, a Párunkkal való kommunikációs kihívásokról. Meditációkat végeztünk a negativitás eltüntetéséért, a sztressztől, és a múltbeli negatív érzelmektől való megszabadulásért, a vitalitásunkért, és  a női teremtőerőnkért. Önszeretet meditációt végeztünk, és még a kommunikációs problémákért való feloldáson is volt időnk dolgozni. Relaxáltunk, táncoltunk, töltődtünk. Mi, NŐK, együtt. Legközelebb november 15-én találkozunk női körben a Szerelem a Vízöntő kor hajnalán, párkapcsolati workshopon.

kundalini yoga1Az a három nap, amit hamarosan együtt töltünk majd az őszi erőgyűjtés jegyében, még csodálatosabb lesz. Gondold csak el: három nap, csak magadnak szentelve. Önzőség? Nem hiszem. A ragyogásodtól, amit októberben a Tudatos Sorsformálás- őszi erőgyűjtő kundalini jóga hétvégén szerezhetsz magadnak, te is és a környezeted is csak fényesebb lesz. Szeptember 15., azaz hétfő éjfélig történő jelentkezéssel, még kedvezményesen csatlakozhatsz hozzánk. Csoportenergia, pihenés, jóga, meditáció, mantrák, egészséges ételek, beszélgetések, filmklub. Ami pedig a lényeg: a sorsod is jobbra fordul. 

Olvass tovább a programról, helyszínről, tematikáról itt. Férfiak, és párok jelentkezésének is nagyon örülünk!

Szeptember 18-ig tudsz kedvezményesen jelentkezni a november 8-án induló „ Belső erő” meditációs iskolába. Itt mindent megtudhatsz a meditáció művészetéről, amit tudni érdemes, és a tudásodat tapasztalati úton szerezheted meg. Mi biztonságosan és gyakorlottan vezetünk a Lelked felé vezető úton. 

A meditáció:

  • Fejleszti a Semleges elmét.kundalini jóga
  • Eljuttat minket a valóság véges érzékelésétől a végtelenig azáltal, hogy összeköt minket a lélek tisztaságával.
  • Elősegíti a jólét érzését, a belső békét, stabilitást és nyugalmat.
  • Fejleszti az intuíciót
  • Megszűnteti a tudattalan reakciókat és szokásokat, a tudatalatti félelmeket és blokkokat, ehelyett spontán és intuitív kapcsolatot épít ki magával a tudatossággal.
  • Segít tökéletesíteni azt az átalakulási folyamatot, melynek során az érzelemből odaadás lesz
  • Javítja az energia fókuszálásának képességét, erősíti a hatékonyságot és eredményességet.
  • Fokozza az elme tisztaságát, a szellemi tudatosságot és a jelenlét képességét.
  • Megtisztít azoktól az alapvető mintáinktól, melyek stresszt okoznak életünkben.
  • Fejleszti az elülső homloklebenyt, mely személyiségünket alakítja.

 Várunk szeretettel! Itt találsz további információt a medisuliról. Jelentkezz most!

 

Szeretettel várlak,

Simrat Kaur ( Arató Mónika)

 

Send this to a friend