égi vegetaCsodálatos hétvégénk volt. Újabb csapat kapta meg a Munay- Ki beavatást, és nagyon jó megtapasztalni, hogy egyre több szeretetet a szívében hordozó ember érkezik a beavatásra, akik- ugyanúgy, mint az előző csapatok- hozzájárulnak, hogy a szeretet és a bölcsesség energiája töltse a kollektív tudattalant. A mostani együttlétünknek több kulcsszava is lehetne, ezek – többek között- az önmagunk tisztelete, az őszinteség, a Fény, tűzerő, és az összefogás. Nem véletlen, hiszen épp egy olyan korszak előszobájában állunk, ahol ezek a fogalmak lesznek meghatározóak, és az tapasztalhatja meg az élet teljességét, aki elég bátor ahhoz, hogy fejlődjön.

Ha fejlődünk, akkor képesek leszünk a szeretet energiáját tudatosan használni, ezzel az erővel megfűszerezni a mindennapjainkat, és a kapcsolatainkat. A csoportban találó kifejezést is találtunk erre. A szeretet, az „Égi Vegeta” az, aminek a varázslóivá válunk egyre többen.

A szeretet az, amivel születtünk. A félelem az, amit itt tanultunk meg. – Marianne Williamson

Nincs tehát másról szó, csakhogy visszatérjünk az eredethez, hogy igyunk a Forrás vízéből, töltekezzünk vele, és tudatosítsuk, hogy ez az erő végtelen. Ahogy eltávolodunk a Forrástól, a szemeinket elfedi a felejtés fátyla. Ezért kell tudatosan emlékeztetni magunkat arra, hogy időről- időre kortyoljunk friss energiát, és töltekezzünk egymás fényében. Ha másokban látjuk az emelkedő fényt, az bennünket is inspirál, hogy soha ne adjuk fel.

Vasárnap a harmadik gyertyát gyújtottuk meg az adventi koszorún, aminek kulcsszava a bátorság. Ez a minőség a gyertya lobogó lángjával élővé vált bennünk. A negyedik hét a bölcsességé. A szeretet bölcsességéé, aminek a mindennapok a próbái. 

Ezen a héten születik a Fény a téli napéjegyelősséggel. A Telihold energiája is hat ránk, amely aFényünnep gyógyulásunkat segíti, és kiváló alkalom a hálaadásra. Ha szeretnéd, hogy az Ünnepekre a szíved életre keljen, és szeretnél égi vegetát vinni az életedbe, akkor szeretettel várunk a Fényünneplő meditációs estünkön, ahol a Vízöntő kor mantráival készülünk az ünnepekre, és az előttünk álló tudatváltásra.

Kattints a képre, olvass tovább, és gyere közénk!

Szeresd önmagadJanuárban új év indul, és már most is érezhető, hogy az eljövendő év rengeteg lehetőséget hordoz magában arra, hogy az életünket egy magasabb szinten éljük meg. Az életed annyira lesz értékes, amennyire szereted önmagadat. Csatlakozz a január 6-án induló Kiteljesedés 3.0 webkurzushoz, és tanuld meg szeretni önmagad. Ezen múlik minden!

A Kiteljesedés 3.0 webkurzusról itt tudhatsz meg többet!

Miután elindult az év, és belépünk az új energiába megérezve annak minőségét, megáldjuk az újVarázslatos 2014 évet, és önmagunkat. Január 11-én a Varázslatos 2014 meditációs esttel tudatosan teremteni kezdjük ezt az évet. Olyan lesz ez az év számodra is, amilyennek teremted, amilyennek látni kívánod. De milyennek szeretnéd látni? Mire vágysz a szíved legmélyén?

Ezen az estén:

• hálát adunk a 2013-es évért,

• megálmodjuk a 2014-as évet,

• útra bocsájtjuk félelmeinket és régi mintáinkat,

• kiküldjük az Univerzumba vágyaink nyilait a legfontosabb életterületeinkre vonatkozóan, mint a párkapcsolat, bőség, egészség, hivatás, kikapcsolódás, spiritualitás…

• megérkezünk az örömbe, abba a létállapotba, ahonnan kezdve a belső utazás teremtéssé válik,

• közös szeretetmeditációt tartunk, melynek célja, hogy segítsük az emberiség békés és tudatos változását.

A Varázslatos 2014 meditációs est részleteit itt találod!

Szeretettel,

Arató Mónika

 

 

Send this to a friend