ongAz OM az Univerzum teremtésekor elhangzott szent teremtő mag-szó (bija). Az „Om” a teremtés igéje, egy ősrezgés, mely eredetét tekintve öröktől való és az Abszolút Igazságot és a Legfelső Isteni Teremtőerőt képviseli. A hinduizmus szerint a „szent Om” szótag a védánta és a hindu filozófia szóban kifejezhető esszenciája.

A hétvégén ismét kundalin jógatanári képzésen vettem részt, és most találkoztam először egy új tanárommal, Sadhana Singh-gel. Csodálatos férfi, hatalmas tudással, nagyon érzékeny receptorokkal, és fejlett érzelmi intelligenciával. Rengeteg karmikus dolog átalakításán dolgoztunk, kriják, mantrák, és shabad guruk segítségével. Emlékezetes négy nap volt, és a hatásai azonnal megmutatkoztak az életemben. A Kundalini jóga mantrákban nem aum hangot zengetünk, hanem ong-ot. Mikor megkérdeztük az oktatónkat, hogy az aum és az ong ugyanaz- e, azt válaszolta, hogy tökéletesen ugyanaz, és mégis teljesen más.

Az aum hang zengetése a legmagasabb dimenziókba emel, és segítségével az isteni erőtég és föld között integrálhatjuk magunkba. Az ong ugyanezt adja, de a végén a G hang a földi dimenzióval is összekapcsol, megadva azt a segítséget, hogy a teremtőerőt itt terjesszük ki a fizikai dimenzióban, ahol élünk. Ha az ong-ot zengetjük, nem szállunk el, mégis a spiritualitás legmagasabb dimenzióit járhatjuk be.

Sokat tanultunk a shabad gurukról is, amelyek hosszabb szent szövegel dallamok, és szinte receptre lehet őket használni. Megmondod, mi a kihívás az életedben, és receptre kapsz egy shabad guru, ami segít a blokkjaidat elengedni, és kiemelni a tudatalattidból mindazt, ami a nehézségeket okozza. A shabad guru egy speciális technológia. A testben életerőt hoz létre, a komplex elmében felébreszti az intelligenciát, kifejleszti a bölcsességet és az intuíciót, a szívben kialakítja az együttérzést, minden ember tudatosságában felépíti a tisztaságot, hogy félelemnélküli sértetlenséget tapasztaljon meg. Több évezredes tudás rezeg át bennünk hangok formájában, mikor mantrákat és shabad gurukat zengetünk. Mindez a testi tudatossággal együtt több, mint 50%-kal felgyorsítja a fejlődésünket. Segítségükkel mélyebb lesz a meditáció, és eljutunk a kontempláció állapotába, ahol információt kapunk Istentől, amelyet az intuíciónkon keresztül tudunk beépíteni az életünkbe.

Programok, amelyek mélyebbre visznek a meditáció és hangok világában:

Varázslatos 2014Most szombaton, január 11-én csatlakozhatsz hozzánk a Varázslatos 2014 meditáció estre. Ezen a programon ráhangolódunk a 2014-es évre, és erőteljes szándékokat küldünk ki az új évre. Többek között egy olyan gyakorlatsort is megcsinálunk, amely a bőség, és a pénz bevonzását segíti.

A programról tudj meg többet, és jelentkezz itt!

Január 10. éjfélig tudsz kedvezménnyel jelentkezni a „Belső erő” meditációs iskolába, ahol gyakorlati tapasztalatot szerezhetsz, és fontos elméleti tudáshoz jutsz a meditáció, kontempláció, megvilágosodás, és inspiráció témakörében.

„Az ima, a meditáció és az elmélkedés segít, hogy meghalljuk belső hangunkat. Ilyenkor megpihenünk, és nemcsak Istenhez találunk vissza, hanem önmagunkhoz, és kreatív tudatalattinkhoz is.

Vannak, akik azt mondják, ima közben mi beszélünk Istenhez, meditáció közben pedig ő beszél hozzánk.” – Jack Canfield

A meditációban megtapasztalod, hogy egy vagy a Végtelennel, önmagaddal, és másokkal. Egy új dimenzió nyílik meg előtted, amelyben valódi önmagadat élheted.

Az iskola március 8-án indul, itt olvashatsz róla többet, és jelentkezhetsz is.

A bölcs női erő, amely képes emelni a férfit, és  változtatni a társadalmi tudatosságot, éppen újjászületését éli.  Egy új programot álmodtam meg az aranykori női erők ébresztéséért.

Ébredj fel az álomból, találj vissza nőiességedhez, lágyságodhoz, teremtőerődhöz!

Szeretettel várunk február 14-én, Valentin napon 14- től 19 óráig a „Női workshop a szépségért, ragyogásért, és kecsességért” programunkon.

Tudj meg róla többet itt, és jelentkezz! Férfiaknak pedig egy Valentin- napi ötlet: akár ezt a programot is ajándékozhatod a Kedvesednek!

Szeretettel ajánlom ezt a videót, amely látható formában mutatja meg az Aum vagy Ong hangot. A felvétel azt mutatja meg, hogy az egyiptomi Nagy Piramisban felvett hang, egy tonoszkóp nevű műszerre visszajátszva, milyen kép formában jelenik meg. El fogsz ámulni! A szervezetünk 70% – a víz, amit ezek a szent hangok ugyanúgy átrezgetnek, átrendeznek.

/

Szeretettel,

Arató Mónika

 

Send this to a friend