Sok fantasztikus, rendkívül értékes embert ismerek, akik mikor rám bízták lelkük legféltettebb titkait, az derült ki, hogy olyan sorsmintázatok kötik őket az életük kiteljesítésében, amelyeket a családjuktól hoznak, és úgy telepszik rá az életükre, mint egy sűrű massza, ami elzárja őket a szabad lélegzéstől. Van, akinek a párkapcsolatai sikerülnek félre rendszeresen, van, aki a karrierjében nem tud kibontakozni, van olyan, aki rengeteg mindenhez ért, és sok mindenben tehetséges, a teremtése mégis olyan, mintha magas Déva várát akarná felépíteni. Amit estig épített, reggelre leomlik.

Ezek a kötések olyan erősek, hogy szinte olyan érzés, mintha egy átok ülne az életünkön. Az átok nem más, mint generációk óta félelemből gyűjtött reakcióhalmaz, amely eleve meghatározza döntéseidet és válaszaidat az adott helyzetekben. Ez a fajta átok erősebb, mint az, amit esetleg rosszakarók akarnak rád helyezni. Azokat bármikor legyőzheted, ha elég erős vagy. A generációs „átkok” nagyobb falatok. Még a nagyon elszántaknak is sok időbe és igen magas tudatosságra van ahhoz szükségük, hogy végleg elköszönjenek tőlük.

Jó lenne tőlük szabadulni, mert elzár a boldogság lehetőségétől. Jó lenne tőlük szabadulni, mert másokat sem tehetsz addig boldoggá (akiknek pedig nagyon fontos vagy), amíg te nem tisztítod meg az energiarendszeredet tőlük. Akkor tudsz tőlük elköszönni, ha tudatosítottad őket. Az év eleje óta nagyon erős gyógyító energiák vannak jelen, amelyek a családi energiákat gyógyulását is segítik. Ha végleg szabadulni szeretnél a téged kötő energiablokkoktól, akkor fontos, hogy megtisztítsd a saját energiarendszeredet, a csakráidat, és így magasabb tudatossági szintet érhetsz el.

Április 21-én egy olyan egy napos programra kerül sor, ami a szakrális vagy szexcsakránk tisztítását segíti elő.

 

EGY NAP ÖNMAGADÉRT

A SZAKRÁLIS CSAKRA gyógyítása, energiával feltöltése, és újraprogramozása

A szakrális vagy szexcsakra testünk energiarendszerének egy nagyon fontos pontja. Mindegyik az, de a szakrális csakra tisztítása, felszabadítása és energiával való feltöltése azért kiemelkedő, mert évszázadokig ehhez a csakrához és a szexualitáshoz rengeteg bűntudat, szégyen és megvetés tapadt. A csakrák a tudatosság kapui, és a szexcsakra nemcsak a harmonikus szexuális életért, hanem a teremtőerőért, kreativitásért, és az életerőért is felelős. A csakrák közül a párja a torokcsakra, mivel közvetlenül hatnak egymás működésére.

A csakra gyógyítása és harmonizálása által tehát visszanyerhetjük illetve megerősíthetjük élet-és teremtőerőnket, szexuális kisugárzásunkat, és mélyebb (szentségesebb) szinten élhetjük meg az intimitást, a szerelmet. Ugyanakkor nyíltabban, őszintébben, és bátrabban képviselhetjük véleményünket az élet bármely területén. Bölcsebben leszünk képesek kijelölni a határainkat, és képviselni azokat. Fizikai szinten a csakra tisztítása pedig maga után vonja a teljes szaporító szervrendszer gyógyulását, segíti az utódok nemzését és fogadását.

A nap részvételi díja: 12 500 Ft.

Ha jelentkezésed a szakrális csakra napra április 15 – ig jelzed, és befizeted a részvételi díjat, akkor 12 500 Ft helyett 10 500 Ft– ért lehetsz köztünk.

Korlátozott számban tudunk résztvevőket fogadni. Jelentkezni itt tudsz: jelentkezem@simratyogaworld.com, a tárgysorba kérünk, írd be: Egy nap önmagamért, az üzenet szövegeként pedig írd be: szakrális csakra – 2013. április 21.

A szakrális csakra nap programjáról itt olvashatsz bővebben!

Májusban a napfonat csakrával foglalkozunk. A napfonat csakra a sugárzó belső erő, az önbizalom, öntudatosság és az akarat központja. Ha a csakra nem optimálisan működik, akkor hiába vágysz dolgokra, hiába álmodod meg őket, a kivitelezésnél eltűnik az erőd, majd végül feladod. Győznek azok a szempontok, amelyek szerint túl nehéz, biztosan nem fog sikerülni, te ezt nem is érdemled meg, stb. Mások is megérzik gyengülő erődet, és ők is feladják, hogy segítsenek, támogassanak.

Hogyan változik meg az életed, ha meggyógyítod? Megtudod, ha részt veszel velünk az

EGY NAP ÖNMAGADÉRT

A NAPFONAT CSAKRA gyógyítása, energiával feltöltése, és újraprogramozásán.

A nap részvételi díja: 12 500 Ft.

Ha jelentkezésed a napfonat csakra napra április 15- ig jelzed, és befizeted a részvételi díjat, akkor 12 500 Ft helyett 8 800 Ft– ért lehetsz köztünk.

Korlátozott számban tudunk résztvevőket fogadni. Jelentkezni itt tudsz: jelentkezem@simratyogaworld.com , a tárgysorba kérünk, írd be: Egy nap önmagamért, az üzenet szövegeként pedig írd be: napfonat csakra – 2013. május 18.

A napfonat csakráról és a nap részleteiről olvass tovább itt!

Ha pedig mélyebbre szeretnél menni, és elvágni az összes kötést, ami visszatart a boldog, kiteljesedett élettől, akkor júniusban várunk a Földőrző tanfolyamon.

Munay- Ki 

Az inka beavatás

A Munay-Ki az inkák leszármazottjaitól, a perui Andok őshonos népeitől származó Kilenc Rítusú Beavatás. A Munay-Ki egy kecsua szóból származik, és azt jelenti „Szeretlek”. A Munay-Ki egy kilenc lépéses folyamat a múlt sérelmeinek gyógyítására: akár gyermekkori, akár előző életekben szerzett tapasztalatként hatnak jelenleg a személyiségre. A Munay-Ki megtisztítja a Fénylő Energia Mezőnket (Luminous Energy Field – LEF) az úgynevezett lelki salakanyagoktól, amelyeket a múltbeli traumák hagytak hátra. A sebek megtisztítása után, (amiket esetleg már sok élet óta cipelünk) szabadok lehetünk, hogy azzá váljunk, akik igazán vagyunk, az új emberi fajjá. A Fénylő Energia Mező (LEF) a szoftver, mely átprogramozza a hardvert, ami nem más, mint a DNS-ünk. Az átalakított DNS hozza létre új testünket, amely másképp él, gyógyul, és változik az idő függvényében, mint eddig.

Júniusban, másfél napos és két és fél napos tanfolyamokkal várunk társaimmal, attól függően, hogy mi a szándékod a beavatások energiájával a jövőben.

Minderről olvass tovább és jelentkezz itt!

 

Szeretettel várlak,

 

Arató Mónika 

Send this to a friend