A PROGRAM BETELT!

 

ARANYKORI PÁRKAPCSOLAT

 

Párkapcsolati elvonulás az Álomvölgyben

 

Pároknak és párkeresőknek

 

2021. május 28-30.

 

Május a szerelem hónapja. Akár párkapcsolatban élsz, és szeretnél új tüzet éleszteni benne, akár egyedül, de szeretnél felkészülten indítani egy új kapcsolatot, itt a helyed. Ne feledd, bár fontos a testiség, az igazi kapcsolatok szívbéliek, és megfelelő hozzáállással, némi praktikus, gyakorlati tudással mindkettőtöket egyre magasabbra emelhet.

Fel lehet-e éleszteni megszokássá vált kapcsolatokat? Fent lehet-e tartani a szerelem mámorító érzését hosszú éveken, akár évtizedeken át? Mikor van az a pont, ahol már nincs értelme ragaszkodni a régihez, és mire figyeljünk, ha a változás mellett döntenénk?  Felismerhetők-e jó előre a karmikus csapdák és buktatók? Ideális társ és ikerláng-kapcsolatok áldása/drámája és lehetőségei. Szeretetnyelvek és a testi-lelki érintés csodái…

Mindez kicsit távolabb a nyüzsgő világtól, az Álomvölgy Meditációs Központ termében vagy kertjében, finom ételekkel, kényelmes alvóhellyel, vidámsággal és esti tábortűzzel fűszerezve. Szeretettel várunk.

 

Az elvonulást vezetik: Balogh Béla és Arató Mónika

 

 

 

Arató Mónika * kundalini és yin jóga intstruktor, író, tanító

 

A párkapcsolatot a legmagasabb szintű jógának nevezik. A mai, rohanó és egyre gyorsuló világban valóságos művészet olyan párkapcsolatot teremteni, amelyben a felek nemcsak hogy jól érzik magukat, de emelik is egymást, és közösen valami még magasabb szintű dolgot adhatnak a világnak. Én mindig ilyen kapcsolatra vágytam, ezért évekig kutattam, kerestem, majd össze is foglaltam azokat a titkokat magam és mások számára, amivel boldoggá varázsolhatjuk az életünket. 13 éve tanítok, és a párkapcsolat témájában már több elvonulást, online kurzust, és workshopot tartottam, nagyon közel áll a szívemhez. Ezen az elvonuláson már az április 30-án induló egyiptomi Ízisz és Ozírisz elvonulásunk rezgése, tapasztalata és tudása is ott lesz velünk.

 

Balogh Béla * Író, spirituális tanító

 

Mindenkinek más területen van tanulnivalója. Számomra a párkapcsolat volt az, ahol talán a legtöbbet tévedtem, a legtöbbet tapasztaltam, és ennek következményeként a legtöbbet tanultam is. A választásokon sok múlik, és ha ott elvéted, a jószándék nem biztos, hogy elég. Ma már messziről felismerem, hogy egy lehetséges párkapcsolat milyen lehetőségeket, és milyen karmikus csapdákat rejt, ill. azt, hogy mire kell odafigyelni még akkor is, ha minden nagyon jól működik.

 

Kiket várunk?

 

Hölgyeket és urakat, egyénileg vagy párban.  

 

Az elvonulás semmilyen előképzettséget nem igényel!

 

Az elvonulás helyszíne:

 

Álomvölgy Meditációs Központ, Piliscsaba, Bérc utca vagy Panoráma utca 15.   Térképen itt nézheted meg!  

 

 

Megközelítés:

 

Autóval: Telekocsik megszervezésében segítünk Budapestről vagy Piliscsaba vasútállomásról! 10-es úton Piliscsaba, Templom térig, onnan balra Tinnye, Perbál felé, majd kb. 1,3 km után jobbra, Álomvölgy M1- felől Zsámbéki letérőnél Zsámbék-Tök-Perbál-Tinnye-Piliscsaba. Az Isten hozott Piliscsabán tábla után balra (elég nehezen észrevehető leágazás), Álomvölgy felé.

Tervezd meg az utat itt!

Vasút: Nyugatiból induló vonatok, Piliscsaba vasútállomásig. Onnan előzetes e- mailes egyeztetés esetén igyekszünk autóval segíteni.

Busz: 800-as és 8001-es járat az Árpád híd pesti hídfőnél lévő buszállomástól Piliscsaba „Iskola” megállóig. Onnan vagy gyalog, vagy e- mailes előzetes egyeztetéssel telekocsik szervezésében segítünk.

Parkolás: Az Álomvölgy Meditációs Központ belső parkolójában, valamint a Bérc utcában a bejárati kapu fölötti szakaszon.  

A Meditációs Központ honlapja: www.alomvolgykozpont.hu     

 

Szállás:

 

Elhelyezés összkomfortos mobilházakban, két ágyas szobákban.   Ha szeretnél egy ágyas szobában aludni, kérjük, jelezd (ennek van 10 000 Ft felára)!

4 személy jurtában tud aludni, így alacsonyabb összegű a részvételi díj (55 000 Ft). Ha jurtában szeretnél aludni, megrendeléskor írd be a megjegyzés rovatba a jurta szót, és felvesszük veled a kapcsolatot telefonon.

 

Étkezés:

 

Napi háromszori, bőséges vegetáriánus étkezés.   Lehetőség van vegán és gluténmentes étkezésre is! Kérünk, a jelentkezésnél jelezd igényedet!   

 

Az elvonulás programja:

 

Pénteken érkezés: 13:30. és 14:00 között. A program 15:00- kor kezdődik. Vasárnap a program 15 óra kürül ér véget.

A program tartalmaz tanításokat, egyéni és páros gyakorlatokat, meditációkat, kundalini és yin jógát. A részletes programot minden résztvevő számára előre megosztjuk.

 

Részvételi hozzájárulás:

 

59 000 Ft/ fő  

 

Fizetés:

 

Jelentkezéskor 30 000 Ft előleg bankkártyás fizetéssel, vagy átutalással. 29 000 Ft-ot a program kezdetekor a helyszínen.  

 

A részvételi díj tartalmazza az elvonulás teljes költségét!

 

Ha hív az elvonulás, jelentkezz itt!

 

 

 

 

Szeretettel várunk!      

 

Send this to a friend