áramlásbanAz áramlás az elengedést, és a megérkezést is jelenti, mely pillanatról pillanatra változik. Mindig búcsúzol valamitől, és érkezel valahova.” – Lélekcsemegék

Ha olyan dolgokban vagyunk benne, amelyek töltenek, és egyeznek azzal a rezgésszinttel, amelyek táplálnak, és előre visznek, akkor könnyedek vagyunk, és nagyon élvezzük azt, amit csinálunk. Ha nem a könnyedséget tapasztaljuk, akkor érdemes megnézni őszintén az érzéseinket. Ha alaposan kutatunk a belső világunkban, mindig megtaláljuk a választ arra a kérdésre, hogy mit kell elengednünk, ami régi, és visszahúz. Ezután már csak bátorságra, és a ragaszkodás elengedésére van szükség ahhoz, hogy a nehezítés valóban kilépjen az életünkből. Ha megtörtént az elengedés, utána következik egy kis csend, és ha ekkor a belső nyugalmadat megtartva bizalommal tudsz létezni, akkor megérkezik az új is, ami emelni fog.

Mi a bizalom? Ugyanaz, mint a szeretet. Amikor a figyelmed fókuszát tudatosan annak adod, amit szeretnél, ahelyett, amit nem szeretnél. A figyelmed tudatos fókusza mellett pedig ott van a jóérzés a szívedben, hogy minden a legnagyobb rendben történik, és minden elérkezik a maga idejében. Valójában ennyi a teremtés. Minél többször sikerül a szeretetet választani és a bizalmat, annál hamarabb vonzod be, amit szeretnél.

Női workhsop a szépségértMagam is elengedtem nemrég valamit, ami már úgy éreztem elfáradt, és megnyíltam a friss energiáknak. Érkezik is jócskán finomság. Köszönet érte. Ilyen finomság volt a Valentin napon tartott Női workshop a szépségért, ragyogásért, és kecsességért. Ragyogtak is a lányok a program végén. Nagyon finom érzések voltak végig a szívemben, és könnyedséget érzékeltem. Valós áramlást, flow élményt, amiben jó lenni, és az ember nehezen jön ki belőle. Igyekszem  a mindennapokban is megtartani az érzést, mert annyira finom. Ez azonban elengedés nélkül nem megy. Neked mit érdemes most elengedned, hogy tovább léphess?

Folytatódik tovább a workshop sorozat. A következő női workshop március 29-én lesz, 14-től 19 óráig, a tökéletes testért, és az ellenállhatatlan kisugárzásért. Már most beírhatod a naptáradba, a következő blogban írok róla.

Amire viszont addig is várlak, az két nagyon izgalmas, és gyönyörű program március második hétvégéjén.

Szombaton, vagyis március 8-án találkozunk először

a ’ Belső erő’ meditációs iskolában,

meditáció

ahol a meditáció lényegét érheted meg, és gyakorolhatod. Megtanulod az elmédet olyan rezgésszintre juttatni, amit kontemplációnak hívunk, ami nem más, mint a lélekinformáció befogadása, és transzformálása a személyiségedbe. Eredményeként megtapasztalhatod, hogy hogyan fejlődik, és válik életed vezérlőévé az intuíciód, a belső hangod, a belső mestered. Ha így élsz folyamatosan inspirált, és lelkes (vagyis lélekkel telt) vagy, és az életed egy sokkal magasabb szinten teljesedhet ki, mint amit ésszel bármikor is kitaláltál magadnak.

Élj hát ezzel a lehetőséggel, és jelentkezz a ’Belső erő’ meditációs iskolába. Használd ki az utolsó kedvezményes lehetőséget. Most fizetési könnyítést is felajánlunk a részvételi díjra.

Olvass tovább a program részleteiről itt!

Március 9-én vasárnap szeretettel várlak a

Workshopra a bőség és anyagi biztonság megteremtéséért.

bőségteremtés

Ezen a workshopon:

• beazonosítjuk és elengedjük a régi, korlátozó blokkokat és mintákat

• elképzeljük, és megteremtjük új önmagunkat

• újjászületünk és megerősödünk életünk új, választott minőségében

• speciális jógagyakorlatokat végzünk a Kundalin jóga hagyományából

• transzformáló hangokat, mantrákat, és shabad gurukat zengetünk a várt, nagy pénzösszeg bevonzására

• támogató körben egymást erősítjük

A maximális létszám korlátozott, a jelentkezés sorrendjében tudjuk a jelentkezőket regisztrálni!

„A jólétben élő embernek van néhány jellemzője. Az ilyen ember számára a gazdagság önmaga nem alapvető cél. Úgyis megtörténik. A jólétben élő ember nem gyűjt vagyont, hanem a vagyonok vagyonát gyűjti. Mindegy, hogy milyenek a körülmények, a jólétben élő ember teremt, átad és teljesít. Állandó egyensúlyban cselekszik mindenféle nyomás és hiányosság esetén is. Ez ilyen ember nem bocsátja áruba személyisége vagy önazonossága értékeit semmilyen átmeneti előny kedvéért. Mindig emlékszik a Végtelen lehetőségére és jelenlétére minden emberben. Kitartó, elkötelezett és tudatos. Az ilyen ember számára a jólét olyan természetes, mint a lélegzetvétel, olyan korlátlan, mint az elme, és olyan közvetlen, mint ez a pillanat.” Yogi Bhajan

A workshopról itt olvashatsz bővebben és jelentkezhetsz is!

 

Szeretettel,

Arató Mónika

Send this to a friend