Tavasszal kezdtem az áramlás energiáját mélyebben megérezni. Akkor elindult Az Élet áramlása jógaóra sorozat. Az áramlást nekem kicsit nehezebb volt kezelnem, mert van bennem ragaszkodás is bőven. De aztán jött sok belső hang, jövőbe látás, és engedtem, hogy legyen. Menjen, ami távozni akar, jöjjön, ami érkezni akar. A távozások egy része fáj, ezt gyógyítom, és alakul át megengedéssé, elfogadássá, még hálává is.

Az áramláshoz valahogy kapcsolódik a bennünk élő művész kibontása is. Ha megengedésben vagyunk, kevésbé akarunk koordinálni, akkor nagyobb belső tér jön bennünk létre, kreatívabbak leszünk, kitágulunk, és ebbe a térbe több inspiráció érkezhet. Jó, ha ebben a folyamatban vannak társaink, akik segítő kezet nyújtanak, akikkel együtt gondolkodhatunk, teremthetünk. Áldás az ilyen állapot.

Vannak természetesen félelmeink is. Ha szembe merünk velük nézni, akkor elvesztik a hatalmukat felettünk, és szabadok lehetünk.

 

„ Senki nem szabadulhat a félelemtől. Csak annyit tehetünk, hogy igyekszünk másképp felfogni, kísérőknek, társunknak tekinteni izgalmas kalandjainkban… Ne múljon el a napod kockázat nélkül- kockáztass merészen, apróságot bár, de olyat, ami ha bejön, örülni fogsz, hogy volt merszed megkockáztatni.”
Susan Jeffers

 

A valóban alkotó művészek elengedik a tökéletesség iránti igényüket. Illetve meg merik kockáztatni, hogy bár a tökéletességre való igény bennük van, még akkor is belefognak folyamatokba, ha nem látják teljesen előre minden részletét, de a lélek hívása erősebb a kontroll iránti igényüknél. Ezzel a hozzáállással tapasztalhatunk többet, és mélyebbet önmagunkról és arról, ami rajtunk keresztül így meg tud születni.

Az áramlás öröm, és jelenlét is egyben. Ebben az állapotban az elménk jó helyen van: a szívünket szolgálja. Nem áll ellen, nem blokkol, hanem a szív alárendeltjeként megvalósít, kivitelez. Felszabadultak vagyunk és mosolygunk.

 

Ezt az állapotot fogjuk megtapasztalni Az Élet művészete kundalini jóga és tánctáborunkban augusztus 12. és 16. között Bölcskén, a Szent András kastélyban.

 

  • Szeretnéd tapasztalni a kundalini jóga tudatosság emelő hatását?
  • Jó lenne felszabadítani a testedet és megtapasztalni saját bölcsességedet, csak az által, hogy teret engedsz ennek az Autentikus Mozgáson keresztül?
  • Jó lenne, ha jobban értenéd a tested működését, és a belőle felszabadítható szabad tereket jobban érzékelhetnéd? Szeretnéd, ha a szabad terekben megjelenhetne a spontaneitás és a kreativitás?
  • Szeretnéd megtapasztalni a saját hangodat a mantrák emelő erején keresztül? Minden művész a saját hangján szól.
  • Szeretné 5 napot eltölteni felszabadultan, mosolyogva, szívből megnyílt emberek között?
  • Szeretnéd tapasztalni a gyönyörű természet támogató, relaxáló energiáját?
  • Szeretnéd finom, szeretettel készített ételekkel táplálni az ízlelő bimbóidat, és az egészségedet?

 

Most többféle kedvezmény elérhető, vadonat újak is (egyéni, páros, csoportos). Akár 30 000 ft-tal kedvezőbb áron is részt vehetsz az elvonuláson.

 

Még 6 fő számára van helyünk!

 

Jelentkezz most! Olvass tovább a programról, és a július 27- ig elérhető kedvezményekről itt!

 

                 

 

 

 

 

 

Send this to a friend