április 1Írta: Nam Hari Kaur

Fordította: Simrat Kaur/Arató Mónika

Eredeti angol verzió: https://www.3ho.org/numerology-forecast-april-2015-stabilize-journey-ahead

Teljesítmény eredmények és kommunikáció

2015 átfogó száma a 8 (2 + 0 + 1 + 5 = 8), és a 8 az erő, és a hatalom száma.

Sokan tapasztalnak hatalmi harcokat, erőt, a munka, a személyes kapcsolatok területén, és talán még önmagukban is.  Az erőt megváltoztatni egy rossz szokást, az erőt felszólalni az igazságtalansággal szemben a munka területén, vagy az erőt, azt mondani valakinek, „Te nem tudsz velem bánni, és azt várod, hogy mégis szeresselek?”

Áprilisban meg kell találnunk a szavakat, a megfelelő szavakat, hogy a kommunikációnk hatékony és precíz legyen. A 4-es szám képviseli szavakat, az 5 a kommunikáció, a 6-os a projektív psziché, és a 7-es a hang. A 8-as a prána, vagy életerő a kommunikáció mögött, a 9-es vagy a potenciális finomság, vagy a potenciális intenzitás a szavak mögött. Mindannyian találkozunk kommunikációs problémákkal ebben az időben, és gyakran úgy érezzük, mintha a másik személy nem hallana minket.

A 4-es szám testesíti meg a kitartás, az együttérzés és a semlegesség témáit. Könyörületesnek lenni nem azt jelenti, hogy engedjük, hogy átgyalogoljanak rajtunk. A növekvő mentális instabilitás miatt a bolygón, az intuíciód kell, hogy figyelmeztessen, ha itt az ideje, hogy megszakíts egy beszélgetést.

„Amikor a környezet azt tudatja veled, hogy többé már nem vagy szentesítve ott, ideje, hogy menj.”

Ez az állítás rezonál a 2, 6, és 8 számokkal, mivel felismeri a határok, az önbecsülés, és az energia fenntartásának szükségességét. Április próbára tesz minket ezeken a területeken. Lehet ez egy rés áthidalása, ahol egy félreértés volt, vagy a kommunikáció teljes megszűnése, amely arra ösztönöz bennünket, hogy teljesen megváltoztassuk a tervet.

Együttműködés és új kezdetek

Sok emberben van jelen az érzés, „Én nem akarom többé ezt tenni.” Ahogy haladunk a tisztulás folyamatán át, lesz egy energiahullám a bolygón, amely elhozza az új kezdetek lehetőségét. Ezek az új kezdetek részben az együttműködésben fognak megnyilvánulni más hasonló gondolkodású egyénekkel. Azon keresztül, amit Yogi Bhajan az intelligencia kollektív medencéjének hívott, ma már van egy megnövekedett képesség arra, hogy kapcsolódjunk más, hasonló mentalitású, és a szándékú emberekkel. Az angyalok lépnek fel a segítségünkre, mert túl sok minden megy rosszul a világban, és szükséges, hogy elindítsunk egy új hajtóerőt a pozitív változáshoz.

Ahogy a mondás tartja: „ Erő és biztonság van a számokban.” A 12-es szám jelenik meg az alap számításban ebben a hónapban, és a 12-es a törzs, mint testrész, és a kollektív kreativitás száma. Bárhol is áramlik a szenvedélyed és az inspirációd, próbálj meg csatlakozni máshoz vagy másokhoz, hogy egy nagyobb áramlást hozzatok létre. Sok  harag enyhülhet, ha megújult céltudatosságot kezdünk érezni az életben. Ennél is nagyobb jól-lét élmény érhető el, amikor a céltudatosság hatékonysággal kapcsolódik.

Érzelmi egyensúly

Mindannyian hatékonynak szeretnénk érezni magunkat, és azt, hogy hatalmunk vagy irányításunk legyen a dolgok felett. Amit valóban az irányításunk alatt tarthatunk, az a saját érzelmi egyensúlyunk.

A 4-es számú április lehetővé teszi az ön-átalakítást az önszereteten keresztül. Amikor szeretjük magunkat, a megfelelő frekvenciát hozzuk létre, hogy bevonzzuk a spirituális segítőtársainkat és társteremtőiket.

Mivel 4-es szám a doboz vagy a kocka száma, annak is az ideje, hogy „ a dobozon kívül gondolkodjunk.” Egy egyszerű dolog, amit megtehetünk, még akkor is, ha soha nem tettük korábban az, hogy egy kertet ültetünk. Akár egy udvaron, vagy egy ablakpárkányon lévő virágládába ültess néhány magot, és öntözd őket. Mondd magadnak, ahogy nézed, hogy magok kihajtanak, „A dobozon kívül mozgok.” Vagy: „Képes vagyok növekedni, és az energiám képes a dolgokat növekedtetni.”

Van egy belső vágy minden élőlényben, hogy kényelemben éljen, gondoskodjanak róla, ki legyen szolgálva. Felnőttél, azt szeretnéd, ha az Anyatermészet vigyázna rád, és hogy a Mennyei Atya melletted álljon, ezért akarsz spirituális lenni.”- Yogi Bhajan

Április 4-én Telihold van, majd utána következnek a húsvéti ünnepek, az újjászületés ideje. Ha szeretnél hozzéférni az erődhöz áprilisban, és rendet tenni az életedben, akkor nagyon fontos, hogy megőrizd az érzelmi egyensúlyodat.

Ennek érdekében készítettem el Pargat Singh barátommal a „Harmatcsepp meditációt a belső békéért”. Ez a 22 perces meditáció segít abban, hogy visszatalálj a középpontodhoz, hogy elérd tágabb énedet, és ezzel tágabb valóságodat. Megnyugatja az érzelmediet, így hatékonyabban tudsz majd kommunikálni.

Április 4-én, Teliholdkor küldjük ki minden jelentkezőnknek a meditációt, és utána április 25-ig még elérhető. Ha április 4-én szeretnéd megkapni, akkor fontos, hogy mihamarabb jelezd a megrendelésedet itt!

Hallgass bele 2 percben a 22 perces meditáció hangulatába:

A gerinced, a tested tartóoszlopa eszköze annak, hogy kapcsolódj a Földanya energiájához, és hogy elérd a Mennyei Atyát. Húsvét után az életünk egy új szakaszba lép, feltámad a teremtőerőnk, és tudatosabban álmodhatjuk meg, és változtathatjuk valósággá mindazt, amit szeretnénk. Annak érdekében, hogy a tested, szellemed rugalmas legyen a gyorsan változó valóságban, hogy egészséges és fiatal maradj, és hogy legyen tartásod, egy új, négy alkalmas csoport indul április 7-én kedden.

A rugalmasság és fitalság megőrzése

4 alkalmas kundalini jóga nyitott csoport

Rugalmasság kundalini jóga program

A korunkat a gerincünk rugalmasságán tudjuk mérni. Maradj rugalmas, és fiatal maradsz!- tartja a kundalini jóga tudománya. A csoportban a gerinc rugalmasságát fogjuk fejleszteni négy együttlét alatt. A gerinc jó egészségi állapota és rugalmassága alapvető a jó testi és lelki komfortérzethez. A program alatt az összes gerinccsigolyát stimuláljuk, és minden csakra kap egy energialöketet. Mivel minden csakrára hatunk, így a belső szerveinket is felfrissítjük, illetve a csakrákhoz tartozó életterületek újra rendezés alá kerülhetnek. Tisztább mentális állapotot fogunk elérni, a gyakorlatok javítják az elme működését, és a memóriát.

A csoport találkozási időpontjai keddenként 18 órától 20 óráig (vagy csütörtökönként a 18.45.-től kezdődő órákon):

1. 2015. április 7.

2. 2015. április 14.

3. 2015. április 21.

4. 2015. április 28.

Helyszín: Budapest, 2. kerület, Jurányi Ház, Jurányi u. 1-3. Műhely Alapítvány terme- kedden.

Csütörtökön a 12. kerület, Arató köz 1-ben 18.45.-től 20.45-ig megy párhuzamosan a program.

A csoport részleteiről olvass tovább itt! Szeretettel várlak!

Ki lehetnél? Mi teremthetnél? Amit teremtettél be tudnád-e fogadni?

Végtelen Rugalmasság helyreállítása és Rezgésharmonizáló Access Body kezelés

Végtelen rugalmasság Access body

A végtelen rugalmasságod helyreállítása azt szolgálja, hogy könnyebben teremthesd az életed, és a rezgésed is meglehessen a befogadásához. Ez feloldja a rugalmatlanságot, amit a testünk, és az energiarendszerünk magára vesz, mint normális emberi öregedési folyamatot ezen a bolygón. A kezelés megteremti a lényünk rugalmasságát, ugyanúgy, mint a testünkét.

A rezgésharmonizáció egy nyugodtabb és átfogóbb kiterjedést enged számodra, körkörösen, bármely irányba. Így nem maradnak rejtve előled információk, lehetőségek a változásaiddal, változtatásaiddal való összekapcsolódásra.

Térben tudsz gondolkodni, látni, élni, választani, szűk határok, skatulyák, berögződött, lefagyott állapotok helyett. Lényege a lényed teljességének megnövelése, azaz eredeti állapotának észlelése, visszaállítása, és ismételt használatba vétele. Ennek hatására terjednek ki a lehetőségeid határai, és épülnek le nehézségeid falai. Akusztikus lényként hamarabb funkcionálhatsz éber tudatosan, mint kontrollból. A kontroll mindig egy csomó energiádat veszi igénybe, míg az éber tudatosságra váltott akusztikus funkcionálásod egyre inkább élvezni tudja az életet, azáltal, hogy éppen akkor reagál, amikor számára megfelelő a helyzet. Ez egyben elégedettséget, és egyre stabilabb kiegyensúlyozottságot teremt a testedben, tudatodban.

Közben pedig megnézzük, hol vagy elakadva a teremtőlehetőségeidben, bármilyen életterületen jelentkezzen is, és erre tisztítunk és oldunk.

A kezelés ideje kb. 1,5 óra. Hozzájárulás: 10 000Ft

A következő időpontokban tudunk találkozni áprilisban:

Április 14., 21. és 28. kedd. 14 óra

Április 9.,16.,23.,30. csütörtök 14 óra

Ha szeretnél kezelésre jelentkezni itt léphetsz velem kapcsolatba!

Lehetőség van arra is, hogy Végtelen rugalmasság helyreállítása és rezgésharmonizáció és az Access Bars kezelést is megkapd egyszerre. Ebben az esetben 22 000 Ft helyett 18 000 Ft a két kezelés díja együtt. Az időtartam 2,5 óra.

Jelentkezi itt tudsz, a tárgymezőbe írd be kérlek: Rugalmasság és Bars

Az Access Bars kezelésről itt tudhatsz meg többet!

Az április hónapra ajánlott szívcsakra meditáció április 4-én, Teliholdkor küldöm ki a blogértesítőben.

Kellemes ünnepi készülődést kívánok!

Simrat Kaur/ Arató Mónika

ਸਤਿ ਨਾਮੁ 

Send this to a friend