Írta: Naam Hari Kaur ( Forrás)

Fordította: Simrat Kaur (Arató Mónika)

Ez nem egy pihe- puha előrejelzés, így gyorsan kapcsold be a biztonsági öved. Soha nem jó tragédiában időzni, és mégis leállítottam a zenehallgatást a hírre, hogy az a két tizenéves, aki túlélte a Parkland High School-i lövöldözést 2018- ban, öngyilkos lett ugyanazon a héten, idén márciusban.

Mi történik, és mit hiányolunk mi, mint társadalom és kultúra, hogy ilyen kétségbeejtően cserbenhagyjuk a fiatalságunkat? Merre tartunk, mint emberiség, amikor az emberek többé már nem ülhetnek biztonságosan a templomaikban?

Ezek hatalmas kérdések, amelyekre nem könnyű válaszolni, és mégis, mindennek a gyökere egy hasonló rezgés. És ennek a rezgésnek a lényege a következő: „Te most hallani fogsz engem.”

Az emberek fájdalma, és a szűnni nem akaró tehetetlenségük, hogy enyhítsék ezt a fájdalmat, a hajtóerő az ön- vagy másokra irányuló pusztítás mögött. Először a belső nyugtalanságot kell csillapítanunk, mielőtt hatékonyak lennénk másokkal, és április hónap az ideje, hogy kiegyensúlyozzuk a saját pszichénket.

Azon képességed, hogy minden szinten biztonságosan navigálj ebben a hónapban, leegyszerűsödik arra a képességre, hogy egyensúlyban tartsd az 5- ös számot. Április szívszáma az 5- ös, a 14-es számon keresztül (4- es hónap+ 10-es ajándék szám (2019- ből a 19) = 14= 5) A 14- es szám negatív polaritása a durvaság a kommunikációban és a fizikai erőben is potenciálisan pusztító.

Az 5- ös a fizikai testet is megjeleníti, és hogy hol választasz helyet magadnak. Ez nem egy jó hónap az egzotikus utazási célokra; tartsd a dolgokat biztonságban és közel az otthoni bázishoz.

A Transzformáló szám erős hatással van itt, és a 14- es Transzformáló szám a 6- os (10-4=6). A 6 –os szám a tűz elem, így légy óvatos, ne hagyd a dolgokat felhevülni az élet bármely területén. „Sugározz és hajolj el” ez lehet egy jó mottó mostanra, mivel amikor a 14- es negatívba fordul, akkor harc elé nézhetünk.

Mivel mindig keressük a módszereket, hogy emeljük a személyes állapotunkat és világ helyzetét, fontos, hogy megjegyezzük, hogy a 6- os szám jelenti az Ima Erejét és a meditációt is.

A Tarts lépést az idővel meditáció egy jó eszköz, hogy emelkedett maradj, és magasan tarts a kivetítő pszichéd frekvenciáját. Jobban fogod tudni tartani a saját tered, és eligazodni a külső világodban, ha ez a mantra benne van az aurád mezejében.

Vannak olyan idők az életben, hogy bátor merészséggel és magabiztosan cselekszünk, és vannak olyan idők, amikor a legjobb várni, és engedni, hogy a dolgok eljöjjenek hozzád. Április hónapja inkább a „ várj és lásd meg” ideje, egy idő, hogy megengedd bizonyos erőknek, hogy „kijátsszák” magukat, mielőtt tisztább idők válnak elérhetővé arra, hogy nagyszabású tervek gyökeret eresszenek.

Van néhány jó hír ebben az előrejelzésben, és ez az, hogy 2019. május, június és július hónapjainak gyorsított kapcsolódásuk van a tervek megvalósuláshoz. A dolgok nagyon gyorsan fognak történni, és nagy szinkronitásban ebben a három hónapban. Mind a három hónap kiváló a házasságkötésre és az új üzleti vállalkozásokra egyaránt. Jó a világ körüli utazásra is.

Oké, most menjünk vissza a rossz dolgokhoz. Van 6 olyan nap ebben a hónapban, amelyek különösen kellemetlenek, ezek a 4-e, 10-e, 13-a, 19-e, 22-e, és 28-a. Minimalizáld és maradj ki az összetűzésekből ezeken a napokon, mivel extra izgatottság van a levegőben. Végy egy csendes pillanatot, hogy leülj és imádkozz a békéért a világban, tarts teret a nyugodt és tudatos megoldásért.

Az élet ezen napjainak sikere azon múlik, hogy hogyan tartjuk meg a terét az elektromágneses mezőnknek. Mennyire vagyunk éberek a saját tudatalatti, rejtett igényeinkre a kezdeti, jó szándékú gesztusok mögött, és miért lehet szükségünk továbbhaladni ezen az új kapcsolaton.

Van egy rejtett ékkő a törmelék között, és ez a rejtett kincs abban a képességedben van, hogy megfogd az ismétlődő mintát, mielőtt az újra elkezdődne. A képesség, hogy felismerd az ajándékot ebben, és hogy megtedd a szükséges kiigazításokat, a biztonsági politikád, hogy az előtted álló jószerencse felé haladhass.

Itt egy jó példa az időben nyakon csípett mintára. Mondjuk, mindannyian izgatottak vagytok a péntek esti teliholdas hangfürdő miatt a Bliss Tree jógaközpontban. Már előre kifizetted, és készen állsz az indulásra. Majd, ezen a péntek délutánon az autód nem indul, és hirtelen pánikba esel, hogy hogyan fogsz erre az esti eseményre eljutni. Aggódva felhívsz két olyan embert, akiről tudod, hogy mennek, kérdezve, hogy csatlakozhatsz-e hozzájuk. Van egy majdnem azonnali válasz az egyiküktől, de ugyanakkor amikor hallgatod a hangpostáját, azt gondolod: „Valami nem stimmel itt.” Nem várva a másik barát visszajelzésére, vállalkozol a szóban forgó együtt utazásra. A legszebb fehér szerelésedben állsz a járda szélén, kezedben a jógamatracoddal, amikor a barátod felvesz, hogy elvigyen az egészség és gyógyulás birodalmába.

Csak egy baj van, ahogy leülsz mellé az anyósülésre, megüt a harag mérgező hulláma, ahogy a semmirekellő férjéről ventilál, és közli, hogy oh, ő már készen áll a válásra. Miután már 30 perce ezt hallgatod, úgy érzed, legalább 5 hangfürdőre lenn szükséged, hogy megtörd ezt az energiát. És most már magadat bántod, hogy miért nem hallgattál az első, zsigeri megérzésedre, mert ha egy picit tovább vártál volna, akkor a másik barátoddal utazhatnál, aki 15 perccel később visszahívott.

Időnként ez kemény edzés, higgy nekem, megértem. És mégis ez az egyetlen lehetőség, amivel fenntarthatod önmagadat és a belső egyensúlyodat.

Az életrajzok nagy rajongója vagyok, és gyakran keresem híres emberek történetét a Youtube- on. Egy rálátás ad nekem az életükr, és arra, hogy mennyi időbe telt elérniük valamit. Az egyik kedvenc Maya Angelou- é, a nagyszerű amerikai költőnőé. Őt a nagymamája nevelte fel, mivel az édesanyja nem tudta őt gondozni. Nehéz gyermekkora ellenére, Mayát bátorító szavakkal táplálták. Ez hatalmas érzelmi forrást és spirituális támogatást adott számára, amire felnőtt korában támaszkodni tudott.

A gyermekeinknek szüksége van a hit, bátorítás történeteire, és vízóra, így lehet egy referenciapontjuk, amihez igazodhatnak, amikor a dolgok keményre fordulnak. Ők a jövő, és Maya saját szavaival:

 

“ A gyermekek, akiknek egyszerű történeteket olvasunk, vagy hálásak lesznek, vagy nem, de minden egyes áldás, amit nekik adunk, erősíti világunk pilléreit.”-Maya Angelou

 

 

Send this to a friend