Édesanya„ Anya csak egy van.”- szól a mondás. Sokan fordulnak hozzám azonban olyan kérdéssel, hogy kit tekintsenek Édesanyjuknak, kinek bocsássanak meg, ha valójában a nagymama vagy valaki más nevelte őket, mert az édesanya ezt nem tudta megtenni, mikor szükség lett volna rá. Az édesanyához fűződő kapcsolatunk, különösen életünk első hét évében alapvetően meghatározza az életünket, az önértékelésünket. Egészen addig így van ez, amíg tudatosan rá nem látunk a közöttünk lévő viszonyra, azokra az anyai mintákra, amelyek építőek, és támogatóak, és azokra melyek gátolnak a fejlődésben. Abban az esetben van lehetőségünk az életünkön, a kapcsolatainkon, különösen a párkapcsolaton változtatni, ha tudatosan ránézünk arra, hogy milyen érzelmi és gondolati mintákat őrzünk édesanyánkkal kapcsolatban, és megbocsátunk neki.

A megbocsátás lehetővé teszi, hogy szabaddá váljunk. De miért ilyen fontos ez? A köldökzsinór elvágásakor az anya és a gyermek aurája elkezd különválni. A fiúgyermek megtapasztalja aköldökzsinor polaritást maga, mint férfi, és anyja, mint nő között. Ennek a polaritásnak az első megtapasztalása a különválás. A különválás érzete után a vágyakozás következik. Egy fiatal fiúgyermek bálványozhatja az anyját. Amikor egy kicsit idősebb lesz, az anyja azt mondja neki: „Te a fiam vagy. Én nem vagyok a feleséged. Ő a férjem. Te a fiunk vagy.” Szembesülnie kell azzal, hogy elválasztódott az anyjától, és ezt meg kell oldania. Meg kell oldani azt, hogy a maga önvalójában külön identitás, és meg kell tanulnia, hogy hogyan működjön ebben a helyzetben.

Az anya és leánygyermeke közötti kapcsolat akkor lesz gyengébb, ha az anyának önértékelési problémái vannak, vagy nem fogadja el a gyermeket. Ez a programozás számos kultúrára jellemző elméletben gyökerezik, mely szerint a nőnek fiút kell szülnie ahhoz, hogy a férj kívánságát vagy saját jövőbeni biztonságérzetét kielégítse. Ha egy nő egy leánygyermeket szült, és elutasítja azt, a leány számos problémával fog konfrontálódni az önértékelés terén.

Ha azonban elfogadjuk azt a feltevést, hogy a lelkünk nem véletlenül választotta az édesanyánkat, a szüleinket, akkor lehetőség van arra is ránézni, hogy mit ad számunkra ez a kapcsolat, és mire tanít. Hogy az élet milyen csodákra képes, azt jól érzékelteti, hogy milyen gyógyulások zajlanak a családom életében. Anyukámnak ez az év számos, eddig nem eléggé komolyan vett, vagy nem ismert betegséget hozott. A napfonat és szívcsakrához kapcsolódó szervek voltak ebben a folyamatban érintve. A tünetekre való rálátás, és a gyógyításuk azonban lehetővé tette, hogy elkerüljön életveszélyes helyzeteket, és hogy meghosszabbodjon az egészségesen, felszabadultan élhető éveinek száma.

Hálás vagyok azért, hogy az anyukám most már erősödik és gyógyul. Ezzel párhuzamosan bennem spirituális szinten történik a gyógyulás az említett két csakrában. Még mélyen benne vagyok, de érzem, hogy ahogy az Édesanyám gyógyul, úgy fejlődök én is. Számomra is csodálatos megfigyelni ezt a szinkronicitást. A folyamat pozitívan hat mind a két lányomra, a velük való kapcsolatomra és a párkapcsolatomra is. Hatunk egymásra, és a gyermek fejlődése, gyógyulása visszahat az Édesanyára, a szülőkre, és a családba születő gyermekekre is.

önbecsülésMost augusztus 8-án, az Anyaistennő havában újra indul a Kiteljesedés 2.0 webkurzus, amely segítségével egy magasabb szeretet- szinten magadhoz ölelheted Édesanyádat, és megbocsáthatsz neki.

A kurzus egy 40 napos utazás, amely során minden nap küldök számodra egy feladatot, amely automatikusan eljuttat az Édesanyáddal kapcsolatos megbocsátásig. A megbocsátás rajtad keresztül, mint a Forrás megtestesülésén, eszközén keresztül történik, a szívedet kinyitva, és megtisztítva. A feladatok nem igénylik azt, hogy szenvedj, nem igénylik azt, hogy a fájdalmas múlton merengj. A mában, az elmédet lecsendesítve, a szívedet megnyitva, a szereteten keresztül juttatnak el a vágyott állapotba. Minden reggel érkezik hozzád egy rövid feladat, amelyet bármikor a nap folyamán elvégezhetsz. Lesznek napok, mikor a feladatok csak néhány percedet igénylik, és néha lesz olyan is, amikor fél órát is érdemes a feladatra fordítanod. Azért, hogy letisztítsd az életedet, nem is olyan nagy időráfordítás, igaz?

A kurzus számodra is egy kaland lesz, Édesanyád pedig annyit fog észrevenni, hogy valami változik, könnyebbedik, és boldogabb lesz az élete, mint korábban. Kettőtök kapcsolata pedig új formát vesz. Természetesen el is árulhatod neki, hogy éppen miben vagy benne, de szerintem ezt csak akkor tedd meg, ha észlelni kezdi, hogy valami változik, és rákérdez.

A kurzus 2014. augusztus 8-án indul!

Mi szükséges hozzá?

• Számítógép

• Internet kapcsolat

• e-mail fiók

• Te

Mit ad számodra, ha részt veszel rajta?

 • Édesanyád és Te is könnyebben és boldogabban tapasztalhatjátok meg az életet.
 • Könnyebb lesz a kommunikációtok.
 • Jobban el tudod majd fogadni, és szeretni önmagadat.
 • Az emberi kapcsolataid harmonikusabbá válnak.
 • Békét és harmóniát teremthetsz a párkapcsolatodban, vagy könnyebben megteremtheted azt, ha jelenleg nincs.
 • Gyógyul a nőiességed, vagy ha férfi testben élsz, a női oldalad.
 • Könnyebben észreveszed, és elfogadod az örömteli pillanatok ajándékait az életedben.
 • Könnyebben meg tudsz nyílni az örömnek, és felszabadultabb leszel.
 • A befektetett szeretetenergia a gyermekeid életét is terhektől mentesebbé és boldogabbá teszi.

„ A célom megélésének sikere attól függ, hogy milyen mértékben vagyok képes megbocsájtani a szüleimnek és integrálni őket. A célunk megélése nem feltétlenül azt jelenti, hogy mit teszünk, hanem inkább azt, hogy kik vagyunk. Amilyen mértékben megbocsátunk a szüleinknek, és adunk nekik, annyira szabadulunk fel az ajándékozás által, és annyira érjük meg, hogy mi is a célunk. Ha egyensúlyba hozzuk a szüleinket, hogy mindkettőjükkel egyenlő szeretetben, és harmóniában legyünk, akkor lehetővé tesszük önmagunk számára, hogy integráljuk azokat a pszichológiai pólusokat, amelyeket a mi életünkben képviselnek. Ha megbocsátunk nekik és egyensúlyba hozzuk az irántuk érzett szeretetünket, az lehetővé teszi, hogy egyensúlyban legyenek a kapcsolataink (anya), a munkánkkal (apa). Miközben integráljuk a szüleinket, megtaláljuk azt a kincset, amelyet ők jelentnek számunkra, és egyre kreatívabbak leszünk. Amilyen mértékben integráljuk a szüleinket, annyira terjesztjük ki magunkat feléjük.”- Chuck Spezzano

A webkurzus részvételi díja:

Alapcsomag: 8 000 Ft, vagyis 200 Ft/feladat, amely tartalmazza a 40 feladatot mindennap e-mailben küldve.

Személyes csomag: Ha úgy érzed, hogy jó lenne, ha személyesen támogatnálak, erre is van lehetőség. A 40 nap alatt 4- szer fordulhatsz hozzám kérdéssel e-mailben. A személyes csomag díja 8 000 Ft+ 4 000 Ft, azaz 12 000 Ft, amely tartalmazza a 40 nap feladatait + 4 válasz e-mailt tőlem a kérdéseidre

Jelentkezni itt tudsz, a tárgymezőbe kérünk, írd be: Kiteljedés 2.0 alap vagy személyes csomag, attól függően, melyikre jelentkezel! Jelentkezéseket augusztus 7. dél 12-ig fogadunk el!

Kedvezmény!

Amennyiben már elvégezted a Kiteljesedés 1.0 vagy 3.0 kurzusokat, akkor számodra a Kiteljesedés 2.0-án való részvétel kedvezményes.

Kedvezményes alapcsomag: 8 000 Ft helyett 6 400 Ft.

Kedvezményes személyes csomag: 12 000 Ft helyett 9 600 Ft.

Jelentkezni itt tudsz, a tárgymezőbe kérünk, írd be: Kiteljedés 2.0 alap vagy személyes csomag, attól függően, melyikre jelentkezel!

Ha már részt vettél a 1.0 vagy 3.0 programon, az üzenetbe írd be: 1.0, és/vagy 3.0 így tudni fogjuk, hogy az extra kedvezmény jár neked.

Most kedvezményesen jelentkezhetsz az alábbi programokra is:

Csendes – est

Csendes Csabával, Arató Mónikával és Bognár Zsolttal

Csendes- est

Szeptember 4- én csütörtökön, 18.15-tól 20.15. óráig

Ezen az estén közös mantrazengetéssel, meditációval és mennyei kommunikációval megerősítjük a kapcsolatunkat a Teremtővel, a fizikai síkon pedig életterületeteink energiáját tisztítjuk meg.

Közreműködők:

Csendes Csaba/ Simrat Singh- dob

Bognár Zsolt/ Pargath Singh- gitár

Arató Mónika/ Simrat Kaur- ének

Az est részvételi díja: 3 300 Ft/ fő

Előjelentkezési kedvezmény!

Ha jelenkezésedet augusztus 8- ig jelzed, és befizeted a részvételi díjat, akkor az most 3 300 Ft helyett 2 200 Ft számodra!

Jelentkezni itt tudsz! A tárgysorba írd be kérlek: Csendes- est

A programról itt olvashatsz bővebben!

Szerelem a Vízöntő kor hajnalán

*

Párkapcsolati workshop nőknek

szerelem a Vízöntő korban

 A workshop segítségével

 • felépítheted önazonosságodat
 • megérted kulcsszerepedet saját életed alakításában
 • megismerheted a férfiak elméjének és érzelmeinek alapvető törvényszerűségeit
 • megértheted a női test, elme, aura és mágneses mező (így önmagad) működését
 • megerősítheted önértékelésedet
 • felismerheted a Vízöntő kori sikeres és boldog párkapcsolat alapjait
 • megtudhatod, mi a teljességet nyújtó szexuális kapcsolat titka
 • megtanulhatod a sikeres párkapcsolati kommunikáció alaptörvényeit
 • megértheted, hogyan gazdagíthatod a kapcsolatotokat
 • megerősödhetsz olyan meditációk segítségével, amelyek női mivoltodban emelnek fel

A találkozó időpontja

Szeptember 13-án, szombaton lesz 10 és 18 óra között.

A találkozón

 • beszélgetünk
 • megosztunk érzelmeket, gondolatokat, figyelmet, támogatást, szeretetet
 • tanításokat adok át, amelyek ismerete nélkülözhetetlen a boldog párkapcsolathoz
 • meditálunk a céljaink megvalósítása érdekében
 • mantrákat éneklünk, melyek hozzásegítenek a vágyott élethez
 • táncolunk
 • kreatívan alkotunk.

Részvétei díj:

A párkapcsolati workshop részvételi díja: 9 000 Ft/ nap/ fő

Előjelentkezési kedvezmény!

Ha részvételi szándékodat augusztus 7-ig jelzed, és befizeted a részvételi díjat, akkor számodra a wokshop 9 000 Ft helyett 7 700 Ft.

Jelentkezni itt tudsz, a tárgymezőbe kérlek, írd be: Párkapcsolati workshop

A programról itt olvashatsz bővebben!

 

Szeretettel,

 

Arató Mónika

Send this to a friend