aura-blogbaMúlt hét szombatra meghívtak, hogy tartsak egy meditációt a 2. Kényeztető napon pikkelysömörrel élő betegnek. Korábban érkeztem, így meghallgattam egy kerekasztal beszélgetést Szabó Bernadett érintettel, és Fenyvesi Zoltán mozgássérült maratonistával. Bernadett beszélt az édesanyával való kapcsolatáról gyermek és serdülő korában, ami befolyásolta a betegségét, illetve, hogy azt hogyan éli meg. Zoltán pedig főleg úgy említette Édesanyját, mint, aki segített elfogadni mozgásbeli korlátottságát, megérezni a világban való helyét, és kialakítani önbizalmát. Jól sikerült a mamának, hiszen Zoli színészként is tevékenykedik, szerepelt Till Attila Tiszta szívvel című filmjében.

A gyermek hét éves koráig teljesen az anya aurájának része, ezért fontos, hogy minél többet az anya mellett legyen, és az anya rezgései táplálóak, segítőek legyenek számára, segítsék kialakítani egészséges személyiségét. Tizenegy éves korunkig kialakulnak a végleges személyiség fő jellemvonásai, innentől kezdve már bármilyen változtatás a felnőtté vált egykori gyermek személyes munkáján, és erőfeszítésén múlik. 

Nagy tehát az anyák felelőssége, de túl sok teher is van rajtuk, így szinte mindannyiunknak vannak sérülései, amelyek a személyiségünkben blokkokat hoznak létre. Az anya aurája segít kialakítani, megerősíteni a gyermek auráját is, aminek egyrészt védelmező szerepe van betegségekkel, és a negatív hatásokkal, energiákkal szemben, másrészt az aura segít emelni önmagunk, és mások rezgésszintjét is.

Ez csak az egyik fontos szerep, amit az anya a személyiségünk, energetikai rendszerünk kifejlődésében segíthet. Tőle tanulunk viselkedési mintákat, kommunikációt, önbizalmat, szokásokat, étkezéssel kapcsolatos, és életvezetési mintákat is. És ami a legfontosabb, tőle kapunk tápláló szeretetet. Alapvetően meghatározza a párkapcsolati működésünket is, hogy mit látunk az édesanyánktól, illetve milyen blokkokat őrizgetünk, amelyek valamilyen módon hozzá kötődnek.

Személyiségfejődésünk részeként nem úszhatjuk meg, hogy foglalkozzunk az Édesanyánkkal való kapcsolatunkon, és a saját tudatalatti mintáinkon, amik hozzá kötődnek. Ez akkor is így van, ha nagyon jó a kapcsolatunk vele, mert számos téves azonosulásunk lehet tudatalatti szinten, amelyek akadályoznak minket az életünk boldog megélésében. Ez a téma ráadásul spirálisan fejlődik, ugyanúgy, mint minden más, így még akkor is, ha már sokat foglalkoztunk vele, néhány évente újra érezhetjük a hívást, hogy újra tisztítsuk magunkat. Mindez most különösen fontos, hiszen egy nagy hatású tudati fejlődésben vagyunk, ami nemcsak egyéni, de családi és közösségi életünkre is kihat.

Ha jó egészséget, boldog párkapcsolatot, kiegyensúlyozott, emberi kapcsolatokat szeretnél, tisztítsd meg magad a tudatalatti mintáktól, és bocsáss meg önmagadnak, és Édesanyádnak!

Megbocsátani? Jó, de hogyan? Hiszen ez a legnehezebb. Most egy olyan programra hívlak, ami segít kiigazítani a szüleiddel való kapcsolatodat, így kiteljesíteni az életedet.

Október 30-án, vasárnap Újholdkor indul újra a

Kiteljesedés 2.0 webkurzus

Magamhoz ölelem Édesanyámat,

avagy 40 nap alatt közelebb a Teljességhez!

widget-mother_daughter

A kurzus egy 40 napos utazás, amely során minden nap küldök számodra egy feladatot, amely automatikusan eljuttat az Édesanyáddal kapcsolatos megbocsátásig. A megbocsátás rajtad keresztül, mint a Forrás megtestesülésén, eszközén keresztül történik, a szívedet kinyitva, és megtisztítva. A feladatok nem igénylik azt, hogy szenvedj, nem igénylik azt, hogy a fájdalmas múlton merengj. A mában, az elmédet lecsendesítve, a szívedet megnyitva, a szereteten keresztül juttatnak el a vágyott állapotba.

A kurzusra október 27., csütörtök éjfélig fogadunk  el jelentkezést!

Bővebb információért és jelentkezéshez olvass tovább itt!

 

Szeretettel várlak,

Arató Mónika

 

Send this to a friend