A meditáció gyakorlása előtt MINDIG hangolj be a két kezdő mantrával!

Úgy tartják, hogy aki gyakorolja ezt a meditációt, annak megadatik a bőség, a kreativitás és a védelem a támadásokkal szemben.

Új erőt ad a szavaidnak. Szerencsét hoz még akkor is, ha gazfickó vagy. Ezt a meditációt Kabadshe meditációnak is hívják.

A Shabad Guru (a legerőteljesebb hatású mantra) kvantumfolyamata irányítja és integrálja a tapasztalatokat egy magasabb szintű, kifinomult szinten, az alapos tanulás és a gyakorlati felhasználás érdekében.

Megőrzi az egyensúlyt és a magasabb identitás érzetét az információ és változás árvízének közepette, amellyel meg kell birkóznunk a Vízöntő korban.

Kifinomultan kell kifejlesztenünk az önvaló belső érzékelését, hogy erős alapot nyerhessünk az önvalóban, amelyen állva pontosan átgondolhatjuk az információ áradatot.

A Vízöntő kor valódi tanítása ötvözi az odaadást a fegyelemmel, az intelligenciát az intuícióval, a megértést pedig cselekvési képességgel és alapos tervezéssel.

Mindez nem filozófiaként vagy értékek készleteként lesz érzékelhető.

Az önvaló megtapasztalásának részeként fogod érzékelni, így megtestesítheted a filozófiád, átadhatod az értékeid, növelheted a szellemi alkalmasságod, és válaszul szolgálhatsz a korszak kihívásaira és sürgetésére.

Testhelyzet: Ülj könnyű törökülésben, tarts enyhe torokzárat (az álladat kissé húzd be a mellkasod felé )

Mudra: Tartsd egyenesen a gerinced. Tarts egyenesen kinyújtva a karjaidat, pihentesd őket a térdeken. Tarts Buddhi mudrát mindkét kezeddel (A hüvelykujj és a kisujj begyét érintsd össze mindkét kézen). A többi új egyenes, de ellazult. Válj teljesen csendessé, nyugodttá, mint a nyugodt óceán.

Mantra:

SA RAY SA SA, SA RAY SA SA SA, SA RAY SA SA, SA RANG

HAR RAY HAR HAR, HAR RAY HAR HAR, HAR RAY HAR HAR, HAR RANG

Ha hangfelvételen hallgatod a mantrát, akkor csak hallgasd egy percig. Érezd a ritmusát minden sejtedben. Majd kezd el énekelni!

 

Zenét itt találsz hozzá:

 

 

Idő: Folytasd 11, 22 vagy 31 percig

Az Antar Naad Mudra az a meditáció, amely megnyitja a csakrákat.  Ez egy érzékenyítő meditáció a belső hangáram áramlásának hatásáért. A mantra elsajátításának eredeti gyakorlata megkövetelte, hogy ezt minden más mantra gyakorlás előtt elsajátítsd. 

A mantrák ezoterikus felépítését az egyes hangok által képviselt tulajdonságok és a ritmus kódolja, amely összekapcsolja őket koherens és erőteljes hatássá.

A Sa a Végetlent jelenti, a Teljességet, Istent. Ez az éter elem. Az összes többi hatást elindítja és tartalmazza. Finom és túlvilági.  A Har a Föld teremtőereje. Ez a sűrű elem. Az erő megnyilvánulása, tapintható és személyes.

Ezek a hangok összefonódnak, majd az Ang hangon keresztül kivetülnek vagy betetőzik a teljességet, mint az eredeti Aum vagy Ong hang.

A gyakorlást 3 Sat Nam tengetésvel zárd le!

 

Telihold idején így gyakorold a meditációt! 

 

©The Teachings of Yogi Bhajan

 

Send this to a friend