Nagyon sok mindent köszönhetünk a szüleinknek. Nélkülük nem születhettünk volna meg. Tápláltak, neveltek, iskoláztattak, átadták a tudásukat az életről, ha mással nem is, azzal mindenképpen, hogy mintát mutattak nekünk.

Amikor tudatosodni kezdünk, akkor rádöbbennünk, hogy ezek a minták egyrészt jók, hiszen eddig lehetővé tették a fejlődésünket, és sok örömet és sikert élhettünk meg a segítségükkel. Másrészt viszont korlátozóak is lehetnek, hiszen ha másmilyen életet szeretnénk élni, mint a szüleink, ha tovább szeretnénk jutni, mint ők, akkor nagyon nehéz ezeket a bevésődéseket felülírni. De nem lehetetlen!

Azt tapasztalom, hogy mindenki önmagában hatalmas áldása a Teremtőnek, csak nem minden esetben tudunk erről. Csodálatos képességekkel születünk meg, és ha nem vagyunk elég kíváncsiak önmagunkra, ha nem szeretjük eléggé magunkat, ahhoz, hogy felkutassuk, kik is vagyunk valójában, akkor az élet véget érhet úgy, hogy nem bontottuk ki azt a végtelen ajándékot, amelyek valójában vagyunk.

A szülőktől önmagunk ilyenfajta érzékelését valószínűleg csak nagyon kevesen kapták meg. A szüleink ezért nem hibásak, hiszen ők sem úgy lettek nevelve, hogy Isten olyan teremtményeként érzékeljék önmagukat, akik áldásai, ajándékai a világnak. Sok sebet is okoztak nekünk, hiszen ők is sok sebet kaptak. Minden hiány, fájdalom az úgynevezett tudatalatti rejtett listánkon gyűlik össze, és stresszhelyzetekben a legváratlanabb módon tör elő, megnehezítve a kapcsolódásainkat másokkal, barátokkal, kollégákkal, családtagokkal, de főleg a szerelmünkkel, a társunkkal.

A kundalini jóga számomra önmagam felfedezésének egy olyan eszközét adta meg, amely segített felfedezni és eltávolítani a rejtett listámat. A blokkok törlésével lehetővé teszi, hogy másképp érzékeljem önmagamat, a Szerelmemet, és a gyermekeimet, a szüleimet. Valójában minden emberre teljesen másképp tekintek. A legcsodálatosabb élmény azonban önmagamnak és az életemnek ajándékként, csodaként, áldásként való érzékelése. Ez egyre több örömöt hoz az életembe, amit nevezhetünk, boldogságnak is.

A kundalini jóga gyakorlása megadja mindazt, amit a szüleimtől nem kaptam meg. Pedig nagyon- nagyon jó szüleim vannak. Hála Nekik mindenért, amit kaptam tőlük!

A kundalini jóga azt az érzékelést adta ajándékul, mintha lenne egy segítő energia, ami a spirituális szüleimet jeleníti meg. Amióta így érzékelem az életemet, még több csoda történik. Olyan dolgok valósulnak meg, amiről korábban álmodni sem mertem volna. Ezek a sikerélmények pedig biztatást jelentenek, hogy higgyek minden álmomban, hogy hallgassak a belső hangomra, hogy mélyebben érzékeljem az Önvalómat, és hogy belőlem, általam olyan dolgok szülessenek meg, amelyek mások számára is áldást jelentenek. Segítenek abban, hogy a jelenlétemtől, a társaságomtól, másokból is felemelkedhessen ez az áldás. Folyamatos inspirációhoz juttat. Segít abban, hogy beteljesítsem a sorsomat.

Megtanultam követni a lelkem sugallatait, mert ez bizonyult a legjobb útnak, és így jön létre májusban az Áldás elvonulás, egy csodálatos környezetben, Bölcskén, a Szent András kastélyban.

 

Ha szeretnéd önmagad ezen érzékelést megtapasztalni, kifejleszteni és tartóssá tenni, és hív az elvonulás, akkor április 24- ig még kedvezménnyel várunk!

 

Az elvonulás részletes programja is megszületett, itt olvashatsz a részletektől!

 

Szeretettel,

Arató Mónika/ Simrat Kaur

 

Send this to a friend