egoAhogy haladunk a fejlődésünk útján, mielőtt egy következő szintre jutnánk, az ego gyakran próbálja lefékezni, vagy megakadályozni a fejlődést, azáltal, hogy drámákat, rossz érzéseket, zavaró gondolatokat produkál. Ez azért jó hír, mert amikor ilyen tüneteket érzékelsz magadon, akkor tudatosíthatod, hogy a személyiséged éppen egy következő szintre szeretne lépni a fejlődésében. Ha szembe mersz nézni azokkal az érzésekkel, és gondolatokkal, amelyek fékezni próbálnak, és elfogadod őket, akkor túl is léphetsz rajtuk. Ily módon átalakulnak, és azáltal, hogy a félelmeket a barátaiddá szelídíted, szeretetté alakulva gazdagíthatják tovább a lényedet.

Mondok egy példát, hogy ne legyen olyan „lila”, amiről írok. Újhold körül járunk, amiszerelem felhő nagyon kedvező időszaka a fejlődésnek. Előtte három nappal azonban Sötét Hold van, ekkor nagyon fel tudnak erősödni a félelmeink. Nálam is jelentkezett egy félelem, ami aztán szépen átalakult szerelemmé.

Azt éreztem ugyanis, hogy a párkapcsolatomban elveszítettem a tájékozódó képességemet. Nagyon boldog vagyok a kapcsolatomban, de egy egészen más, új minőségben vagyok benne jelen, mint az előző kapcsolataimban. Ez az ismeretlen minőség félelemmel töltött el, és az egóm azonnal elkezdte a múltból előszedni az emlékeket, hogy találjon valami kapaszkodót. Amikor nem talált ilyet, azonnal összezavarta az érzelmeimet, és a gondolataimat. Szomorú lettem.

A Kedvesem megkérdezte, mi baj van, és elmondtam neki, amit szavakkal nagyon nehéz lefesteni, de megkíséreltem. Elmondtam, ami fáj, és azt is, hogy próbálom magam egy magasabb szintre emelni, amit valószínűleg az egóm gátol. Elmondta, hogy ő sem azt érzi, mint a korábbi kapcsolataiban. Eltűnt a függőség érzése, és helyette Tér lett. Ebben a Térben ő is nehezen tájékozódik még, de megbeszéltük közösen, hogy mit jelent ez a tér mindkettőnk számára. A Térben szabadság van, a fejlődés további lehetősége. Nincs benne kapaszkodás és ragaszkodás, de nő a szerelem érzése. Átfordult tehát minden, a Páromban és bennem is tisztább lett a kép a MOST- tal kapcsolatban, eltávoztak a félelmek, és még közelebb kerültünk egymáshoz. Ez a folyamat persze annak is köszönhető, hogy mindketten tudatosabbak vagyunk az Édesanyáinkkal való kapcsolatunkban, így sok minden tisztulni tud, ami eddig negatív hatással volt korábbi párkapcsolatainkra.

Sjó kapcsolat az anyávalok megható történetet kapok azoktól, akik már jelentkeztek a Kiteljesedés 2.0 webkurzusra, hiszen a jelentkezés után mindenkit megkérek, hogy foglalja össze, hogy milyen jelenleg a kapcsolata az Édesanyjával. Meghatódottság és könny nélkül nem tudom elolvasni ezeket a leveleket. Köszönöm az őszinte megosztásokat, és már én is alig várom, hogy elinduljon a kurzus. A mai napon, augusztus 8-án éjfélig még kedvezménnyel lehet jelentkezni.

Kiteljesedés 2.0

webkurzus

Magamhoz ölelem az Édesanyámat

avagy

40 nap alatt közelebb a Teljességhez

A kurzus egy 40 napos utazás, amely során minden nap küldök számodra egy feladatot, amely automatikusan eljuttat az Édesanyáddal kapcsolatos megbocsátásig. A megbocsátás rajtad keresztül, mint a Forrás megtestesülésén, eszközén keresztül történik, a szívedet kinyitva, és megtisztítva. A feladatok nem igénylik azt, hogy szenvedj, nem igénylik azt, hogy a fájdalmas múlton merengj. A mában, az elmédet lecsendesítve, a szívedet megnyitva, a szereteten keresztül juttatnak el a vágyott állapotba.

Ha a kapcsolatod az Édesanyáddal gyógyulásra vár, ha nem bocsátottál meg neki, akkor gondjaid lehetnek a kapcsolatok, különösen a párkapcsolat területén. Amennyiben kiigazítod az energiát az Édesanyáddal való viszonyodban, úgy az életed is kiteljesedik, és megtapasztalhatod a boldogságot.

Tudj meg a programról többet, és jelentkezz itt!

Szintén a mai napon tudsz még kedvezményesen jelentkezni a következő

Munay- Ki beavatásra.

Nimuéval

A beavatás energiája szintén sok segítséget ad abban, hogy meggyógyuljanak a múlt sebei.

Olvasd csak el, az első rítus mit ad neked:

Első Rítus: Gyógyítók Rítusa

E rituálé összeköt téged fényes teremtmények generációival. Ők a múlt Földőrzői, akik eljönnek, hogy személyes transzformációdban segítségedre legyenek. Temérdek spirituális segítség érhető el és ezek a fényes teremtmények dolgoznak veled, miközben alszol vagy meditálsz, hogy begyógyítsák a múlt és egyben őseink sebeit. Ezen rítus egyben felébreszti a gyógyító energiát kezedben, így mindenki, akit megérintesz áldott lesz.

Összesen 9 rítus energiáját adjuk át, amelyek segítenek az életed kiteljedítésében, úgy, ahogy te szeretnéd.

Olvass róla itt, és jelentkezz még ma kedvezménnyel. Még 5 ember számára van helyünk az augusztus 30-i csoportban.

Egy ősszel induló iskolának is megvan az időpontja, amely már hagyománnyá vált nálunk. Összesen száz körül van azoknak a száma, akik már elvégezték a

Belső erő meditációs iskolát.

inner power

A lélekkel való összekapcsolódás életünk kibontakozását és fejlődését jelentősen felgyorsítja. A lélekhez vezető egyik leggyorsabb út a meditáció. Az Alice Bailey által ajánlott meditációs módszer az egyik leghatékonyabb útja annak, hogy életünket a vágyott irányban, tudatosan alakítsuk.

A meditációs iskolában Alice módszerének segítségével lehetőséget teremtünk a lelkünkkel való összekapcsolódásra, és a kapcsolat előhívására, bármikor, mikor csak szeretnénk.

A következő meditációs iskola 2013. október 26- án, szombaton indul!

A meditációs iskolában 2X 4 órás találkozók keretében tudatosítjuk a meditáció 5 lépcsőfokát, megtapasztaljuk azokat, és megtanuljuk a hozzá tartozó elméletet is, ami segít a megtapasztaltak tudatosabb alkalmazásában. Az otthoni gyakorlás ezek után könnyen, és tudatosan történhet.

Az időpontok és témák a következők

1. találkozó: 2013. október 26. szombat, 14-től 18 óráig

  • Koncentráció- Ha fókuszált vagyok, mindent könnyebben megvalósítok, amire vágyom
  • Meditáció- Képes vagyok kapcsolódni az Univerzummal

2. találkozó: 2013. november 9. szombat, 14-től 18 óráig

  • Kontempláció- Befogadok, feltöltődöm
  • Megvilágosodás- Az intuíció megerősítése- Belső bölcsem vezet
  • Inspiráció-Az Univerzum bennem van

A meditációs iskola díja 22 000 Ft.

Előjelentkezési kedvezmény!

Ha jelentkezésedet 2013. augusztus 21-ig jelzed, és befizeted a részvételi díjad, 22 000 Ft helyett csak 15 400 Ft + ajándékba kapod a Dimenziónyitás dupla meditációs albumot.

A programra jelentkezni itt tudsz, vagy a Kapcsolat menüpontra kattintva, a tárgy mezőbe írd be kérlek: Belső erő

Az életed az általad vágyott módon megváltoztathatod. Szóval csatold be a biztonsági övedet, mert gyorsítunk…!!

A Belső erő meditációs iskoláról itt olvashatsz bővebben!

 

Köszönöm, hogy az olvasóm vagy!

 

Szeretettel,

Arató Mónika

 

Send this to a friend