Amit ebben a blogban megosztok veled egy születéstörténet. 2009 karácsonyán erős vágyat éreztem, hogy visszavonuljak a világtól, és csak egy szó pulzált bennem: a Teljesség. Magamban kellett lennem, hogy megfejtsem: számomra mit jelent ez a fogalom. Ahhoz képest, hogy mit feltéteztem a folyamatról a válasz rendkívül hamar megérkezett a Teljesség virága formájában.

Onnantól biztosan tudtam, hogy nekem az a feladatom a világban, hogy az emberekkel megtapasztaltassam, és megértessem a Teljességet, hogy azután képesek legyenek megteremteni az életükben. Így jött létre ez a honlap a korábbi honlapom helyett.

El is indultam ezen az úton, és egy idő után láttam, hogy egymagam nem vagyok elég, hogy a fizikai síkon megmutassam a Teljességet. Értek például a saját testemhez, de nincs olyan egyetemes tudás a birtokomban, amit tanítani tudnék. Jó ízléssel képes vagyok az otthonomat berendezni, de ebben nincs semmi tudatosság, csak ösztönösség. Ugyanez a helyzet a ruhatárammal. és bár igyekszem egészségesen táplálkozni, én nem ennek a témának vagyok a szakértője.

Ezen a ponton belebotlottam egy TV műsorba, ahol embereket változtattak át a műsorba való önkéntes jelentkezésük alapján.

A folyamat azzal kezdődött, hogy tükörben értékelték önmagukat, majd fénykép alapján értékelték mások őket. Ezután elkezdődött egy átváltoztatási folyamat, ahol a különböző szakértők megmondták a „tutit”, teljesen átalakították az illető ruhatárát, frizuráját, sminkjét. Az, hogy a jelölt hogyan érzi magát ebben a folyamatban mellékes volt. A folyamat közepén valahol pszichológiai tanácsadást is kapott az illető, ahol megint megmondták neki a „tutit”.

Volt egy műsor, ahol a „ boldog” önkéntes meglátta magát a tükörben a nagy átalakítás végén, és elkezdett sírni. És nem örömében. Bár sok jó végeredményt is láttam ebben a műsorban, akkor arra gondoltam: nem jó az egész így, valami sántít, mert nem jó a sorrend. Nem kívülről kell elkezdeni a változást, hanem belülről. Belülről kifelé. Először meg kell ismerni az embert, a személyiségét, a lelkét, és az ő vágyainak megfelelően elkezdeni a változást, abban segítve őt, hogy megtalálja a saját tudatos válaszait, és választásait, és segíteni a figyelmét a célon tartani. Ez a coaching lényege. Ezért tanultam coachingot, mert a belülről induló változásban hiszek.

Elnézést, de erre a szóra a mai napig nem sikerült megfelelő magyar szinonimát találni, ezért használom én is az eredeti verziót. Ha azt mondom magyarul edző, ami a coach szó egyenes fordítása, nem mondok igazat. Ha azt mondom tanácsadó, akkor sem, mert a coach nem ad tanácsokat, hanem arra tanít, hogy képes legyél megtalálni azokat a válaszokat, amelyek számodra a legmegfelelőbbek. Jobb híján maradjunk tehát a coach-nál, azt javaslom.

Visszatérve a történetemre, döntöttem: amihez én nem értek abban segítőtársakat hívok magam mellé. Így találtam rá lépésről lépésre Szeibert Katára, Trom Katára, Hriczu Andira és Mezei Elmirára. Így dolgozunk együtt a HoliCoach csapat keretében. A HoliCoach weboldal, és a hozzá kapcsolódó szemlélet és programok tehát a Teljesség virágának leányai, és elősegítik a Teljesség megteremtését itt a fizikai valóságunkban.

A spirituális érdeklődésű emberek közül sokan vannak, akiknek célja, hogy a legértékesebb életet élhessék, képességeikkel, értékeikkel hozzájárulva a világhoz. Úton vagyunk a mély önmegismerés felé, így ez a kép folyamatosan formálódik és tisztul. Mivel itt élünk ebben a fizikai valóságban természetes vágyunk az is, hogy amivel szívesen és örömmel foglalkozunk, és amiben jók vagyunk, abból éljünk meg, méghozzá bőségben. Nagyon jó lenne, ha ehhez nem társulna bűntudat, hiszen a pénz is energia, a pénz is szeretet, ha annak teremtjük.

Így volt tehát a Teljesség virága a mag, amiből kihajtott a növény.

Azért hoztuk létre a február 19- én szombaton megrendezendő HoliCoach Énmárka Szemináriumot, hogy minél több ember, aki tenni szeretne a boldogságáért, kapjon egy jól működő szemléletmódot és receptet ahhoz, hogy kibontakoztathassa önmagát, úgy hogy abban megtapasztalja az örömet és a bőséget.

Szeretnénk minél több ember számára lehetővé tenni, hogy részt tudjon venni a szemináriumon, ezért a résztvevőknek egy gyönyörű és hasznos ajándékkal is kedveskedünk, és kedvezményeket találtunk ki, hogy anyagilag is könnyebb legyen a részvétel.

Hogy megtudd milyen ajándék, kedvezmények, és program vár rád kattints tovább, és olvasd el a meglepetéseket, amelyeket te is átélhetsz, ha úgy döntesz, hogy csatlakozol hozzánk. 

  

Send this to a friend