Tanítva is tanulok. Sokat tanulok a gyógyításra hozzám fordulóktól. Szavak, amelyek mögött gondolatok vannak, és meghatározzák – behatárolják azt az életet, amelyet élhetünk. Elképzelések, amelyek rengeteg blokkot tartalmaznak, de bármikor feloldhatók, ha rájuk tudunk ismerni.

 

Említek példákat, hogy tanuljunk belőle. Én is mindennap ezt teszem, és végtelenül hálás vagyok a felismerésekért. Az online Lélektárs behívó, illetve az online Bőségvonzó kurzusokon például lehetőség van olyan csomagot választani, ahol személyes visszajelzést lehet kérni tőlem. Korábban nem volt ilyen lehetőség a kurzusokhoz, de most azt tapasztalom, hogy a visszajelzésre elküldött feladatmegoldások rengeteg ilyen önkorlátozó blokkot tartalmaznak. Az emberek nagy része nehezen tudja meghatározni, hogy pontosan mit is szeretne, és a kurzusok elején sokan észérvek alapján, elmekontrolláltan jelölik meg a céljaikat, tehát már akkor korlátozzák magukat valódi vágyaik – álmaik meghatározásában. Szerencsére a kurzusok során többször visszatérünk a célok – álmok kérdéskörére, és így eljutunk a valódi vágyakhoz, és ahhoz, hogy hogyan lehet mindezeket megvalósítani.

Sokszor nem merünk leírni, kimondani dolgokat, mert a vágy mögött azonnal megjelenik a gondolat: „Á, ez nekem úgysem sikerülhet. Inkább nem is gondolok rá.” Mikor tovább kérdezgetek a valódi vágyak ügyében, az „úgysem sikerül” gondolatot felváltja a vágy kimondása, de sokszor érzelem nélkül. Érzelem nélkül pedig a kimondott szó teremtés szempontjából mit sem ér. De legalább már ki lett mondva, és innentől kezdve „csak” el kell hinni, hogy lehet, hogy megvalósulhat. Igen, lehet. Pont neked, pont itt és most. 

A gyógyításokon is rengeteget tanulok. Többször volt már nálam egy kedves úriember, akivel a boldogság témakörén dolgozunk, illetve azon, hogy eddig miért nem tapasztalta meg. Szépen eljutottunk addig a pontig, hogy ki merte mondani, hogy amire vágyik, egy szóban, az a megnyugvás. Rákérdeztem, hogy mire vágyik igazából. A megnyugvás számomra egy röpke pillanat, egy kihívást jelentő helyzet után. Kérdeztem tőle, hogy akkor valójában a nyugalomra vágyik? Ettől kissé megijedt, mert mint kiderült, az volt a gondolataiban, hogy a nyugalom hosszútávon unalmas. Tovább bontogatva a vágyait kiderült, hogy végül is ő hosszú távú nyugalomra vágyik, nem csak egy pillanatra, de eddig akadályozta a nyugalom megvalósulását az a meggyőződése, hogy akkor unatkozni fog. Ezért állandó stressz volt az élete. Átírtuk azt a meggyőződést, hogy a nyugalom unalmas, hiszen egy perui álomutazás megvalósulása közben is átélhetjük a nyugalmat, ha a szívben nyugalom van, és az csöppet sem unalmas.

Egy dolog tehát nagyon fontos a vágyak megteremtésével kapcsolatban:

Minden a fejedben dől el, és a szíveddel teszed valósággá.

A kérdés ilyenkor általában az, hogy hogyan tehetjük a vágyakat valósággá. Ha távolabb szeretnél kerülni az elméd korlátaitól, kerülj közelebb a szívedhez. Nyisd a szívedet a gondolataidon, az érzelmeiden, és a fizikai tested tapasztalásain keresztül. Légy tudatos ebben a folyamatban, és tudd, hogy időnként lehet olyan, hogy az elméd vissza akarja szerezni a hatalmat. Ne harcolj ellene, csak fordulj a figyelmeddel ismét a szíved felé.

Különösen fontos ez mostanában, hiszen közeledünk a szeretet ünnepe, és az új év kezdete felé. Ilyenkor újraálmodhatjuk az életünket, jelképesen megteremtve ezzel az alapokat, amelyekre a „házunk”, jövendő életünk felépül.

Ha szeretnéd tágabbra nyitni a szíved, átélni a valóságban is azokat az álmokat, amelyek felé hajt téged, akkor szeretettel várlak az alábbi két programon.

Ma (november 21-én) még kedvezményesen jelentkezhetsz a december 10-i, egész napos

„Szív- virág”
szeretet-ébresztő műhelybe.

Ezen a napon a szívünk életre kelését gyöngéden, szeretettel, odafigyeléssel támogatjuk meg. A szív útjának választása a valódi erőt jelenti, amellyel a boldogsághoz vezető életed teremtheted meg. Te vagy saját életed kertésze, és az a küldetésed, hogy a bimbóból egy gyönyörű, nyitott szirmú szív – virágot nevelj. Ha azt akarod, hogy az életed a szeretet vezérelje, akkor a szív – virágodat teljes pompájában kell megmutatnod a világnak.

 

Ha azt akarod, hogy az életedet a szeretet vezérelje, úgy kell szeretned, ahogy még soha nem szerettél. Szeress bele az életbe!”- Rhonda Byrne

Mivel tápláljuk a szív- virágunkat?

  • Beszélgetéssel
  • Meditációval
  • Páros és csoportos gyakorlatokkal
  • Érintéssel, gyógyítással
  • A szeretet szentélyébe lépést segítő tánccal
  • Saját szív-virágunk megalkotásával
  • Szer-tartással, Szer-etettel

Ha a mai napon jelentkezel, még kedvezményesen, 12 000 Ft helyett 9 000 Ft-ért vehetsz részt a programon.

A Műhelyen csak korlátozott számban tudunk résztvevőket fogadni.

Itt olvashatsz róla bővebben, és jelentkezhetsz is.

 

A másik program, ahol tehetsz egy tudatos lépést szíved vágyai felé, az 2011. december 30-án a 

„Varázslatos 2012”
meditációs est,

ahol kristálytálak gyönyörű hangján utazva:

  • hálát adunk a 2011-es évért,
  • megálmodjuk a 2012-es évet,
  • útra bocsájtjuk félelmeinket és régi mintáinkat,
  • megérkezünk az örömbe, abba a létállapotba, ahonnan kezdve a belső utazás teremtéssé válik,
  • közös szeretetmeditációt tartunk, melynek célja, hogy segítsük az emberiség békés és tudatos változását.

Korlátozott számban tudunk jelentkezőket fogadni, a jelentkezés sorrendjében. Ezért minél hamarabb jelentkezz!

Időpont: 2011. december 30., péntek, 18:00 órától 21:00 óráig

Helyszín: Budapest, Sziddhárta Közösségi Ház, Budapest VI., Andrássy út 98. (Kodály Köröndnél), Árnika Terem

Részvételi díj: 4 400 Ft/fő.

Ha jelentkezésedet december 19-ig jelzed, és befizeted a részvételi díjat, számodra és meghívottaidnak is a részvételi díj csak 3 900 Ft / fő.

Olvass róla tovább és jelentkezz most, itt.

Szeretettel várlak!

Arató Mónika

 

Copyright © Arató Mónika

A Teljesség virága honlap és a Lélekcsemegék bármely szövege szabadon, változtatás nélkül idézhető, amennyiben a hivatkozás végén a szerző neve vagy a www.simratyogaworld.com oldal megjelenítésre kerül.

Köszönjük együttműködésedet!

 

Send this to a friend