kék lepkeAugusztus 15-e ismét fordulót jelent az „asszonyi” tulajdonságok között. Ekkor érkezik el Nagyboldogasszony energiája. Ő az érett férfi koronás méltósága. Nagyboldogasszony ideje a Teljesség ünnepe férfi nő és férfi számára egyaránt. Ilyenkor a lángoló nap tüzétől kiégett a határ, esőért kiált minden, de a Nap még nem adja fel, megérezvén, hogy lassan elérkezik az idő, mikor egyre kevesebb szerep jut neki. A lelkünkben ez egy rövid megpihenési időszak. Sok sikert, elért eredményt tudhatunk magunk mögött, kicsit megállunk, kiengedünk, hogy szeptembertől átadjuk magunkat az indián nyárnak.

Nagyboldogasszony az, aki az Égbe emeli „anyaságunkat”, vagyis mindazt, aminek létrejötte, megszületése nekünk köszönhető. Ez egyben Mária mennybemenetelének, az ország Mária oltalmába ajánlásának ünnepe is. Ilyenkor feljebb emelhetünk, megáldhatunk mindent, amit létrehoztunk, hálát adhatunk az életünkért, és annak minden ajándékáért

Bennem finoman rezdül most a hála, és a boldogság. Arra kérlek téged is, hogy nézz most egyvisszatekintés órával kicsit vissza, és idézd fel magadban, mennyi minden történt veled január óta. Adj hálát mindazért, ami történt, mindenért, amit tanulhattál, minden csodáért, szeretet megnyilvánulásért. A Mária hagyományban ez a virágszentelés, virágáldás időszaka, így, ha szeretnéd megáldani az életet, akkor azt javaslom, tedd ezt a virágok szépséges segítségével.

Áld meg mindazt, ami tiszta energiából, lélekből jött létre. Virágkoszorút is fonhatsz ajándékul másnak, vagy magadnak. Gyermekkorunkban bátran koronáztuk meg magunkat virágkoszorúval. Hívd elő a belső gyermekedet, és nyugodtan játssz királylányosdit, királyfist, és koronázd, áldd meg magad is.

virágkoszorú fejre-tükörMindaz, amiért igazán hálás vagy, valószínűleg úgy jött létre, mintha angyalok kísértek volna közben. Utólag rendkívül könnyűnek tűnik minden, hiszen, ha az adott pillanatban nehéznek is érezted, az csak azért volt, mert valami újat tudhattál meg mélyebb önmagadról, és elengedhettél valami régebbi, személyiségszintű energiát. Ha ezt az átalakulási folyamatot magasabb rezgésszintű energia támogatja, akkor valóban angyalok kísérnek mindenkit, aki magasabb önvalója mellett dönt.

Velem az energiák átfordulása akkor kezdődött, mikor rendszeresen kezdtem meditálni, és megértettem, mint ahogy bárki megértheti, hogy mi a meditáció, hová vezet, és hogy mit érhetek el, hova találhatok el általa. A meditáció egy új birodalomba vezet,  megélheted, hogy mi a valódi szabadság, milyen életet tapasztalhatsz, ha a szabadon szárnyaló lelked lesz a vezetőd, aki kiszabadít a börtönfalak közül, ahova szorítottad magad. Elvezet a végtelenség megtapasztaláshoz, és ahhoz a minőségi élethez, amiért érdemes volt idejönni, a földi tapasztalásba. Akkor érnek igazi sikerek, amikor lélekből teremtesz.

Ha szeretnéd megtapasztalni, neked mit ad, hova vezet a meditáció, tarts velünk!

Immár a nyolcadik

„ Belső erő” meditációs iskola

indul el október 26-án , szombaton.

inner power

Az időpontok és témák a következők

1. találkozó: 2013. október 26. szombat, 14-től 18 óráig

 • Koncentráció- Ha fókuszált vagyok, mindent könnyebben megvalósítok,      amire vágyom
 • Meditáció- Képes vagyok kapcsolódni az Univerzummal

2. találkozó: 2013. november 9. szombat, 14-től 18 óráig

 • Kontempláció- Befogadok, feltöltődöm
 • Megvilágosodás- Az intuíció megerősítése- Belső bölcsem vezet
 • Inspiráció-Az Univerzum bennem van

A találkozókon

 • rövid elméleti részt veszünk át
 • gyakorlunk
 • beszélgetünk
 • megosztjuk jók működő tapasztalatainkat
 • tanulunk egymástól, és bátorítjuk egymást
 • meditációban közösen teremtünk, és gyógyítunk

Akik végig mennek a folyamaton, tudatosságuk egy magasabb szintjére érkeznek meg, ahol mindaz, ami a lelkükből fakad, érzékelhetőbbé válik önmaguk, és mások számára is. Belső erőnk életre kel, és lehetővé teszi, hogy eddig ismert képességeinket túlhaladva megvalósítsuk önmagunkat. Mindezt játékos formában gyakoroljuk, fantáziánk, kreativitásunk és intuíciónk ébresztésével.

A résztvevők a meditációs iskola végén Elismerő Oklevelet kapnak.

A találkozók egymásra épülnek! Kérlek abban az esetben jelezd részvételi szándékodat, ha mindkét alkalommal ott tudsz lenni!

Helyszín: Budapest, XII. kerület. Jelentkezés után e-mailben tájékoztatunk a tudnivalókról.

A meditációs iskola díja 22 000 Ft 

Előjelentkezési kedvezmény!

Ha jelentkezésedet 2013. augusztus 21-ig jelzed, a részvételi díjad 22 000 Ft helyett 15 400 Ft + ajándékba kapod a Dimenziónyitás dupla meditációs albumot.

A programra jelentkezni itt tudsz, a tárgy mezőbe írd be kérlek: Belső erő

Olvashatsz is az iskoláról bővebbben, ha szeretnél, itt!

Ebben a lélekenergiában megmerítkezve döbben rá arra az ember fia- lánya, hogy miért is jött ide a Földre, és hogy hogyan szolgálhatja önmaga és mások legnagyobb boldogságára az életet. Ki vagy te? Mi az életfeladatod? Mi a fortélyod, amivel csak te rendelkezel? Nem tudod még, de szeretnéd? Vagy tudod, de nem indultál még el, hogy megmutasd magad?  Szeretettel várlak személyes

Énmárka tanácsadáson,

énmárka12

hogy mindezekre a kérdésekre közösen találjuk meg a választ.

Következő kedvezményes időpontok:

 • Szeptember      5. csütörtök 14.30 – 17.30-ig
 • Szeptember      10. kedd 9.30.- 12.30-ig

Olvass a tanácsadásról részletesebben itt!

Köszönöm, hogy az olvasóm vagy!

Szeretettel, 

Arató Mónika

Send this to a friend