Az advent időszakában fokozatosan készítjük fel MAG- unkat a fény megszületésére, a téli napfordulóra, és az öröm és az ünnep megélésére, a Karácsonyra. Ez egy mély, és erős önmegtisztító folyamat, melynek során tudatosan kitisztítunk magunkból mindent, ami nem fény, vagy ami akadályozná a fény befogadását.

Advent rendszerint a várakozás ideje… de most „felborult” a rend. Ma már tudományos kutatások igazolják, hogy az emberi szív fényt bocsájt ki fotonok formájában. Az átlagemberek szíve 20 fotont sugároz ki másodpercenként. Azoknak a szívéből, akik rendszeresen meditálnak, és naponta a belső béke és nyugalom állapotában töltenek legalább 10 percet, másodpercenkén 100.000 foton, vagy szeretetimpulzus indul útnak, ami 5000-szer több. Ha csak harmincan meditálunk egy csoportban, azzal 30×5000=150.000 embert tudunk „megérinteni”, és segíthetünk nekik, hogy kibillenjenek a negatív gondolkodási és érzelmi mintáikból. Ne csak várjuk a Fényt! Sugározzuk és segítsük is!

A folyamatos tisztulás és a megbocsátás az, ami lehetővé teszi, hogy legyen tér a szívünkben befogadni a fényt, a kegyelmet, a könnyedséget, az örömöt és a békét.

Advent harmadik hétvégéje a hagyomány szerint az örömre készít fel. Ilyenkor egy fehér angyal száll le közénk, kezében egy fénysugárral. Ezzel a sugárral megérinti az embereket, hogy képesek legyenek a tiszta szeretetre. A fény ragyogni kezd a szívünkben, eláraszt minket a béke és a boldogság érzése.

Ezzel a workshoppal az ünnepek előtti megtisztulásra törekszünk, és a szívünket töltjük fénnyel és szeretettel. Sugározzuk a fényt, hogy még nagyobb lehessen az örüm az ünnepekkor.

 

Adventi fényteremtő jóga és meditációs workshop

 

december 12-én

 

 

A workshopot tartja: Arató Mónika és Balogh Béla

 

 

 

 

A workshop időpontja:

2021. december 12. vasárnap, 9.30.- 17.00.

 

 

Mire számíthatsz a workshopon? (tervezett program):

 

  • 9.30-tól 10.00 óráig: Regisztráció, felkészülés
  • 10.00.- 10:40. Nyitókör
  • 10.40.- 12.40.- Kundalini jóga kriják, meditációk, és mantrák. Teljes purifikáció, megtisztulás, test, lélek, szellem szinten. A szív megnyitása, fénnyel töltődés. 
  • 12.40.- 14.00. Ebédszünet, relaxáció
  • 14:00.- 15:00. A teljes béke, csend és a belső szívfény megtalálása yin jógával.
  • 15:00.- 15:20. Szünet
  • 15.20.- 16.20-ig Vezetett meditáció (tartja: Balogh Béla és Arató Mónika). A workshop lezárása hálaadó és teremtő imával. A meditációs rész a Meditációs  Központ szent terében, az emeleten lesz. 
  • 16.20.- 16.35. Szünet
  • 16.35.- 17.00. Zárókör

 

 

A workshopon dedikálva, karácsonyi kedvezménnyel vásárolhatsz Balogh Béla és Arató Mónika könyveiből!

 

 

A workshop helyszíne:

 

Álomvölgy Meditációs Központ, Piliscsaba, Bérc utca vagy Panoráma utca 15.

 

Térképen itt nézheted meg!

 

 

Megközelítés:

 

Autóval: Telekocsik megszervezésében segítünk Budapestről vagy Piliscsaba vasútállomásról!

10-es úton Piliscsaba, Templom térig, onnan balra Tinnye, Perbál felé, majd kb. 1,3 km után jobbra, Álomvölgy

M1- felől Zsámbéki letérőnél Zsámbék-Tök-Perbál-Tinnye-Piliscsaba. Az Isten hozott Piliscsabán tábla után balra (elég nehezen észrevehető leágazás), Álomvölgy felé.

Tervezd meg az utat itt!

Vasút: Nyugatiból induló vonatok, Piliscsaba vasútállomásig 40’. Onnan előzetes e- mailes egyeztetés esetén igyekszünk autóval segíteni.

Busz: 800-as és 8001-es járat az Árpád híd pesti hídfőnél lévő buszállomástól Piliscsaba „Iskola” megállóig. Onnan vagy gyalog, vagy e- mailes előzetes egyeztetéssel telekocsik szervezésében segítünk.

Parkolás: Az Álomvölgy Meditációs Központ belső parkolójában, valamint a Bérc utcában a bejárati kapu fölötti szakaszon.

 

Tudnivalók:

 

A workshopon való részvétel semmiféle előzetes előképzettséget nem igényel. Egészségügyi probléma esetén kérjük, előzetesen e-mailben, vagy a program kezdetekor jelezd azt felénk.

 

Amit hozz magaddal:

 

Jógaszőnyeg, meditációs párna  vagy ülőpárna (több is), pléd, jógatégla, gyakorló ruha (lehetőleg fehér), innivaló palackban a gyakorláshoz. 

A szünetekben teát és kávét készítünk.

Nagy örömmel fogadjuk a megosztani való finomságokat is a bőségasztalra.

 

Részvételi hozzájárulás:

 

15 000 Ft/ fő. Az ár tartalmaz egy 2 fogásos vegetáriánus ebédet (főétel+ saláta, és desszert).  Glutén és tejmentes étkezésre is van lehetőség. Ha ilyen igényed van, a megrendelésnél jelezd a közlemény részben.

 

Az workshopon való részvétel semmilyen előképzettséget, vagy jógás tapasztalatot nem igényel! Kezdők és haladók számára egyaránt nyitott.

 

A workshop létszáma korlátozott! A résztvevőket a jelentkezés és befizetés sorrendjében rögzítjük.

 

Jelentkezni itt tudsz:

 

Jelentkezem a workshopra!

 

 

 

Szeretettel várunk!

 

 

Send this to a friend