Van- e szabad akarat? Sokakat elgondolkodtatott már a kérdés. Játssz egy kicsit, és próbáld ki! Én azt tapasztalom, hogy mindenki valamilyen Lélekenergiával születik ebbe a földi valóságba. Ami azt jelenti, hogy van egy célja a jelenlegi életének, a Lélek fejlődése egy magasabb szintre juthat, ha felismerjük a körülöttünk felbukkanó lehetőségeket. Ha valaki mélyen a Lélekenergiájára hangolódik, akkor érezni kezd egy nagyon erős hívást, amely arra készteti, hogy keresővé váljon. A keresés tulajdonképpen arra irányul, hogy meg tudjuk a választ arra a kérdésre, hogy „ Ki vagyok én?”.

Ha megérted, hogy ki vagy te, akkor az életedben minden elrendeződik. Mivel pontosan érted önmagad, így minden választásod könnyedebbé válnak, hiszen tudod, hogy mi a célod, mi okoz neked örömet, melyek a fő értékeid, milyen emberek társaságában tapasztalhatod meg a harmóniát. Egységbe kerülsz önmagaddal, és egységbe kerülsz a világgal. Még akkor is erre a kérdésre keresed a választ, amikor látszólag azzal vagy elfoglalva, hogy bőséget teremts az életedben. Akkor is ez a válasz segít, ha a szerelemben szeretnél boldog lenni. Akkor is erre kell figyelned, amikor a hivatásodban szeretnél kiteljesedni. Még akkor is, mikor egészséget akarsz teremteni. Hiszen minden betegség vagy nehéz élethelyzet a Lélek gátoltságából fakad.

Szabad akaratot kaptál tehát, hogy felismerd, hogy ki vagy, és a Lélekminőséged mentén kezd élni az életedet. Szabad akaratod van abban, hogy megtaláld az életedben jelenlevő problémák gyökerét, és szabad akaratod van abban, hogy megoldásokat keress és találj. Ébredj hát téli álmodból, hamarosan itt a tavasz, újult erővel indíthatod el az életedet egy magasabb, boldogabb, egészségesebb irányba, amely elvezet valódi önmagadhoz!

Szeretettel várlak négyszemközti gyógyításokon, ahol segítek neked megtalálni a kérdéseidre a választ, áttranszformálni az életedben jelen lévő nehézségeket könnyedséggé, alkotóerővé és szeretetté.

Most két közeli időpontban várom azokat, akik változtatni szeretnének az életükön.

 

Március 7-én, szerdán szeretettel várlak a

Teliholdas gyógyításon.

A Telihold sokféle lelki és testi folyamatnak kedvez. Többek közt ideális időpontja a gyógyulásnak, a hálaadásnak, és a rezgésszint emelésnek is.  Telihold napján, előtte két napig, és utána két napig erősebben érezzük a Hold hatását.

A gyógyítás során beazonosítjuk a megoldásra váró területeket fizikai, érzelmi, mentális, személyiség és lélek szinten.

Várlak:

 • ha bármilyen testi vagy lelki problémád van
 • ha szeretnéd növelni rezgésszintedet
 • ha egy adott helyzetben nem tudod, hogy mit tegyél
 • ha fel szeretnéd gyorsítani fejlődésedet életed bármely területén
 • ha megerősítést kérsz valamire, amit meg szeretnél valósítani
 • ha szeretnéd növelni életenergiádat

A gyógyítás növeli a tudatosságot, és fejlődési irányokat ad, amelyeket jól tudsz használni a betegségmegelőzésben és az öngyógyításban, és életterületeid fejlesztésében is.

Az egyéni ülések kb. 1 és negyed órásak, előre bejelentkezés szükséges.

A gyógyítás részvételi díja most 15 000 Ft helyett kedvezményesen csak 12 500 Ft.

“Nagyon érdekes élményben volt részem, mintha a mátrixba kerültem volna. Ez a gyógyítás lényem egy eddig ismeretlen pontjára utaztatott, ahol saját magam pozitív részét tapasztalhatom meg. Azóta is kiegyensúlyozott állapotban vagyok, igyekszem felülről szemlélni az eseményeket és a haladásra koncentrálok. “- Réka

Kérlek, részvételi szándékodat jelezd itt, a tárgy mezőbe beírva TELIHOLD.

E-mailben tájékoztatlak a helyszínről és a részletekről.

 

Ha pedig új életet hordasz a szíved alatt, vagy készülsz rá, hogy kismama legyél, esetleg már életet is adtál gyermekednek, és azt szeretnéd, hogy ő is és te is egy sokkal szabadabb, testi- lelki egészségben gazdag, blokkoktól mentes életet éljetek, akkor gyere el 2012. február 28-án, kedden hozzám.

 

Blokkoldó beszélgetés és gyógyítás kismamáknak

 Ezen a négyszemközti találkozón:

 • beszélgetünk arról, hogy milyen tüneteket észleltél
 • elengedjük mindazokat a blokkokat fizikai, érzelmi és gondolati szinten, amelyek megnehezítik számodra ezt az egyébként csodálatos időszakot
 • meggyógyítjuk a benned élő negatív mintákat, emlékeket, és félelmeket
 • megnézzük, hogy az eddigi tapasztalatok merre szeretnének terelni, mit akarnak a számodra megmutatni
 • megfogalmazzuk a vágyaidat, és beépítjük őket az energiarendszeredbe, ahol el is kezdik megteremteni azt, amit szeretnél

A beszélgetés és gyógyítás hatására megnyugszol, magabiztosabbá válsz, könnyebbnek fogod érezni magad, hiszen megszabadulsz a visszahúzó blokkoktól. Tisztábban fogod látni a vágyaidat, és bátrabban vállalod az igényeidet. Hamarosan pedig saját változásod a környezetedben is gyógyulást hoz. Könnyedebben, jókedvűen oldod meg az előtted álló feladatokat, és több örömet és szépséget tapasztalsz az életedben.

„Mennyivel egyszerűbb, ha az érzéseiden változtatsz, mintha egy helyben toporogsz, és várod, hogy a külső körülmények megváltozzanak! Változtass az érzéseiden, és a helyzet is megváltozik!”- Rhonda Byrne

Az egyéni ülések kb. 1 és negyed órásak, előre bejelentkezés szükséges.

A gyógyítás részvételi díja  15000 Ft helyett kedvezményesen most csak 12 500 Ft.

Kérlek, részvételi szándékodat jelezd itt, a tárgy mezőbe beírva: KISMAMA BLOKKOLDÁS

E-mailben tájékoztatlak a helyszínről és a részletekről.

 

Szeretettel várlak,

Arató Mónika

 

Copyright © Arató Mónika
A Teljesség virága honlap és a Lélekcsemegék bármely szövege szabadon idézhető. Ha kiírod a szerző nevét vagy a www.simratyogaworld.com oldalt is, mint forrást, azt külön megköszönjük Neked.

 

Send this to a friend