Az utóbbi napok sok kérdést felvetettek bennem, újra. Ugyanazokat, amelyeket évek óta vizsgálok, és a spirálomon haladva újra és újra szembetalálkozunk. Jó ismerősök az úton. Jönnek újra és újra, és én ismerősként köszöntöm őket.

Az emberi létezés alapkérdései. A kihívásaimból generálódó kérdések. Mert igen, vannak kihívásaim. Emberi lény vagyok, itt, ebben a fizikai tapasztalásban igyekszem megismerni a Lelkemet, önmagamat, megtalálni a harmóniát a külső és a belső világom között.

Emberi lények vagyunk, a vágyaink felé haladva találkozunk a blokkjainkkal, és gyógyítjuk azokat. Tudod, hogy a legkönnyebb meggyógyulni? Ha elfogadod azt, ami van. Ha elfogadod önmagad olyannak, amilyen éppen vagy. Ha elfogadod a „körülményeidet” olyannak, amilyenek.

Igen, de néha ezt a legnehezebb megtenni: elfogadni önmagadat olyannak, amilyen vagy. Elfogadni a családod olyannak, amilyen. Elfogadni a testedet olyannak, amilyen.

Küldök egy kis segítséget, hogy könnyebben menjen. Az egész a nézőpont megváltoztatásán múlik. A kulcs: légy önmagad mediátora. A mediátorok azok a szakemberek, akik azzal foglalkoznak, hogy a hozzájuk forduló, konfliktushelyzetben levő emberek problémáját segítsenek eljuttatni egy mindkét fél által elfogadható megállapodásig.  Békéltetők.

A vitázó felek maguk hozzák meg a döntést, miután felismerték saját, közös érdekeiket, és ezért hajlandóak egyezséget kötni. S ami nagyon lényeges: a vita eredményes lezárása után jó viszonyuk nagyobb valószínűséggel áll helyre, mint egy hosszantartó pereskedést követően.

Mindezt annak köszönhetik, hogy megváltoztatják a nézőpontjukat: adott a két vitázó fél, és adott a probléma, mint egy harmadik tényező. A felek azért jutnak könnyebben dűlőre egymással, mert a problémára kívülről tekintenek rá, és mindkét fél érdeke, hogy megtalálják a megoldást.

Mindaz, amit önmagam vizsgálatából, és mások gyógyításából megtanultam az nagyon megnyugtató. Ha valamilyen helyzeten túl szeretnél lépni, akkor előbb át kell ölelned. Utána pedig eldönteni, hogy frissen megtapasztalt információid alapján merre indulsz tovább. Van egy híres mondás, amely szerint egy problémát nem lehet arról a szintről megoldani, ahol létrejött. Ez a szint egy energiaszintet jelöl, amin a probléma létrejött, és neked ki kell lépned arról az energiaszintről, hogy a megoldásokat megtalálhasd.

Ha mediációs alaphelyzetként tekintesz a saját életedben lévő kihívásokra, akkor látod, hogy vagy te, és van a problémád: betegség, szerelmi csalódás, zűrös anyagi helyzet vagy bármi más. Te és a problémád nem vagytok azonosak. A betegséged nem te vagy, az éppen nehézséget okozó élethelyzeted nem te vagy.

Ha megérted ezt a nézőpontot, akkor le tudod választani magad a problémáról, és kétségbeesésed azonnal csillapszik. Vehetsz egy mély levegőt, és külső szemmel, megnyugodva rátekinthetsz a problémára. Ezáltal megenged, hogy a megoldások beáramolhassanak az életedbe.

 

Nincs jó vagy rossz, az Élet sokszínűsége gyönyörű, és annak megtapasztalása is gyönyörű, hogy át tudod adni az irányítást. Az Élet áramlik, és ez lehetővé teszi, hogy tapasztalj, hogy önazonos döntéseket hozz. Az adott élethelyzetek lehetőséget jelentenek, hogy még jobban megismerd önmagad, és azonosulni tudj valódi lényeddel.

Ahhoz pedig, hogy továbblépj, és úgy alakítsd az életedet, ahogy szeretnéd, érdemes megváltoztatni a meggyőződéseidet (ami szintén nem te vagy), amelyek a problémát létrehozták. Meggyőződéseiden túlmutató dolgokat ugyanis nem tudsz létrehozni.

Ahhoz, hogy valami változzon, arra kell összpontosítanod, amit szeretnél, és nem arra, ami van. Máskülönben nem indulhatsz el a vágyott irányba.

Most két lehetőséget is ajánlok, ami segít abban, hogy meggyógyítsd azt, amit akadályként élsz meg, és el tudj indulni a vágyott irányba.

Az egyik a május 4-i Újholdas gyógyítás, amikor egy négyszemközti, 1,5 órás gyógyítás keretében magasabb energiaszintre juthatsz, ami segít abban, hogy jobban érezd magad, és ezáltal elindulhasson a pozitív teremtés az életedben.

A gyógyításon most kedvezményesen 15 000 Ft helyett 12 500 Ft-ért vehetsz részt.

„Végig az járt a fejemben, hogy egy virágos tisztáson vagyok és körbevesznek a fák. Majd meg úgy éreztem, hogy a nap vagy a hold kikandikál a fák ágain keresztül és rám süt a fénye. Rendkívül felemelő érzés volt. Úgy jöttem el onnan, hogy feltöltődtem érzelmileg, szellemileg, és vidámság áradt szét minden porcikámban. „- Gréta

A május 4-i gyógyításon előzetes bejelentkezés alapján tudsz részt venni. A bejelentkezéshez kattints ide.

Ha több információt szeretnél a gyógyításról olvasni, itt megteheted.

Május 14- én szombaton egy csoportos gyógyításon vehetsz részt, ahol Kökény Réka, és jómagam gyógyítanunk, kiscsoportokban, látszólag véletlenszerűen összetalálkozó résztvevőket.

A csoportos gyógyítás díja Stúdiónkban 3 500 Ft, azonban ezen alkalommal szeretnénk felajánlani Neked, hogy gyógyító napunkra azon az áron jelentkezhetsz, amit jó szívvel ki tudsz fizetni.

A csoportos gyógyításról itt olvashatsz bővebben, és tudsz jelentkezni is.

Szeretettel várunk!

 

Útravalóul pedig olvasd el e következő, rezgésszint emelő mondatokat, és máris érezd a változást önmagadban:

Azt hiszem, eljött az én időm…., azt hiszem, megfizettem az ellentétek árát, és befizettem a részemet, és most úgy érzem elérkeztem oda, ahol képes vagyok önként elengedni életemnek azokat az aspektusait, melyek ellenállást fejeznek ki, kész vagyok arra, hogy elkezdjek hinni, elkezdjek bízni az Univerzum Törvényeiben…

Abbahagyom most a küszködést és a szenvedést, és teljes figyelmemet arra fordítom, hogy mindent megtegyek azért, hogy elérjem Önmagam. Be akarom most jelenteni mindenkinek, aki csak hallgat rám, minden létező élő és élettelen lénynek… az egész vibráló, rezgő Univerzum előtt kijelentem most, hogy eltökélt szándékom egyszer és mindenkorra elengedni az összes bennem lévő ellenállást. Feladom, feladom, feladom, feladom… Több energiát fektettem ebbe, mint bárki, akit csak ismerek, mint bárki, akiket tanítottatok, és most elegem van, feladom. És hiába fektettem minden energiámat ebbe a küzdelembe…, nem értem el azt, amit akartam. És most, végre kezd leesni a tantusz, végre kezdem megérteni – amit mindig is magyaráztál – hogy az Önmagamban van egy élő valóság, és át kell lépni egy vonalat ahhoz, hogy odajuthassunk. – Esther és Jerry Hicks után szabadon

Send this to a friend