tudatosság kapuiEgész életünk egy tapasztalás, amely az illúziók világából egyre közelebb juttat a Valósághoz. A tapasztalás során tudatosságunk egyre nő, és ez az a szűrő, amelyen keresztül értelmezzük a minket körülvevő világot. Ahogy fejlődünk a szűrő egyre ritkább lesz, és arra jövünk rá, hogy valójában nincs szükségünk szűrőre.

Ha egyszerűen átadjuk magunkat a Valóságnak, akkor tud teljesen körbeölelni minket. Minél inkább figyelünk arra, hogy megszűrjük a hozzánk érkező információt, annál inkább távolítjuk magunkat a Végtelen energiától. 

Szerencsés korban élünk, mert rengeteg ösvény, út küldetése az, hogy az Igazsághoz vezessen. Bármelyiken is indulunk el, segíteni fog a világ észlelésében. Az utak segítenek abban, hogy jobban megértsük önmagunkat, hogy tudjuk, kik vagyunk valójában, és hogy bizalommal azt az utat járjuk, ami nekünk rendeltetett. A mai korban az az igazán izgalmas, hogy sokkal inkább energiaként értelmezhetjük a Teremtőt, ami bárki számára elérhető, a korábbi megközelíthetetlen büntető- jutalmazó, földi halandó számára elérhetetlen kép helyett.

ösvényHa a tiszta energiát tapasztaljuk, akkor adunk a legnagyobb lehetőséget magunknak a fejlődésre, mert ebben az esetben az elménk korlátozó, behatároló észlelése helyett a szívünk és a lelkünk az, amely gazdagodni tud. Ezt a tiszta energiát megtapasztalhatjuk akkor is, ha a természetben sétálunk, hiszen azonnal érezzük magunkban gyógyító erejét. Akkor is a végtelen energiának adjuk át magunkat, amikor például jógázunk, és megengedjük, hogy a mozdulatok során feloldódjanak az ellenállások, amelyek eddig az energia útjában álltak. Vannak energia fajták, amelyek lassabban hatnak, és alakítanak át minket, és vannak olyanok, amelyek valódi beavató erőt jelentenek, a beavatás pedig egy következő, magasabb tudatossági szintre repít.

Nekem ilyen tapasztalás a Munay- Ki beavatás energiája. Ez az energia kifejezetten abban nyújt segítséget, hogy saját tudatosságunk fejlődésével, amelyet a beavatás energiája ad, még inkább a helyünkre kerüljünk. A beavatásom előtt azt gondoltam, hogy a helyemen vagyok. A múlt év során rengeteg dolgot teremtettem, amelyek mind- mind hozzájárultak az életem teljességéhez. Kislányunk született, csodaszép programokat hoztam létre, és a Párommal közös alkotásaink is nagyon jól sikerültek. Az év elejétől azonban éreztem, hogy a világban lévő energiák nagyon megváltoztak, minden felgyorsult, és egy magasabb minőségre kapcsolt. Nekem is változnom kell tehát.

Ez a Vízöntő korszak egyre jobban érezhető energiájának köszönhető. A Halak korszaVízöntő korszakk után, ami az elmúlt 2000 évet jellemezte, a Vízöntő kor alapvetően más energiát jelent. Hangsúlyosabbá válik a személyiség önállósága, a szabadság, a béke, az összefogás és a kreativitás. Isten többé nem egy elkülönült mindenható energia, hanem a lehetőségek végtelen tárháza annak, aki úgy dönt, hogy megismeri. Az egyén, az egyéniség, az egyediség pedig ebben a támogató környezetben jobban kibontakozhat, mint valaha.

„Lényegében az emberiségnek a kiskorúságból az érettségbe való fejlődéséről beszélünk itt. A Halak Korszakát hátrahagyva olyan korba lépünk, melynek fő erényekként tisztelt tulajdonságai a globális tudatosság, az életerős kisugárzás, az intuíció és az együttműködés lesznek. Olyan időszak érkezik el, amelyben a kiegyensúlyozott bőség a meghatározó, és észlelési, gondolkodási, érzelmi és érzékelési képességeink evolúciós, fejlődéstani változáson mennek majd keresztül.

Azonban az ilyenféle alapvető átalakulások mindig azt is jelentik, hogy cserébe sok mindent hátra kell hagyjunk: elavult gondolkodásbeli, kommunikációs, és életvezetési struktúrákat, reakciókat. Zavarodottság, depresszió, és konfliktusok is megnövekedett számban várhatóak, ahogy a régi módszereket megtartani akaró (politikai, vallásos, társadalmi, egyéni szintű) erők utolsó csatáikat vívják majd.” – Gurucharan Singh Khalsa

A Vízöntő korba való átlépést segítő egyik nagyon hatásos energia a Munay- Ki beavatás. Miután megkaptam ezt a beavatást, közelebb kerültem vágyott önmagamhoz. Még inkább kiteljesedtem az írásban, az anyaság területén, és a párkapcsolatomban is. Mélyebb önismerethez segített hozzá, és ahhoz, hogy generációs szinten elkezdjenek gyógyulni a családom energiái. Hálás vagyok, hogy találkoztam vele, és hogy tovább vezetett újabb megnyíló ösvényekhez, amilyen például a Kundalini jóga.

munay-ki-2A Munay-Ki egy kilenc lépéses folyamat a múlt sérelmeinek gyógyítására: akár gyermekkori, akár előző életekben szerzett tapasztalatként hatnak jelenleg a személyiségre. A Munay-Ki megtisztítja a Fénylő Energia Mezőnket (Luminous Energy Field – LEF) az úgynevezett lelki salakanyagoktól, amelyeket a múltbeli traumák hagytak hátra. A sebek megtisztítása után, (amiket esetleg már sok élet óta cipelünk) szabadok lehetünk, hogy azzá váljunk, akik igazán vagyunk, az új emberi fajjá. A Fénylő Energia Mező (LEF) a szoftver, mely átprogramozza a hardvert, ami nem más, mint a DNS-ünk. Az átalakított DNS hozza létre új testünket, amely másképp él, gyógyul, és változik az idő függvényében, mint eddig. 

Ebben az évben két időpont, és lehetőség vár mindazokat, akik szeretnék megkapni ezt az energiát.

– Munay- Ki energia átadás és oktatói képzés:

Időpont: December 13-14-15. péntek- szombat- vasárnap

Pénteken a program 14-20 óráig tart

Szombaton és vasárnap 9.30.-tól 18.00-ig

A Munay- Ki-t kis létszámú csoportokban adjuk át, és a beavatás továbbadását is elsajátítjuk.

Részvételi díj: 40 000 Ft/ fő

Kedvezmény!

Ha a jelentkezésedet november 8 -ig jelzed, és befizeted a 16 500 Ft előleget, akkor számodra a képzés díja most 36 500 Ft/ fő.

Az ár tartalmazza a beavatást, a beavatás továbbadásásnak elsajáítását, és az átadási kézikönyvet.

Jelentkezni itt tudsz! A tárgysorba írd be, kérlek: Munay- Ki – december 13-15.

Egy napos Munay- Ki energia átadás

Időpont: November 16. szombat 9.30-tól 16.30-ig

Ezen a napon mind a kilenc Munay-ki energia átadásra kerül.

Részvételi díj: 18 000 Ft / fő

Jelentkezni itt tudsz! A tárgysorba írd be, kérlek: Munay- Ki – november 16.

Helyszín: Budapest, XII. kerület

Ha bővebben szeretnél tájékozódni a Munay- Ki beavatásról, kattints ide!

 

Szeretettel,

Arató Mónika

Send this to a friend