Az, ahogyan az emberiség eddig gondolkodott az anyagiakról, a bőségről és a hiányról, alapvetően meghatározta a világ mostani működését. A tudatosságnak most azon a fokán állunk össztársadalmilag, hogy már látjuk, hogy a gondolataink által létrehozott élet a Földön rengeteg hiányt, fájdalmat, és elkülönültséget szült, és már számos olyan kezdeményezés létezik, ami a változást készíti elő és szorgalmazza. Ahogy eddig éltünk, az a bizalom teljes hiányáról szólt.

„Az emberiség elméje egy szörnyű hazugság vírusával fertőzött. Ez pedig így szól: „Nincs annyi jó, hogy mindenkinek jusson. Hiány van, korlátok vannak, egyszerűen nem áll elég a rendelkezésünkre”. Ez a hazugság az, ami félelemben, irigységben, fösvénységben tartja az embereket, így erősítve saját helyzetét. Véget kell vetnünk ennek a rémálomnak.” – Michael Bernard Beckwith

Mostanában azonban már érezzük, hogy nem lehet ez az igazság. Így az egésznek nincs semmi értelme. Ki akarna ebben a félelemben leélni egy életet? Elég volt! Az emberek változtatni akarnak, jobban érezni magukat, és nem abban a tudatban leélni az életüket, hogy minden, ami jó, szűkösen áll rendelkezésünkre, a megszerzéséért keményen kell küzdenünk egész életünkben, és amit nagy nehezen megszereztünk, azt el kell zárnunk, meg kell védenünk másoktól. Arra vágyunk – ami természetes jogunk is -, hogy bőségben és bizalomban éljünk, hogy megvalósíthassuk a vágyainkat, és hogy a lelkünk felszabaduljon az állandó nyomás alól.

Az új év indulásával valószínűleg rengeteg új ötlet és vágy is megszületett benned is, amelyek nagy részének megvalósulásához valószínűleg  pénz kell. A vágyak megvalósulását pedig nagymértékben segítheted vagy akadályozhatod azzal, hogy mit gondolsz a bőségről, mennyire tapasztaltad vagy nem tapasztaltad eddigi életedben, és mennyire tudsz vagy akarsz változtatni a régi, blokkoló gondolatformákon.

„Életed minden pillanatában végtelen kreativitás rejlik, a világegyetem bőkezűségének pedig nincs határa”. – Shakti Gawain

A gondolatokon és az érzéseken csak te tudsz változtatni, a régi, álmokat blokkoló félelmeket pedig meg lehet gyógyítani, ha elérkeztél arra a pontra, hogy tenni is akarsz azért, hogy nagyobb bőségben és boldogabban élj.

Most két olyan program is vár, ahol elindulhatsz a bőség felé, nemcsak önmagadnak, hanem családod több generációjának is gyógyulást nyerve.

A gátló tényezők eltávolítására 2012. február 2-án, csütörtökön személyesen fordulhatsz hozzám.

Blokkoldó beszélgetés és gyógyítás a bőség megteremtéséért

Ezen a négyszemközti találkozón:

 • beszélgetünk arról, hogy eddig mit tapasztaltál az anyagiak terén
 • elengedjük mindazokat a blokkokat fizikai, érzelmi és gondolati szinten, amelyek eddig meggátolták a boldogságod megteremtését
 • meggyógyítjuk a fájó emlékeket
 • megnézzük, hogy az eddigi tapasztalatok merre szeretnének terelni, mit akarnak a számodra megmutatni
 • megfogalmazzuk a vágyaidat, és beépítjük őket az energiarendszeredbe, ahol el is kezdik bevonzani azt, amit szeretnél

A beszélgetés és gyógyítás hatására megnyugszol, magabiztosabbá válsz, könnyebbnek fogod érezni magad, hiszen megszabadulsz a visszahúzó blokkoktól. Tisztábban fogod látni a vágyaidat, és bátrabban vállalni fogod az igényeidet. Hamarosan pedig a bőség számtalan formáját fedezheted fel az életedben.

Az egyéni ülések kb. 1 és negyed órásak, előre bejelentkezés szükséges.

A gyógyítás részvételi díja 15 000 Ft helyett kedvezményesen most annyi, amit 8 000 és 12 500 Ft között jó szívvel meg tudsz fizetni.

Kérlek, részvételi szándékodat jelezd itt, a tárgy mezőbe beírva: BLOKKOLDÁS A BŐSÉGÉRT

E-mailben tájékoztatlak a helyszínről és a részletekről.

A blokkoldó gyógyításról itt olvashatsz bővebben.

 

Szeretném a Paradicsomi bőségre való visszaemlékezésünket és belső folyamatod megtámogatni egy

Bőség- és gazdagság teremtő, gyógyító és meditációs esttel,

2012. február 17-én, amelyre szeretettel várlak Téged is, ha szeretnél végre megérkezni a pénz, bőség, és gazdagság érzékelésébe, és megteremtésébe.

Ezen az estén 18:00 és 21:00 óra között:

 • Létrehozzuk a teret, amiben megtörténhet a bőség varázslat.
 • Kiemeljük és meggyógyítjuk mindazt az érzelmi és gondolati energiahiányt és blokkot, ami eddig távol tartotta tőled a bőséget.
 • Megerősítéseket programozunk be a mátrixunkba, ami lehetővé teszi, hogy a kapcsolód mindig be legyen kapcsolva a bőség, és gazdagság érzékelésére és megteremtésére.
 • Szándékimpulzusokat küldünk ki, amellyel behívjuk az Univerzumból mindazt, amire vágyunk.

Hogyan valósítjuk mindezt meg?

 • Közösen behívjuk, és érzékeljük a bőséget támogató energiákat.
 • Páros és csoportos gyakorlatokkal kiemeljük és gyógyíthatóvá tesszük az energiahiányainkat és blokkjainkat.
 • Kristálytálakkal gyógyítjuk és harmonizáljuk a testünket, lehetővé téve, hogy sejtszinten átengedjük magunkon az Univerzum éltető energiáját.
 • Meditációban átprogramozzuk az elménket a bőség megteremtésére.
 • Gyógyítjuk a mátrixunkat, és új szándékainkat beépítjük valóságunkba.
 • Bőségszertartással segítjük, hogy egyéni és csoport szinten is a jelenünkbe tudjuk emelni a Jólétet.

A meditációs estre 2012. február 10-ig kedvezményesen jelentkezhetsz!

Olvass tovább a programról, és jelentkezz most, itt!

Szeretettel várlak!

Arató Mónika 

 

Copyright © Arató Mónika

A Teljesség virága honlap és a Lélekcsemegék bármely szövege szabadon idézhető. Ha kiírod a szerző nevét vagy a www.simratyogaworld.com oldalt is, mint forrást, azt külön megköszönjük Neked.
 

Send this to a friend