A kundalini jóga anatómia 10 finomenergetikai testet különböztet meg. A hetedik az aura. Ha a születési képletedben szerepel ez a szám, akkor biztosan érdemes rá oda figyelni. A tantrikus numerológiában 11-ig adunk össze számokat.

Ha a születési napod számaidnak összege hét, akkor a hetes szám energiája a saját belső világoddal való kapcsolatodra hat erőteljesen. Ha a születési hónap hetes, akkor a többi emberrel való kapcsolatodban jelenik meg az aurához kapcsolódó feladat.

Kaphattál erős aurát is ajándékba Istentől, ha a születési éved utolsó két számjegyének összege hét.

Ha a születési éved összes számjegyének összege hét, akkor az aurádban van a sorsod kulcsa. Védelmet építhetsz magad köré, gyógyíthatod a bántalmazó kapcsolatokból származó aura hegeket, és kiáraszthatod a világba az aurád emelő, inspiráló energiáját, vagy magasabb szintre emelheted mindezt.

Van még három számkombináció, ahol megjelenhet a hetes szám energiája azokban a numerológiai elemzésekben, amelyeket én használok. Az egyik a szívszám, amelyből az emberi kapcsolatok, a szerelemre való motivációd kulcsa és a hozzád illő pár kiválasztásának szempontjai válnak világossá. A második az eredeti teremtő frekvenciád, aminek Isten téged teremtett. A harmadik pedig a személyiségfejlődésed ajánlott iránya. Mindegyik más- más hatással van az életedre, illetve megadja a fejlődés irányát. 

Ha szeretnéd megerősíteni az aurádat, vagy jobban tisztában lenni azzal, hogy a születési képletedben megjelenő számok hogyan hatnak az életedre, akkor most a nyáron két féle módon tudok ebben hatékony segítséget adni.

 

Az aura megerősítése

 

6 hetes online kurzus

 

2018. augusztus 16- tól

 

Az aura a testünket körbevevő isteni pajzs, egy elektromágneses energiából álló energia gömb, amely megvéd minden külső negatív hatástól, legyenek azok betegségek vagy más emberek negatív energiái. Minden irányban közel 3 méterre kiterjeszthető. Ez az energiagömb nemcsak megvéd, hanem azt a képességet is megadja, hogy felemeld önmagadat, és inspiráló legyél mások számára.

Az aurát a prána energia áramlása alakítja ki a nádikon, a test meridián vonalain és a csakrarendszeren keresztül.

Az aura tartalmazza a múltbeli tapasztalataink emlékeit, amelyek karmikus kötelékként visszatartanak bennünket. Egy testünket körbe ölelő biztonságos teret is jelent, amelyen keresztül magunkhoz vonzhatjuk a kegyelmet, és amelybe beleirányíthatjuk a tudatosságukat, amint realizáljuk a fizikai dimenziók feletti létezésünket.

Emberi, párkapcsolati konfliktusok, csalódások esetén az aura jelentősen sérül, amelyet érdemes helyreigazítani, hogy boldogan folytathassuk az utunkat.

 

Július 12-ig korai jelentkezési kedvezménnyel tudsz részt venni a kurzuson!

 

A program részletes leírását és a kedvezmény feltételeit itt találod!

 

A másik lehetőséget akkor ajánlom, ha szeretnél mélyebb, átfogóbb képet kapni arról  hogy ki is vagy te valójában! 

 

Ebben leghatásosabban a numerológiai elemzés segít!

 

A nyár folyamán is tartok numerológiai elemzéseket, amit amiatt, hogy egyébként ez a szabadságok időszaka, most webkamrás kapcsolaton keresztül valósítunk meg. Így lehetsz az országban, vagy a világban bárhol, ha van jó interneted, akkor elkészítem előre a numerológiai elemzésedet, amely 8 szám az életedre gyakorolt hatását jelenti, és kiválasztom hozzá a kundalini jóga meditációkat, amelyek segítségével fejlődhetsz. Mindezeket azon kívül hogy elmesélem neked, megkapod e- mailben is.

Nincs másra szükség, csak hogy elküld nekem a születési dátumodat, és hogy megoszd velem egy pár mondatban, hogy milyen élethelyzetben vagy, és mihez szeretnél támogatást kapni. Az elemzés kb. 1, 5 órás, a díja pedig most a nyári időszakban (augusztus végéig) kedvezményesen 15 000 Ft.

 

Ha szeretnéd, hogy elkészítsem és megosszam veled a numerológiai elemzésedet, vedd fel velem a kapcsolatot itt! Az e- mail tárgysorába írd be kérlek: numerológia

 

A numerológiai elemzésről itt olvashatsz bővebben!

 

Szeretettel,

Arató Mónika

 

Send this to a friend