Az Univerzum törvénye változik. Minden változik. Azonban, minden változással az életünkben, egy dolog úgy tűnik, hogy nem változik: a ragaszkodásunk az egonkhoz. Te változol, de az egod nem engedi, hogy lásd a saját fejlettségedet vagy potenciálodat. Ez az állandó vita kondícióját hozza létre az elmében. A különbség a valóságod és az észlelése között az egon keresztül kétségeket hoz létre, és a kétségek zűrzavart okoznak. A kétségek 1 métert ellopnak az aurád ragyogásából.

Az ego nem engedi, hogy könnyen változz. Blokkolja a kommunikációt. Hogy kijuss az árnyékból, felül kell vizsgáld önmagad.  Végső soron, hogy boldog légy minden változás közepette, és hogy a lelked teljes sugárzása légy, át kell adnod magad a magasabb önvalódnak. Hogy támogasd az önértékelés folyamatát, valamint hogy megvizsgáld az ego változását és felold a tudatalatti kommunikációt, gyakorold ezt a meditációt minden nap.

Testhelyzet: Ülj könnyű ülésben, egyenes gerinccel. Emeld ki a mellkasod.

Mudra: Hajlítsd be az ujjaidat, mintha ökölbe tennéd a kezed. Helyezd el az ujjbegyeidet az ujjak alatti párnán. Majd hozd mindkét kezed a mellkasod közepéhez. A kezek gyöngéden érintkeznek két ponton: A középső (Szaturnusz) ujj második ízületénél, és a hüvelykujjak begyénél. A hüvelykujjak a szívközpont felé néznek, és összenyomjuk őket.

Tartsd ezt a pozíciót, és érezd az energiaáramlást az ujjak találkozásánál.

„A hüvelykujjaid között a hő elkezd távozni. Figyeld ezt nagyon békésen. Ez egy funkcionális meditáció.” – Yogi Bhajan

 

 

 

Szemek: Csukva

Légzés: Hosszú, mély. Figyeld a lélegzet áramlását.

Idő: Folytasd 31 percig. (Kezdd 11 perccel, és naponta fokozatosan növeld 31 percig)

Befejezés: Lélegezz be mélyen, lélegezz ki, és pihenj 5 percig

Miután 31 percig gyakoroltad ezt a kriját, felemelheted az időt még egyszer 31 percig a pihenési idő után.

© The Teachings of Yogi Bhajan- 1971. október 22. (Forrás)

 

A numerológiai előrejelzést 2018- ra itt olvashatod:

 

Numerológiai előrejelzés 2018-ra. Itt az idő, hogy megértsd…!

Send this to a friend